рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Емілі Блант про улюблену косметиці, їжі і пластичних операціях

Сьогодні британській актрисі Емілі Блант виповнюється 32 роки Сьогодні британській актрисі Емілі Блант виповнюється 32 роки   Всі секрети краси і стилю зірки в матеріалі

Всі секрети краси і стилю зірки в матеріалі.

Про косметиці: «Кращий коректор - Secret Camouflage, Laura Mercier. Приховує темні кола не гірше професійного гриму, але на шкірі невиразний. Я прихильниця класики: підкреслюю верхню повіку підведенням. А щоб «відкрити» очі, підкручую вії тушшю Effet Faux Cils Shocking, Yves Saint Laurent ».

Про догляд за обличчям: «Вранці очищаю особа, протираю його теплим рушником, щоб поліпшити мікроциркуляцію, і обов'язково наношу крем із захистом від сонця. Улюблені кошти - у Dr. Hauschka і Dermaquest. До косметолога ходжу раз в місяць, але двічі в тиждень роблю маску. Наприклад, зволожуючу SK-II - вона моментально відновлює виснажену гримом шкіру ».

Про догляд за волоссям: «Часто фарбую волосся, тому дуже за ними стежу. За збереження кольору відповідають кошти лінії Color Extend, Redken. За блиск - масло Moroccanoil. Після експериментів з несусвітні стрижками, зеленої помадою і висвітленням волосся лимоном я засвоїла: чим менше хитрувань, тим краще ».
Про пластиці: «Америка задихається від пластичної хірургії . Я в цій гонці за вічною молодістю участі не беру. Мені подобаються недосконалості - адже за кожною зморшки на обличчі криється історія. захоплююся Меріл Стріп : Вона не тільки велика актриса, але і сама елегантна жінка на Землі! »

Про харчування і спорт: «Я п'ю багато зеленого чаю і свіжих соків із зелених овочів - це найкращий детокс . За порадою улюбленого косметолога Біби де Суса приймаю біодобавки з гіалуроновою кислотою і вітамінами B і C. А ще недавно я нарешті змусила себе бігати. У тренажерні зали не ходжу: я швидко набираю м'язову масу, а мені це не подобається. Займаюся Бікрам-йогою - це весело і ефективно ».

Про стиль в одязі: «Я абсолютно не турбуюся про те, що люди говорять про мій вибір одягу. Я вважаю, що якщо постійно думати про думку інших, випустиш все найважливіше. Мода дійсно повинна бути чимось дуже особистим ».

джерела: goodhouse.com.ua , lady.tochka.net

Більше новин про події в світі читайте на Depo.Весь світ

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com