рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Огляд клієнта на Smoothie Peeling Mist

Корейські пілінг-скатки вже давно набрали популярність і до сих пір не здають позицій. Я хочу розповісти про один класному пілінг в незвичайному форматі ... спрею! Всі звикли до засобів з гелевою або кремовою текстурою, а тут рідка скатка, яку потрібно розпорошувати на шкіру. Спробувати було дуже цікаво!
Багато хто відмовився від скрабів на користь скаток. Дійсно, у них є ряд переваг:

  • Вони не травмують шкіру (як буває з скрабами), тому що не містять абразивних часток, тому підходять для всіх типів шкіри
  • Чи не розносять бактерії по обличчю
  • При використанні додається мінімум зусиль

Обіцянки виробника дуже привабливі:

Рідкий пілінг-скатку в спреї SMOOTHIE PEELING MIST від Holika Holika ! Пілінг містить екстракт лимона, морський колаген, альфа-гідроксидні кислоти (апельсин, лимон, цукрова тростина) і інші корисні речовини. Пілінг видаляє омертвілі клітини, заряджає шкіру вітамінами, бореться з недосконалостями і покращує колір обличчя.

Пілінг видаляє омертвілі клітини, заряджає шкіру вітамінами, бореться з недосконалостями і покращує колір обличчя

У мене тонка, комбінована шкіра з цілим рядом недосконалостей: нерівний тон, розширені пори, які швидко забиваються, бувають поодинокі запалення, іноді шкіра лущиться. Тому я вирішила, що мені це засіб точно має підійти.

Оскільки пілінг рідкий, упаковка відповідна - яскравий флакон з розпилювачем, який спочатку був запаяний в слюду.

Обсяг - 150 мл.

Дозатор-розпилювач тлумачний, розпорошує дуже дрібно і пишно, чи не заїдає. Розпорошувати засіб можна або відразу на обличчя, або спочатку на долоню, а потім розподіляти по по шкірі.

Консистенція - як вода, засіб не липке, не жирне, просто як каламутна водичка з виразним цитрусовим ароматом. Незважаючи на те, що пілінг на основі екстракту лимона і зветься lemon squash, пахне він швидше грейпфрутом. Приємний, освіжаючий аромат з гірчинкою, властивою цьому яскравому цитрусові.

склад:

склад:

Як використовувати? Нанести на шкіру зручним для Вас способом і масажувати шкіру протягом 2-3 хвилин. Виробник рекомендує масажувати 15 хвилин, але це абсурд (або просто якась безглузда помилка в перекладі). Використовувати 1-2 рази в тиждень.
Вважається, що наносити його потрібно тільки на вологу шкіру, але зі свого досвіду можу сказати, що можна і на суху теж. Мені навіть здалося, що так ефективніше.

Я вмиваюся, промокають обличчя рушником, шкіра ніби й суха, але ще злегка волога, закриваю очі і розпорошувати на все обличчя, уникаючи області навколо очей, масажують подушечками пальців. Пілінг починає скочуватися дуже швидко. Ніяких відчуттів на кшталт печіння, пощипування, холодку і т.д., я не відчуваю. Після закінчення 2-3 хвилин просто вмиваюся прохолодною водою.

Результат: шкіра після пілінгу дуже гладка, приємна на дотик, вона немов дихає! Присутній відчуття чистоти і свіжості. Від чорних крапок, звичайно, не позбавить, але поверхово очищає дуже добре, а також поступово освітлює постакне. Шкіру абсолютно не сушить і ніяк не травмує, їй навпаки після нього дуже комфортно. Так що він підійде для всіх типів шкіри, у тому числі і сухий.
Ефективність проти лущення залежить від характеру лущення. Якщо шкіра сильно лущиться (після сильних пілінгів, механічного чищення, мікро-пошкоджень), то тут не допоможе ні один засіб. Якщо ж лущення поверхневе і дрібне, то пілінг-мист з ним впорається.

Загалом, засіб дуже приємне! Повірте, працює точно також як і хороший скраб, але тільки без абразивних частинок, ефект аналогічний.

До речі, витрачається дуже економно, однієї пляшки мені вистачить на півроку точно.

Абсолютно точно, цей яскравий, цитрусовий мист заслуговує на увагу!

Ціна - 710 рублів за 150 мл. ефективної рідини.

КУПИТИ корейських КОСМЕТИКУ

© 2016 Lunifera.ru. Стаття написана Корнілової Катериною спеціально для Lunifera.ru. Будь-яке копіювання без згоди адміністрації магазину заборонено.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com