рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вибір дзеркала з підсвічуванням для ванної кімнати

  1. 1. Розмір і положення
  2. 2. Підсвічування
  3. зовнішня
  4. Вбудована
  5. 3. Вимикач
  6. вид
  7. Розміщення
  8. 4. Обігрів
  9. 5. Рама
  10. 6. Полка

зміст
1. Розмір і положення
2. підсвічування
3. вимикач
4. обігрів
5. рама
6. Полиця

1. Розмір і положення

Для початку визначтеся з розміром дзеркала. Пам'ятайте, що дзеркало візуально розширює простір тому навіть невелика ванна кімната здається просторішою з дзеркалом великого розміру.
Передбачте підведення електроживлення і місця для кріплення дзеркала з підсвічуванням. Достатня перетин кабелю по міді 0,5 (краще 0,75).
Дзеркала великих розмірів мають значну вагу тому ми докладаємо комплект кріплень до кожного виробу.
Важливо. Пам'ятайте, що установка дзеркала в нішу вкрай складна і часто такі дзеркала б'ються тому ми не рекомендуємо проектувати дизайн ванної кімнати з нішею для дзеркала з підсвічуванням.
Якщо дзеркало не кругле, а прямокутне або овальне то слід заздалегідь визначиться з положенням на стіні так як це впливає на розташування вимикача на рамі. Пропустіть цей пункт якщо у вас тільки виділений настінний вимикач.

2. Підсвічування

За розміщення підсвічування ми виділяємо дзеркала з зовнішньої (зовнішньої) і внутрішньої (вбудованої) підсвічуванням:

зовнішня

зміст   1

Дзеркало Galla з навісним світильником

Це дух класики. Світильник розташований вгорі висвітлюючи дзеркало і поверхню перед ним.

кількість
Якщо дзеркало довге ми встановлюємо кілька світильників по довжині:

кількість   Якщо дзеркало довге ми встановлюємо кілька світильників по довжині:

Велике дзеркало Galla з двома навісними світильниками

Вдале рішення для довгої тумби або двох раковин.

енергоспоживання
Клас енергоекономічності: А, Потужність: 4,4 Вт. Детальніше про світильнику в картці дзеркала Galla

Безпека
Клас ступеня пило- та вологозахисту: IP44.

«Маркування ступеня захисту оболонки електрообладнання здійснюється за допомогою міжнародного знака захисту (IP) і двох цифр, перша з яких означає захист від попадання твердих предметів, друга - від проникнення води» - вікіпедія

У нашому випадку перша четвірка це захист від сторонніх предметів, що мають діаметр> = 1 мм (більшість проводів, болти і т. П.), А друга - це вже захист від вологості і бризок, падаючих в будь-якому напрямку.

Вбудована

Для моделей з вбудованим підсвічуванням існує кілька десятків комбінацій доступних опцій.

Для моделей з вбудованим підсвічуванням існує кілька десятків комбінацій доступних опцій

Кругле дзеркало Arena з вбудованим підсвічуванням

енергоспоживання
Споживана потужність підсвічування залежить від розміру дзеркала і відповідно кількості використовуваної стрічки. В середньому це 14 Вт на метр і для дзеркала Arena це складе 30 Вт.

Безпека
Усередині дзеркала встановлюється захищений від вологи трансформатор на 12 В з класом ступеня пило- та вологозахисту IP67. Це означає повну пилонепроникність і навіть захист від короткочасного занурення в воду на глибину до 1м.

колір

  • Біла (теплий / нейтральний / холодний)
    У 97% випадків, встановлюємо стрічку нейтрального білого кольору, який підходить і подобається всім. Однак на вибір залишається також і теплий, і холодний відтінок. Це корисно, якщо основне освітлення в кімнаті вже встановлено з певним відтінком.
  • Кольорова (пульт, 64000 кольорів)
    Вибір творчих особистостей і прихильників кольоротерапії. Раніше при установці кольорового підсвічування неможливо було добитися чистого білого кольору, але тепер такої проблеми немає. Враховуйте, що ви зможете керувати такою підсвічуванням, та й включенням-виключенням дзеркала тільки за допомогою з зовнішнього пульта.

Ширина
У моделях з підсвічуванням по периметру ви можете варіювати ширину підсвічується області на дзеркалі. За умовчанням вона становить 25 мм. Враховуйте, що якщо дзеркало невеликого розміру, то збільшуючи підсвічується зону ви зменшуєте робочу поверхню, що відбиває дзеркала. І навпаки - зменшуючи підсвічується зону ви знижуєте яскравість підсвічування і розширюєте робочий простір. Ми радимо використовувати стандартні значення.

3. Вимикач

Вибираючи вимикач зверніть увагу на вид і місце розміщення.

вид

  • Без вимикача. Якщо у вас вже є виділений вимикач на стіні, то окремий вимикач на дзеркалі вам не потрібен. З практики це створює більше плутанини, ніж зручності.
  • Кнопка. Стандартна кнопка встановлюється на раму за замовчуванням і входить у вартість (крім дзеркал, які вже укомплектовані сенсорним вимикачем).
  • Сенсор руху. Спрацьовує, коли ви проводите рукою під рамою. Для коректної роботи передбачте 100-150 мм вільного простору тому якщо у вас внизу дзеркала є поличка впритул, попросіть зробити вимикач на рамі праворуч.
  • Сенсор дотику. Спрацьовує, коли ви торкаєтеся до дзеркального кільцю з синім підсвічуванням, встановленому на поверхні дзеркала. Виберіть цей вимикач якщо навколо рами не буде достатнього простору для рук і користуватися стандартним вимикачем було б незручно.
  • Дистанційний пульт. Вмикає й управління кольоровою підсвіткою, якщо була обрана така опція.

Сенсор дотику на дзеркалі з підсвічуванням XL (тач сенсор)

Розміщення

Стандартно ми встановлюємо вимикач на нижній межі рами, праворуч. Виняток становлять деякі моделі дзеркал такі як River де внизу відстань від краю дзеркала до рами більше діапазону спрацьовування сенсора, тому там ми встановлюємо його на правій грані рами.

4. Обігрів

Незамінна річ для тих, хто любить тривалі лазневі процедури. Плівковий нагрівач наклеюється з заднього боку і прогріває всю поверхню дзеркала, запобігаючи запотіванню. Вмикається і вимикається одночасно з підсвічуванням. Ми не поділяємо включення підсвічування і підігріву з метою безпеки і контролю. Для оптимального ефекту запобігання запотівання ми рекомендуємо включати дзеркало трохи заздалегідь так як при невеликій потужності нагріву (30 Вт) потрібен якийсь час для передачі тепла по всій поверхні дзеркала.

5. Рама

Рама, в якій встановлено трансформатор і світлодіодна стрічка, може бути виготовлена ​​з алюмінію або з пластика. Пластик в свою чергу може бути світлопропускній або непрозорим.

  • Алюміній. Рама пофарбована в білий колір і надовго зберігає первісний вигляд. приклад: Sella , Sella Extra
  • Непрозорий пластик. Для деяких дзеркал доступний вибір рами з непрозорого пластику: Bravus . У цьому випадку буде підсвічена тільки оброблена область на дзеркальній поверхні. Для матового світіння рами і підсвічування стін по периметру виберіть дзеркало з рамою з світлопропускаючого пластика.
  • Светопропускающий пластик. В цьому випадку будуть підсвічені також стіни навколо дзеркала. Це основна опція для більшості дзеркал.
  • Алюмінієвий композит. Новинка! Непрозорий композитний матеріал сірого кольору (колір сатінат) на основі двох алюмінієвих листів і полімеру між ними. Використовується в дзеркалах із зовнішніми бічними світильниками Adele і Aurora .

6. Полка

Також виготовляємо скляні полички відповідної довжини.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com