рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чи підлягають поверненню купальники згідно із законом про захист прав споживачів

  1. Правові норми законодавства
  2. Правила здійснення процедури
  3. Повернення замовлення через інтернет
  4. висновок

Повернення купальника в магазин цілком здійснимо при виконанні певних умов. Процедура залежить від стану вироби і причини, по якій покупець хоче повернути покупку.

Для отримання відповіді на всі питання, що цікавлять, необхідно ознайомитися з правовими нормами чинного законодавства.

Правові норми законодавства

Повернення товарів належної якості, які відносяться до білизняному трикотажу, регулюється нормами закону щодо захисту прав споживачів Повернення товарів належної якості, які відносяться до білизняному трикотажу, регулюється нормами закону щодо захисту прав споживачів. Покупець має право повернути покупку, в разі якщо вона не відповідає таким умовам:

  • невідповідність заявленого якості виробу (Синтетична тканина при переконанні змісту натуральних матеріалів);
  • наявність виробничих дефектів і шлюбу (Непростроченние шви, пошкодження тканини).

Купальні костюми є категорією сезонних виробів, які мають певний ряд умов при поверненні або ж обміні покупки. В цьому випадку потрібно знати нюанси здійснення процедури і при відмові в магазині заявити про свої права.

Важливо! При розгляді питання чи можна повернути купальник назад в магазин слід знати, що процедура має різні правила оформлення, які залежать від способу здійснення покупки.

Правила здійснення процедури

Для того щоб здійснити повернення білизняних виробів з наявністю явних дефектів, варто звернути увагу до такі аспекти:

Важливо! Швейні та трикотажні вироби відповідно до чинного законодавства відносять до переліку неповоротних товарів, але при наявності явного виробничого дефекту покупець може повернути гроші за покупку на загальних підставах проведення процедури.

Вивчення аспекту про те чи підлягають поверненню купальники належної якості, зайвий раз підтверджує ефективність правових норм захисту споживчих прав.

Процедура можлива при таких обставинах:

Деякі торговельні установи попереджають покупців про можливі умови покупки і повернення товару. Наприклад, акції категорії виробів не повертають, а при отриманні подарунків або бонусів покупець заздалегідь погоджується на неможливість здійснення даної процедури.

Повернення замовлення через інтернет

Придбання товару через інтернет дуже популярно останнім часом і має деякі переваги щодо повернення придбаних виробів:

Важливо! Перед придбанням купальника через інтернет можна проконсультуватися з консультантами магазину і підібрати білизну відповідно до розмірної сіткою і необхідним фасоном вироби.

висновок

Важливим аспектом при здійсненні процесу є облік всіх нюансів і ознайомлення з правилами проведення процедури. У більшості випадків покупець і продавець досягають обопільних домовленостей і вирішують виник спірний питання на добровільних умовах.

Процедура повернення купальника має ряд певних правил встановлених законодавством, які необхідно враховувати перед планованої покупкою. При цьому покупець має право отримати назад витрачені кошти навіть, якщо виріб має належну якість.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com