рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

14 речей, які вбивають любов.

Чи можна вбити любов

Чи можна вбити любов? 14 речей, які вбивають любов.

«Вітер зустрів прекрасний Квітка і закохався в нього. Поки він ніжно пестив Квітку, той відповідав йому ще більшою любов'ю, вираженою в кольорі і ароматі. Але Вітру здалося мало цього, і він вирішив:
«Якщо я дам Квітці всю свою міць і силу, то той обдарує мене чимось ще більшим».
І він дихнув на Квітку могутнім диханням своєї любові. Але Квітка не виніс цього і зламався.
Вітер спробував підняти його і оживити, але не зміг. Тоді він затих і почав дихати на Квітка ніжним диханням любові, але той в'янув на очах.
Закричав тоді Вітер:
- Я віддав тобі всю міць своєї любові, а ти зламався! Видно, не було в тобі сили любові до мене, а значить, ти не любив! Але Квітка нічого не відповів. Він помер."

Існує думка, що любов не вмирає. І якщо справжня любов, то витримає все. Це вірно. Але дуже багато хто плутає закоханість з любов'ю, не розуміючи, що до справжньої і міцного кохання ще тільки належить прийти. А на початку цієї подорожі любов дуже тендітна і її вбити легко.

Що ж вбиває любов?

1. Контроль - вбиває не тільки любов, а й все живе. Де живе контроль, там немає місця життя. Контролююча жінка, не усвідомлюючи, знецінює чоловіка. Її лякає неприборкана чоловіча сила, яку вона і хоче взяти під контроль. Контролюючи, жінка несвідомо перетворює чоловіка в дитини, позбавляючи його своєї сили, відчуваючи себе при цьому втомленою і самотньою.

Якщо чоловік виявився міцним горішком, то жінка вступає на шлях боротьби з ним. Вона відчуває себе непотрібною йому і нелюбимої, тільки тому, що він відмовляється підкоритися. Боротьба вбиває любов. Контроль - це привілей чоловічого світу. Контролююча жінка не може бути щасливою.
Контроль народжується через страх і невпевненість в собі. З його появою зникає довіра. Де немає довіри, там не може бути любові.

2. Відсутність відповідальності. Позиція - це ти винен (а), вбиває любов. Якщо в кожній сварці ви будете шукати проблему в собі і ставити питання, який мій внесок в цьому конфлікті, то ви будете живити свою любов. Якщо завжди намагаєтеся знайти винуватого, то ви вбиваєте не тільки любов, а й руйнуєте себе.

Потрібно розуміти, що тільки ви відповідальні за все, що відбувається у відносинах.
Ваш обранець не випадковий в життя. Ваш внутрішній світ притягнув його. Він відображає вас самих. Ви не завжди можете це бачити, тому що ці частини вас, як правило, знаходяться глибоко в несвідомому. Ви вибрали свого супутника. У кожній сварці є внесок обох. Не шукайте частку провини іншого, будьте відповідальними за свою частину.

3. Відсутність поваги і власних кордонів вбиває любов і призводить до неповаги себе і іншого.

Якщо у відносинах ви не відчуваєте свого особистого простору. Чи не розумієте, де починаєте ви, а де закінчується інший. Чи не відчуваєте себе і своїх бажань, забуваєте про цілі, то ви вбиваєте любов.

Якщо ви другу половину сприймаєте як свою власність, це призводить до великих проблем у відносинах. Недотримання кордонів особистого простору іншого провокує до того, що чоловік вважає своїм правом прочитати повідомлення в телефоні у дружини. А дружина спокійно залазить в кишеню чоловіка, як у власний.

Межі, їх дотримання - це дуже важливе і одне з найголовніших правил у відносинах. Дотримання кордонів створює певну дистанцію, де народжується повага.
Завжди потрібно пам'ятати, що члени вашої сім'ї-це не ваша власна частина тіла, ні ваша рука або нога. Це зовсім інші і відмінні від вас люди, зі своїми бажаннями, звичками і внутрішнім світом.

Повага - це дотримання меж свого особистого простору. Воно включає в себе все - почуття, інтереси, роботу, речі і навіть темп. У кожної людини свій темп і своя швидкість. Часто сварки виникають через різну швидкість життя. Хтось швидкий, а хтось вважає за краще не поспішати.

Повага - це розуміння того, що партнер не ваша власність і не належить вам. У кожного є свої інтереси, бажання і області свого особистого простору, де не завжди іншому є місце.

4. Невміння просити, призводить до невиправданих очікувань, а потім до образ.
Інша людина не може розуміти, здогадуватися і тим більше знати, чого ви потребуєте. Навіть хороша мати не завжди розуміє потреби і бажання свого малюка. Це особливий дар бути зі налаштованим на хвилю іншої людини. Але на жаль, їм володіють небагато жінок. Ну а про чоловіків тут і мови бути не може, якщо він не володіє 100% жіночої енергією. Не соромтеся просити чоловіка про те, в чому ви маєте потребу.

5. Відсутність терпіння і невміння чекати - вбивають любов. Якщо ви щось захотіли і думаєте, що це повинно бути в цю ж секунду отримано або виконано, то ви зруйнуєте свої відносини рано чи пізно.

Напевно, ви навіть не припускаєте, що іншій людині потрібен час, щоб переварити ваше прохання і засвоїти отриману інформацію. «Раз не робиш цього зараз, значить не любиш. Навіщо тобі час? Якби любив. »Потрібно розуміти, що у кожного своя швидкість і темп, свої бажання і уявлення.

Якщо ви чогось хочете, це не означає, що інший знаходиться на вашій хвилі і хоче того ж.
У чоловіки можуть бути свої уявлення на предмет вашого бажання. Або йому потрібно більше часу, щоб прийняти ваші ідеї. Будьте терплячі. Якщо не можете отримати відразу те, що хочеться - дайте час простору налаштуватися на вас. Покладіться і довіртеся йому. Бажайте, приймаючи ймовірність нездійснення цього бажання.

6. Низька самооцінка та невпевненість у собі вбивають любов. Через те, що у внутрішньому світі немає порядку, немає впевненості в своїй цінності, ви постійно будете чекати докази любові і уваги до себе. Будете гостро реагувати на те, що чоловікові може бути добре в компанії інших людей. З великою чутливістю будете ставитися до його слів.

Невпевненість в собі породжує ревнощі і злість. Потреба бути коханою і потрібною стає головною метою, що вбиває любов. Любов не потребує доказів, вона існує, і ви її відчуваєте, якщо ваша душа і серце відкриті. А якщо вони закриті, то ви не можете відчувати любов, тому вам потрібні гострота, докази, надрив.
Ви будете зацікавлені в сварках і з'ясування стосунків - це єдиний спосіб оживити почуття. Це допомагає реанімувати почуття, але забирає багато сил і енергії, від перепадів ви втомитеся.
Любов - тиха, спокійна і безтурботна.

7. Невміння піклуватися про себе і відсутність любові до себе. Неможливо любити іншого, не люблячи себе. Любити себе - це перш за все знати себе повністю і приймати. Багато хто думає, що прийняти себе - це не прагнути до змін, зупинитися і не рухатися. Звичайно ж ні. Щоб кудись рухатися, потрібно ясно розуміти, де ви зараз перебуваєте. Будь-які поліпшення і зміни можливі після того, як буде прийнята реальність. Прийняти себе - це побачити себе таким яким ви є насправді, а не таким яким намагаєтеся бути.
Ви не можете покращувати себе, не знаючи себе справжнього.

Любити себе - це не критикувати себе, чи не оцінювати, не порівнювати з іншими, не засуджувати. Як тільки ви знайдете ці властивості душі, то ваше ставлення до обранця стане менш вимогливим, які критикують і засуджують. Не приймаючи себе, неможливо прийняти іншого.
Часто за невмінням піклуватися про себе варто проста жіноча лінь. Коли жінка починає лінуватися, перестає вкладати час і гроші в себе, вона перестає будувати відносини. І любов, як засихають квітка, потребує поливі засихає і йде з відносин.
Тільки любов до себе справжньою народжує справжню любов.

8. Очікування вбивають любов. Всі розчарування трапляються тільки з однієї причини. У вашій голові існують уявлення і очікування. Ви уявляєте, як поведе себе чоловік, що скаже, що зробить. І якщо ваші очікування не виправдовуються, ви відразу ж робите неправильні висновки. Довіртеся простору, все буде так, як краще для вас. Позбавляючись від очікувань, ви рятуєтеся від розчарувань і образ. Чи не малюйте картинки, як повинно бути.

9. Уявлення про кохання - вбивають любов. У багатьох з нас є свої уявлення про любов. І як правило, ці уявлення про любов ідеальні - всюди і завжди разом. Любов для багатьох асоціюється з приємними переживаннями. І ви, напевно, думаєте, що любов - це медовий місяць довжиною в життя.

Будь-які відносини починаються з бажання тісній близькості. Люди проводять дуже багато часу разом. І їм здається, що коли цей період пройде, то це означає, що любов пройшла, а з цього моменту любов тільки народжується. До цього моменту була закоханість - перший крок до любові.

Виникає дистанція у відносинах дає вам можливість знайти себе в них. Ви не можете жити так, як жили до появи чоловіки в житті. Ваше завдання в цей період знайти ту золоту середину, коли ви разом, але не втрачаєте себе. Від вирішення цього завдання залежить ваша подальша доля. Чи підете ви по дорозі любові або, убивши цю любов, будете шукати іншу.

10. Невміння відкрито і прямо спілкуватися - створює величезний бар'єр в любові і душевному спілкуванні. Дуже часто жінки, які не відчуваючи впевненості в собі і боячись відмови, не вміють прямо говорити про свої почуття і бажання. Воліють висловлюватися натяками. А якщо набираються рішучості і сміливості говорити прямо, то рубають, що називається з плеча, лякаючи при цьому чоловіка.

Багато жінок думають:
«Що йому пояснювати - все одно не зрозуміє ...»
«А що і так не зрозуміло на що я образилася? Це ж очевидно! »
«Я йому вже 100 раз натякала про це ...»

Чоловіки натяків не розуміють. А ще найцікавіше, коли я питаю, як би жінка хотіла? Вона й сама не знає, як.

Жінка наділяє чоловіка магічними якостями, він в її поданні повинен вміти читати її думки, або ще краще, робити швидше, ніж вона встигне подумати. Ні в однієї людини немає такого приладу. Про свої почуття і бажання потрібно вміти говорити. Вчіться висловлюватися прямо і відкрито.

11. Відсутність поваги до себе.
У будь-якому спілкуванні між чоловіком і жінкою повинна існувати зрозуміла обом грань в спілкуванні, за межу якої годі було переступати.
Образи, приниження - вбивають любов. Любов виносить сварки, через них люди приходять до компромісів, але вона не виносить образ і образливих, що принижують фраз.

Якщо в душевній бесіді ваш обранець відкрив душу, а потім посварилися ви б'єте його одкровеннями, сказаними ним, то це вбиває любов. Душа закривається і найчастіше назавжди. Як би ви не були розсерджені, відчувайте кордон, за яку не потрібно переступати. Утримайтеся від різких слів. Краще заспокойтеся на самоті, а потім викладіть свою точку зору. Пам'ятайте, любов, не дивлячись на свою силу, дуже тендітна. І вона не виносить зневажливого ставлення до себе.

12. Боязнь показувати свої негативні сторони на початку відносин можуть вбити майбутню любов. Намагаючись показати свої найкращі сторони, ви самі собі «копаєте яму».

Якщо ви плануєте серйозні і довгі стосунки з людиною, то краще не прикрашати себе. Тому що довго «навшпиньки НЕ простоїш», рано чи пізно доведеться опуститися на всю стопу.

Коли ви опускаетесь на повну стопу, партнер починає відчувати себе обдуреним. Показуючи одну сторону самих себе, ви позбавляєте свого обранця побачити вас в реальному світі. Ви позбавляєте його можливості дійсно полюбити вас. Не треба й перегинати палицю, намагаючись показати весь негатив з юнацького протесту «прийми мене таким, яким я є.»
Будьте природною. Не прикрашаючи свої недоліки, і не применшуючи свої достоїнства.

13. І найголовніше, що вбиває любов - це страхи.
страх самотності призводить до того, що ви будете боятися втратити чоловіка, а значить не зможете бути самою собою.

Страх зради і зради призведе до зайвого контролю, що буде сприйматися партнером, як тиск. Пам'ятайте - страхи народжують дорогу до дії інших людей. Закон Всесвіту - то чого ми боїмося і від чого тікаємо, прийде в наше життя.
Працюйте над собою. Позбавляйтеся від своїх страхів.

14. Велика прихильність до чоловіка, залежність вашого щастя від присутності чоловіка у вашому житті, бажання розчинитися в чоловікові - вбиває любов. Все, чого ми надаємо великого значення, буде руйнуватися в нашому житті.
Якщо ви надаєте занадто велику значимість чоловікові, то у вас не буде гідного партнера, з яким ви зможете бути в довгих і щасливих відносинах.

Приберіть значимість чоловіки. Позбавтеся від емоційної залежності від партнера. Стати щасливою сама. Ви повинні розуміти, що ніхто не може вбити вашу любов крім вас самої.

«Любов не вмирає, якщо її не вбивають.» І це правда. Відкрийте в собі світло справжньою безумовної любові. Любові насамперед до себе, побудованої на повазі і прийнятті.

З любов'ю, Ірина Гаврилова Демпсі.
http://www.irinagavrilovadempsey.ru/

Чи можна вбити любов?
Що ж вбиває любов?
Навіщо тобі час?
А ще найцікавіше, коли я питаю, як би жінка хотіла?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com