рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сміливість стилю в колекції взуття Вальтера Стейгер колекція весна 2012

Уже понад 30 років цей талановитий дизайнер з неймовірною фантазією має своє ім'я в світі взуття. Але модні журнали і сайти воліють називати його шевцем. Так, для Стейгер це професія, успадкована від батька, тому всі новомодні слівця йому не до душі

Так, для Стейгер це професія, успадкована від батька, тому всі новомодні слівця йому не до душі

Створюючи кожну свою колекцію, Вальтер Стейгер забуває про канони, правила і шаблонах. Його фірмовий стиль - це непередбачуваність і стильність. Взуття ручної роботи, зроблена в одиничних екземплярах, годиться для червоних доріжок і дорогих авто. Якщо ж таких в житті не передбачається, можна просто поставити пару від Стейгер на саме видно місце як зразок сміливої ​​краси.

Якщо ж таких в житті не передбачається, можна просто поставити пару від Стейгер на саме видно місце як зразок сміливої ​​краси

Нова весняна колекція майстра створює свій казковий світ з яскравих туфель і босоніжок на неймовірно високому каблуці або платформі. Хоча, трапляються і більш функціональні екземпляри.

Хоча, трапляються і більш функціональні екземпляри

Варто зауважити, що кожна модель має власне ім'я, що зайвий раз підкреслює її унікальний характер. Та й придбати творіння Вальтера Стейгер можна лише у фірмових бутиках, яких по всьому світу налічується близько 10.

Та й придбати творіння Вальтера Стейгер можна лише у фірмових бутиках, яких по всьому світу налічується близько 10

Надихає колірна палітра колекції, в якій знайшлося місце ніжно-рожевим, оранжевим, фіолетовим, кораловим, білим босоніжок. Є і чорні туфлі, золотистих відтінків, сірого кольору ... Моделі, строкато сяючі кольоровими плямами, одним своїм виглядом наближають весну в серці.

Моделі, строкато сяючі кольоровими плямами, одним своїм виглядом наближають весну в серці

Лакована шкіра надає взуття карколомний ефект. Що цікаво у взутті від Вальтера Стейгер, так це те, що кожна деталь в ній має значення. Зверніть увагу на форму каблука, структуру підошви, вирізи на п'ятах і пальцях.

Своєю весняною колекцією Вальтер Стейгер закликає бути жіночною, романтичною, грайливою. Його позачасові моделі, що вимагають особливих навичок ходьби, додадуть кожної жінки рис справжньої діви.

Авторська взуття рідко буває зручною. Це не її коник. Зате таку красу складно, та й нема чого, ховати за довгими спідницями. Ах, як приємно представляти сонячних зайчиків, весело відскакує від витончених туфельок. Вальтер Стейгер не боїться провокацій у творчості, передаючи свій настрій всім тим, кому пощастить взути його творіння.

Текст: Шура Зайцева

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com