рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

211 джанкойських школярів нагороджені «золотими» і «срібними» колосками

Новина в соцмережах

Підбито підсумки Міжнародного інтерактивного природничого конкурсу для учнів 1 - 10 класів «Колосок-весняний» Підбито підсумки Міжнародного інтерактивного природничого конкурсу для учнів 1 - 10 класів «Колосок-весняний». Конкурс проходив в різних країнах в один день - 6 квітня 2012 р цьому році в ньому взяли участь понад 208 тисяч українських школярів, з яких - 8949 юних кримчан, в тому числі - 216 учнів міста Джанкоя і Джанкойського району.

У день конкурсу учасникам необхідно було за 75 хвилин виконати 30 тестових завдань - по 10 запитань з астрономії, географії та екології. Кожне завдання оцінювалося в 6 балів. У завданні могло бути від одного до трьох правильних відповідей.

  • Так, учням 5-6 класів, потрібно було знати, які планети Сонячної системи мають 1-2 супутника і як називаються ці супутники? Як вплинули Джордано Бруно, Коперник і Галілей на погляди людей про Землю і Всесвіт? Які знаки попереджають про небезпеку для здоров'я людей і навколишнього середовища? Які небезпечні для здоров'я речовини входять до складу сигарет? Для чого були призначені старовинні прилади та інструменти: астролябії, секстант, гномона, пісочний годинник?

Учням 9-10 класів при підготовці до конкурсу потрібно було дізнатися, як вплинули Аристарх Самоський, Аристотель, Птолемей, Джордано Бруно, Коперник, Галілей, Кеплер, Ньютон на погляди людей про Землю і Всесвіт. Якою була система світу Аристотеля? Птолемея? Коперника? Які сучасні погляди на Всесвіт? Які існують докази розширення Всесвіту? Чому слова «Всесвіт» і «Галактика» в середині речення можуть писатися як з великою, так і з маленької літери? Які міжнародні маркувальні зображення свідчать про відповідність продукту критеріям екологічності. Які джерела забруднення повітря є в квартирі. Дізнатися про досягнення вчених у вивченні земних висот і глибин. Згадати особливості відтворення земної поверхні в різних картографічних проекціях.

Максимальна сума балів - 180 балів. Лауреатами конкурсу (сертифікат «СРІБНИЙ КОЛОСОК») стали учасники, які набрали більше 39 балів (40 і більше), призерами конкурсу (сертифікат «Золотий колосок») - учасники, які набрали в цілому понад 143 бали (144 і більше).

На сайті українського національного оргкомітету (www.kolosok.lviv.ua) опубліковані результати конкурсу.

66 учнів міста Джанкоя і району нагороджені «Золотим колоском», 145 - «Срібним колоском».

Більшість призерів - вихованці Джанкойського НВК «Школа-гімназія» №6. 50 учнів НВК взяли участь в конкурсі, з них 35 отримали «золото» і 15 - «срібло» (координатор - Гредіна О.Л.).

На другому місці за кількістю переможців - Джанкойська ЗОШ №3: з 36 учасників - 22 учні нагороджені «Золотими колосками», 11 - «Срібними колосками» (координатор - Мальченко О.Ю.).

Зі шкіл Джанкойського району в конкурсі взяли участь 15 учнів початкових класів Чайкінського і Тимофіївській ЗОШ, а також Мар'їнського НВК. 5 учнів відзначені «Золотим колоском» і 10 - «Срібним колоском».

Метою конкурсу є підвищення якості природничо-наукової освіти школярів. В Україні Положення про Міжнародний інтерактивний учнівський природний конкурс «КОЛОСОК» затверджено наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту 29.12.2011 № 1561.

Так, учням 5-6 класів, потрібно було знати, які планети Сонячної системи мають 1-2 супутника і як називаються ці супутники?
Як вплинули Джордано Бруно, Коперник і Галілей на погляди людей про Землю і Всесвіт?
Які знаки попереджають про небезпеку для здоров'я людей і навколишнього середовища?
Які небезпечні для здоров'я речовини входять до складу сигарет?
Для чого були призначені старовинні прилади та інструменти: астролябії, секстант, гномона, пісочний годинник?
Якою була система світу Аристотеля?
Птолемея?
Коперника?
Які сучасні погляди на Всесвіт?
Які існують докази розширення Всесвіту?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com