рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Том Круз відмовився від спільної з Кеті Холмс дочки через релігію

Том Круз.

Фото: Getty

голлівудський актор Том Круз, який знімався в "Місії нездійсненної" навіть з травмованою ногою , Повністю відмовився від спілкування зі своєю єдиною дочкою Сурі. І зробив він це добровільно.

За інформацією Us Weekly, екс-дружина Тома актриса Кеті Холмс - не перешкоджає дочці бачитися з батьком. Але голлівудський батько сам не бажає спілкуватися з 12-річною Сурі. Протягом 5 років він жодного разу не бачився з дівчинкою.

Інсайдери видання стверджують, що причиною уникнення своєї дитини є релігія. Саме віра стала причиною розлучення Тома Круза і Кеті Холмс в 2012 році. Тоді актриса відмовилася приймати сайєнтологічні вчення і привчати Сурі до цього. Тому дівчинка разом із зірковою мамою ходить в католицьку церкву.

"Кожній людині дозволено бачити свою дитину, якщо він цього дійсно хоче. Том зробив свій вибір: він не зустрічається з дочкою, оскільки вона не саєнтолог", - заявив інсайдер.

За інформацією ЗМІ, 12-річна Сурі неодноразово писала листи і намагалася домовитися про зустріч з батьком. Однак Том Круз продовжує добровільно уникати її.

Нагадаємо, актор Том Круз один з найвідоміших саєнтологів. Він дотримується цієї релігії вже з 1990 року. Однак раніше повідомляли, що він хотів відмовитися від релігії, щоб, нарешті, регулярно зустрічатися з дочкою.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: сьогодні

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com