рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Безлопастной вентилятор для будинку, де є діти

У літню пору важко обійтися без системи охолодження повітря, яка дозволить створити комфортні умови в кімнаті і освіжить повітря У літню пору важко обійтися без системи охолодження повітря, яка дозволить створити комфортні умови в кімнаті і освіжить повітря. Але якщо в будинку є діти, для багатьох батьків постає питання про те, який прилад вибрати для цих цілей: кондиціонер небезпечний тим, що потрапивши на якийсь час під потоки його повітря, дитина може застудитися, а вентилятор небезпечний своїми обертовими лопатями. У такому випадку відмінним виходом стане такий вид техніки, який нещодавно з'явився на сучасному ринку, як безлопастной вентилятор .


Цей прилад є абсолютно безпечним для людини: він не має в своїй конструкції швидко рухомих деталей, тому не може нашкодити дитині. Вентилятор має вигляд кола, встановленого на спеціальну підставку. Усередині підставки знаходиться компресор, який всмоктує повітря, а потім через отвори в кільці подає його назовні. Положення кільця може регулюватися по горизонталі за допомогою ручки для того щоб встановити напрям, в яке буде йти потік повітря.


Управляти вентилятором без лопатей дуже просто: він має кнопку для включення і виключення, а також перемикач обертів, що дозволяє виставити необхідний режим роботи. У деяких моделей є пульт дистанційного керування для більш зручної експлуатації приладу.


Завдяки його конструктивними особливостями такої вентилятор можна використовувати в дитячих кімнатах Завдяки його конструктивними особливостями такої вентилятор можна використовувати в дитячих кімнатах. По-перше, він не зможе завдати шкоди здоров'ю маленької дитини. По-друге, дані конструкції виготовляються з якісного ударостійкого пластика, тому навіть у разі падіння і удару об підлогу вентилятор зможуть продовжити свою роботу. Крім того вони є гігієнічними в зв'язку з тим, що на відміну від звичайних лопатевих приладів не накопичують на лопатях пил і бруд.


Безлопатеві вентилятори мають стильний і оригінальний зовнішній вигляд, завдяки якому стануть прикрасою будь-якої кімнати. Різні моделі, наявні на сьогоднішній день, розрізняються функціоналом і технічними характеристиками. Наприклад, можна придбати вентилятор з економічним електродвигуном, який буде економити електроенергію. Або купити безлопастной вентилятор, у якого для зручного використання в нічний час доби буде матися підсвічування.


Проста конструкція цих приладів не вимагає складного догляду: вентилятори досить час від часу протирати від пилу звичайною ганчіркою.


Якщо ви хочете придбати такий вентилятор для будинку, слід особливу увагу приділити вибору моделі. Висока якість ніколи не буває дешевим, тому, якщо ви хочете, щоб прилад справно функціонував тривалий період часу і міг підтримувати в кімнаті стабільну температуру, краще віддати перевагу виробам відомих виробників. На сучасному ринку техніки є широкий вибір різних моделей безлопатева вентиляторів, серед якого кожен покупець зможе вибрати відповідний прилад для домашнього використання.

*

Схожі матеріали:

Нові статті:

Попередні статті:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com