рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Живильні креми для обличчя


Крем денний для обличчя з гіалуроновою кислотою Розторопша L'Adeleide

«Спермацетовий», крем для обличчя живильний для сухої і нормальної шкіри від Невська косметика

Щільність і жирність крему просто зашкалюють, тому в шкіру він практично не вбирається. Такий засіб підійде хіба що для тонкої сухої шкіри. Втім, для моєї в зоні шиї і декольте він не підійшов: просто лежав на ній шаром. Звичайно, можна залишок прибирати серветкою, але жирний слід все одно залишається ... Читати далі "

«Женьшеневий», крем для обличчя для шкіри навколо очей омолоджуючий від Невська косметика

Завдала на шкіру і вона помітно, на очах почала поліпшуватися. Крем наносила перед сном, а коли прокинулася поліпшення стали ще більш помітними. Вирішила скористатися, навіть незважаючи на те що у мене молода шкіра. Спробувала його на руках і шкіра теж помітно розгладилася.

Крем-ліфтинг інтенсивний для обличчя день і ніч ФармаЛіфтінг від Грінфарма

Крем для повік з екстрактом плаценти від Евінал

Крем для обличчя на основі масла й екстракту фукуса з ефірною олією лаванди від Крем-Краси

Денний крем для жирної шкіри з матуючим ефектом Вітамінний коктейль від Крем-Краси

Крем денний захисний сезамові «Енергія Півночі» від Вінець Сибіру

Поживний крем від Хімалайа Хербалс

Крем для повік і обличчя "Вечір" Свобода

Жирний, добре зволожує. Роблю його як маску, що б потім змити, тому як серветка, як заявлено не все промокає. І залишається жирної шкіра.

Захисний крем від негоди для особи ZIMA

У крему хороший доглядає склад: екстракт малини, масло ши, кокосове масло, масло какао, вазелін, пантенол, алантоїн, вітаміни А і Е. На дотик жирнуватий, але лягає добре і швидко всмоктується, не залишаючи жирності, липкості або стягнутості. Коштує не дорого. Дуже ефективний у холодну пору року - захищає від негативного впливу погодних умов.

Крем денний для обличчя "Захист і зволоження" від Емпіна

Будьте впевнені, це дійсно так, денний крем від Hempina весь день працює в плані зволоження шкіри і захищає її від сухості і несприятливих впливів навколишнього середовища, перешкоджає утворенню морщінок.Очень зручна упаковка, нехай вас не лякає, що обсяг всього 40 мл, крем дуже економічний ... Читати далі "

Колаген Зміцнюючий Поживний крем для обличчя від Стебланк

Крем за кольором схожий на пряжене молоко, текстура гелеобразная, але щільна. Вбирається в суху і тонку шкіру добре, а ось на жирній - лежить шаром не поверхності.Із цього випливає, що краще його використовувати для нормальної або сухої кожі.Еслі не забувати наносити крем щодня, шкіра порадує пружністю і еластичністю, можна буде попрощатися з дрібними зморшками ... Читати далі "

Крем для обличчя Енергія і тонус від Планета Спа Алтай

Засіб з безліччю рослинних екстрактів в незвичайній для крему, аерозольній упаковці. Дуже добре зволожує, зволоження зберігається на весь день, живить, заспокоює шкіру. При видавлюванні кошти з'являється повітряна пінка, яка, осідаючи, перетворюється в легку, ніжну емульсію. Легко наноситься, не залишає жирності і блиску. Підходить як база під макіяж.

«Мигдальний», крем для обличчя живильний для всіх типів шкіри від Невська косметика

В цілому крем непоганий. Зі свого прямим завданням живити він справляється добре. Але, на мій погляд, трохи різкуватий аромат, хоча мені він подобається, але думаю, що є жінки, яким він буде заважати. Текстура у крему м'яка, лягає і вбирається добре. Я б поставила все-таки 4 з 5 через аромату.

Фармамезовітамін крем з вітамінами для сяйва і тонусу шкіри від Грін Фарма

Гель-крем для обличчя: лист стевії і ехінацеї - живлення і зволоження від Мікроліз

Крем стрес-контроль гіалуронової «Енергія Півночі» від Вінець Сибіру

Крем живильний "геронтол" від ВАТ Свобода

Цим кремом користуюся кілька років в зимовий період. Для мене це порятунок від морозів. Вранці після вмивання наношу крем на обличчя і чекаю коли вбере, а потім декоративну косметику, а ввечері після очищення шкіри наношу товстенький шаром, потім залишки забираю серветкою. Після застосування крему шкіра стає як би оксамитова, підтягнута і ніякі морози їй не страшні. Для мене це порятунок!

Крем Поживний від Давши

Крем живильний від DOVE знаю дуже давно. Іноді купую, коли попадається на очі. Крем густої консистенції, білий. Призначений він для всього тіла, але я його використовую тільки для ніг, так як для тіла він жирнуватий і довго вбирається. А ось для ніжок саме те. Чергова баночка закінчилася, як побачу ще куплю.

Рубрики каталогу:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com