рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

👀 «А ви висипаєтеся? - Висипаюся куди? »Або як швидко заснути і прокинутися бадьорим

  1. Важливо не скільки, важливо як
  2. Як швидко заснути
  3. Як швидше прокинутися

Рейтинг: 0 з 5. Відгуків: 0. переглядів:

Проблема сну, а точніше його відсутність, не дарма займає більшу частину наших думок кожен день. Прокинутися бадьорим на роботу або навчання, провести плідний день, не відключаючи при цьому серед дня і не випиваючи літри кави, здається просто неможливим.

Всі ми знаємо, що спати потрібно не менше 8 годин. знаємо, але не можемо собі цього дозволити, хіба що в вихідний. Проблема в тому, що «наспавшихся» собі запас на тиждень у вас не вийде. У кращому випадку у вихідні ви зменшите ритм життя, а зайву годинку в ліжку дозволить трохи відновити баланс сил. Але на майбутній недосип під час робочого тижня це вплинути не може.

Ось і виходить замкнуте коло: відчуваємо перевантаження - не можемо заснути - спимо мало - прокидаємося з хворою головою і «гальмуємо» - погано працюємо вдень - отримуємо нервове перенапруження, тому що не можемо зосередитися і виконувати потрібні завдання в потрібній кількості - і далі знову проблеми із засинанням.

Важливо не скільки, важливо як

Виспатися за 6 годин і навіть за 5 цілком можливо. Чи не дуже корисно, але хоча б не так травмирующ для нашої психіки і стану судин. Як це зробити?

⇒ Замов: Домашні системи зворотного осмосу

Перш за все потрібно досліджувати, як ми спимо, тобто що нам заважає, який клімат в кімнаті при цьому, і найважливіше - в якій фазі сну ми знаходимося, коли спрацьовує будильник. Під час фази глибокого сну ми можемо навіть не почути, як дзвонить будильник, а під час швидкої прокинемося і від шепоту.

Кожен організм індивідуальний, але в результаті досліджень виявилося, що прокидатися найкраще між фазами сну.

ось ЦЕЙ і ЦЕЙ калькулятори допоможуть розрахувати, коли потрібно заснути (НЕ лягти, а саме зануритися сон до зазначеного часу), щоб в потрібний вам час прокинутися з максимальною легкістю і комфортом.

Як швидко заснути

Не будемо перераховувати причини, які можуть перешкодити нам зануритися в довгоочікувані обійми Морфея, у кожного вони свої, але ось способи швидкого засинання універсальні для всіх:

✏ Цікаво: Як швидко позбутися від целюліту

  1. Подбайте про зовнішні чинники гарного сну. Вимкніть світло, провітріть кімнату і створіть приємну температуру, подбайте про те, щоб подушка, ковдра, одяг, в якій ви спите були приємними, занавесьте штори, створіть тишу або, навпаки, включіть тиху спокійну музику або звуки природи, позбудьтеся від всіх дратівливих факторів , будь то запахи квітів або крему для рук, цокання настінного годинника і т.д.
  2. Подбайте про внутрішній стан. Медитуйте, уявляйте приємні картини, повністю розслабте тіло, відкиньте всі думки і самокопання, занурте свідомість в споглядання приємних картин, вашого ідеального майбутнього або взагалі уявіть, як ви парите в повітрі або сидите на березі океану і слухаєте шум хвиль. Не пийте кофеїн містять напоїв (кава і зелений чай) і не їжте за 2-3 години до сну. За годину до сну вимкніть комп'ютер і телевізор, просто почитайте книгу або поразгадивать кросворд, можете вишивати, займатися іншим рукоділлям. Це добре заспокоює і очищає свідомість від тривожних думок. Випийте чашку заспокійливого чаю з ромашкою, м'ятою, покладіть під подушку маленький мішечок з м'ятою, лавандою, валеріаною або хмелем. Зробіть кілька повільних і максимально глибоких вдихів і видихів (вдихайте через ніс, видихайте через рот).
  3. Підготуйте бадьоре пробудження. Щоб не ненавидіти ранок і не носитися по будинку стрімголов, підготуйте все необхідне для ранкових зборів з вечора і складіть в одному місці: сумка, телефон, ключі, одяг і взуття, документи, проекти, продукти для приготування сніданку (поставити на одну полицю) , речей чоловіка чи дружини, дитини і т.д. якщо сумніваєтеся в тому, що вранці буде гаряча вода, вимийте голову / поголіться / прийміть душ з вечора. Перевірте справність і чистоту одягу і взуття, наявність достатньої кількості бензину в баку вашого авто до відходу до сну. Тоді вранці ви зможете спокійно зібратися, поснідати і перебувати в гарному настрої.

Тоді вранці ви зможете спокійно зібратися, поснідати і перебувати в гарному настрої

Як швидше прокинутися

Встати і прокинутися - далеко не завжди одне і те ж. Тому наше завдання - підбадьорити і розбуркати організм щоб він підготувався до майбутнього дня:

⇒ Замов: Натуральна Косметика від Українського виробника

  1. Вибираємо правильний час. Якщо ви скористалися калькуляторами, про які ми писали вище, то точно знаєте, на скільки краще поставити будильник. Але не менш важливо підібрати хорошу мелодію для нього. Занадто плавна або тиха тільки продовжить ваш сон, занадто різка викличе стрес і переляк. Вибирайте і встановлюйте щось середнє, краще якісь бадьорі і позитивні мелодії, іспанські або мексиканські ритми: вони завжди асоціюються з сонцем, влітку і радістю.
  2. З вечора ставимо склянку води або півлітрову пластикову пляшку поруч з ліжком. Як тільки прокинулися - випиваємо, це допомагає "завести" організм і підбадьоритися. Ще один метод: з вечора покладіть мокре, але віджатий рушник на якусь підкладку. Прокинулися? Візьміть його і покладіть на обличчя на декілька хвилин. Дуже допомагає.
  3. Потягується. Прокидаючись зробіть кілька гімнастичних рухів, не покидаючи ліжка: розімніть руки, ноги, шию, потріть особа, повіки, мочки вух, зробіть пару махів кожною ногою.
  4. Наповніть кімнату бадьорять запахами. Звичайно, це перш за все кави, але не менш ефективні цитрусові аромати, зелений чай, хвоя або квіткові.
  5. Яка б не була погода за вікном, провітріть кімнату хоча б 5 хвилин. Свіже повітря і вам додасть свіжості!
  6. А ще можна приготувати для себе, коханого (коханої), маленьку нагороду, наприклад, смачну цукерку або шматочок тортика до ранкового кава, якщо прокинулися вчасно. Це не дуже корисно, але зате допомагає швидше прокинутися і відправитися на кухню.
  7. Режим. Хоч і важко, але привчіть себе лягати і вставати в один і той же час. Щоб не засиджуватися за комп'ютером або уроками з дитиною допізна, розплануйте всі завдання так, щоб бути вільним до часу, коли потрібно лягати. Повірте, після невеликої практики - це можливо.

Як це зробити?
Прокинулися?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com