рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Місяць навчання в школі EF в Берліні

«Дуже легко закритися від оточуючих, перебуваючи в незнайомому середовищі. Але не потрібно боятися. Всі студенти на мовних курсах виявляються в однакових умовах, і все роблять помилки. Для досягнення успіху необхідно пам'ятати це і намагатися говорити якомога частіше »(с) Куликова Дарина, EF Берлін

Ми взяли невеличке інтерв'ю у Дарини після 1 місяця навчання і життя в Берліні.
Ось, що нам вдалося дізнатися:

Німецька мова я почала вивчати в університеті і зрозуміла, що мій рівень занадто сильно відстає від групи. Я не встигала за програмою і переживала, що це може вплинути на мою успішність.

Я не дотягувала до рівня А1, коли приїхала в школу в Берліні . Вчила німецьку всього 3 місяці перед поїздкою. Переживала, що для продуктивної навчання цього недостатньо. Я ж навіть не могла запитати дорогу або банально купити хліб в магазині.

А2.1 - рівень, з яким я закінчила курс навчання в школі EF в Берліні

Візу зробили за 5 днів і дали чітко по датах мого перебування в країні.

Група складалася з 15-17 чоловік з різних країн. Були хлопці з Швейцарії, Польщі, Чехії, Мексики, Тайваню, США, Іспанії, Китаю, Франції.

Більшість студентів в класі були старше мене. Але я відчувала себе комфортно навіть незважаючи на різницю у віці. Нехай хтось вивчав мову, щоб вступити до університету, а хтось - бо того вимагала робота. Нас всіх об'єднувала одна глобальна мета. І атмосфера в класі була приваблива.

Заняття проходили на німецькому. Вчителька пояснювала правила англійською тільки в самому крайньому випадку. Спочатку було важко, але так вдалося швидше влитися в процес навчання, адаптуватися і змусити працювати мізки.

Найбільше запам'ятався персонал школи, особливо директор. З ним завжди можна було поговорити, задати питання. Але тільки на німецькому! Він принципово відмовлявся відповідати англійською, хоча прекрасно на ньому говорив.

Через 1,5 тижні я почала говорити німецькою. Спілкувалася з продавцями в магазинах, задавала питання офіціантам в кафе. Це було неідеально, але мене розуміли. І я сама розуміла, що хочу сказати.

Я жила в guest house в приймаючій сім'ї з ще 6 студентками EF із інших країн.

1 годину займала у мене дорога від школи до приймаючої сім'ї.

Берлінський собор - моє улюблене місце в Берліні. Чимось схожий на Исаакиевский Собор в Санкт-Петербурзі. Він чудовий як всередині, так і зовні. А якщо піднятися на дах, відкривається чудова панорама.

Стиль. Мене вразило, наскільки стильні люди тут живуть. Заходиш в метро і ніби опиняєшся на модному показі. Все одягаються красиво і зі смаком. Було приємно просто дивитися на людей і перебувати поруч з ними.

Я не очікувала позитивної реакції на російських в Берліні, але все виявилося навпаки. Всі були дуже доброзичливі і завжди намагалися допомогти. За весь місяць я не відчула негативу ні з боку студентів EF, ні з боку німців.

80 000 рублей взяла з собою на 1 місяць. І цього цілком вистачило, щоб комфортно жити в Берліні, не відмовляючи собі в звичних радощах: походи в кіно, вечірніх посиденьках з одногрупниками і іншим. На сьогоднішній момент це найдешевший місто Європи, який мені зустрічався.

Школа організовувала спільні екскурсії. Було також багато дозвіллєвих заходів: розмовних вечорів, де всі повинні були спілкуватися тільки на німецькому, походи в боулінг і кіно і т.д. На всіх цих зустрічах можна було практикувати мову, що найголовніше!

На всіх цих зустрічах можна було практикувати мову, що найголовніше

Завдяки поїздці я зрозуміла, як правильно вчити іноземну мову. У моїй групі в університеті зібралися хлопці, які вже вивчали німецьку, тому програма була занадто складною для мене. Адже я тоді тільки починала і не могла зрозуміти, що потрібно вивчити, щоб не відставати від групи.

Граматику, яку я вивчала в Берліні, ми зараз вивчаємо в університеті. Якби не поїздка з EF, зрозуміти все було б набагато складніше.

Було легко запам'ятовувати новий матеріал. Пройшли тему в групі, склали діалог, попрацювали в парі, закріпили тему в онлайн-класі, зробили домашню роботу. В такому режимі, хочеш-не хочеш, зрозумієш будь-яку граматику і вивчиш лексику.

Раджу майбутнім студентам підготуватися до поїздки. Вивчіть / запишіть кілька корисних фраз, які вам знадобляться. Буде здорово, якщо ви зможете представитися приймаючій сім'ї, не просто сунути їм коробку цукерок, а й сказати про це. Це допоможе вам бути більш впевненим і налагодити контакт з сім'єю.

Це допоможе вам бути більш впевненим і налагодити контакт з сім'єю

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com