рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Єгипетський музей у Берліні

У невеликому за розмірами музеї зберігається близько двох тисяч експонатів У невеликому за розмірами музеї зберігається близько двох тисяч експонатів. Його відвідує щороку понад півмільйона людей. Експонати єгипетської історії представляють всі епохи єгипетської древньої культури. Найдавнішим експонатам більше п'яти тисяч років. У колекції музею широко представлені давньоєгипетські папіруси і мумії.

В Єгипетському музеї є і грандіозні експонати - пам'ятники єгипетської культури. У ньому представлені написи і малюнки зі стін єгипетських пірамід і цілий колонний зал. Знаменитий за шкільними підручниками бюст цариці Єгипту Нефертіті зберігається саме в цьому музеї. Бюст цариці Нефертіті вважається найціннішим експонатом Єгипетського музею. Для нього виділена окрема кімната.

Єгипетський музей відомий застосуванням новітніх технологій для збереження історичних цінностей. Кліматичні умови в Єгипетському музеї підтримуються на оптимальному рівні для тендітних старожитностей. В Єгипетському музеї працюють найвидатніші єгиптологи Європи.

Екскурсія по Єгипетському музею входить в більшість туристичних маршрутів при відвідуванні Берліна. Варто відзначити, що вхід коштує не так вже й дорого, і всі визначні пам'ятки берлина можна об'їхати за один день, варто тільки замовити таксі дешево . Він залишає незабутнє враження і створює надзвичайний контраст. Туриста вражають видатні загадкові єгипетські артефакти на тлі вражень від суворої європейської архітектури Берліна.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com