рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

ТОП-10. Духи і аромати для чоловіків-Риб

  1. 1.Fahrenheit, Christian Dior
  2. 2. Lacoste Pour Homme, Lacoste
  3. 3. Emporio Armani City Glam, Giorgio Armani
  4. 4. Dolce & Gabbana By Man, Dolce & Gabbana
  5. 5. Joop! Go, Joop!

Люди, народжені під сузір'ям Риб, пливуть по життю, немов по водній поверхні. Вони м'яко лавірують між життєвих труднощів (хоча деякі з них можуть сильно вибити Риб з колії), уважно і чуйно реагують на те, що відбувається навколо - навіть якщо це стосується інших людей, люблять природу і, що дивно, люблять жити поруч з мальовничими водоймами.

Немає більш творчого знака зодіаку, ніж Риби. Це сузір'я наділяє людину дивовижними здібностями: тонка натура Риб і вроджене почуття стилю дозволяють представникам цього знаку стає талановитими композиторами, письменниками, художниками, артистами. Витончений смак проявляється і в парфумерних перевагах: «рибки» підсвідомо тягнуться до рідкісних чарівним запахів - навіть «важкуваті» для багатьох аромати лілії, орхідеї і навіть моху нерідко зустрічаються в улюблених духів представників цього знака зодіаку.

Характерні нотки: Мрійливі Риби асоціюють себе з ароматами лілії, орхідеї, мімози, ромашки, ванілі, меліси, мірри, жасмину, мускату, апельсина, грейпфрута, лаванди, китайського ялівцю, бергамоту, троянди, з хвойних найбільш приємним для них стане кедровий запах.

1.Fahrenheit, Christian Dior

Fahrenheit - це яскравий зелений аромат, що не втратив своєї популярності навіть зараз, через 20 років після випуску Fahrenheit - це яскравий зелений аромат, що не втратив своєї популярності навіть зараз, через 20 років після випуску. Це один з тих ароматів, які не залишають байдужими: або ви його любите, або ненавидите. Композиція цього класичного аромату цілком відповідає сучасним тенденціям. Свіжі, елегантні ноти поєднуються в ньому з потужними, мужніми тонами, щоб в результаті отримати теплий і благородний аромат.

2. Lacoste Pour Homme, Lacoste

Lacoste pour Homme створений для чоловіка зі спортивним відношенням до життя Lacoste pour Homme створений для чоловіка зі спортивним відношенням до життя. Він порушує традиції й умовності з властивим йому франтівством і незмінною іскоркою гумору в очах. Разом з тим, він завжди елегантний, інтелігентний і вишуканий. Lacoste pour Homme - свіжий аромат, але це не чергова молодіжна цитрусовая «водичка», а елегантний і добре збалансований парфум для справжнього чоловіка, який знає толк в стилі. Це сучасна класика, яка підійде сучасним цілеспрямованим і впевненим у собі чоловікам. Парфумерна композиція починається коктейлем з італійського бергамоту, рубінового грейпфрута, сливи і яблука. У «серці» розкривається екзотичний букет з ялівцю, кардамону, рожевого перцю і кориці. «База» складається з рому, сандалу, кедра, ванілі, ладану і мускусу.

3. Emporio Armani City Glam, Giorgio Armani

Привабливий і мужній, Emporio Armani City Glam for Him схожий на свою жіночу половину пряним і урбаністичним характером Привабливий і мужній, Emporio Armani City Glam for Him схожий на свою жіночу половину пряним і урбаністичним характером. Імбир і іланг-іланг поєднуються в ньому з гірким апельсином. Свіжість м'яти і перцю задає пульсуючий і електризуючий ритм. Насичені деревно-мускусні ноти додають аромату теплоти і бархатистості.
Парний аромат - жіночий Emporio Armani City Glam for Her.

4. Dolce & Gabbana By Man, Dolce & Gabbana

By Man від Dolce & Gabbana - запаморочливий пряний еліксир з відтінком лаванди By Man від Dolce & Gabbana - запаморочливий пряний еліксир з відтінком лаванди. Мужній аромат є втіленням чуттєвості і прагнення до волі. Якщо дати волю Dolce & Gabbana, то вони одягли б чоловіків в штани леопардового забарвлення, сорочки з глибоким вирізом і високі підбори. Може, ми трохи перебільшуємо, але, тим не менш, цей аромат призначений для яскравого і екстравагантного чоловіка, який звик бути в центрі уваги.
Парний аромат - жіночий By Woman.

5. Joop! Go, Joop!

Парфумерна композиція Joop Парфумерна композиція Joop! Go створена Софі Лаббе (Sophie Labbe) і складається з нот червоного апельсина, ревеню, перцю чилі, кипариса, фіалки, бурбонської герані, пихтового бальзаму і дубового моху.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com