рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Створення і розробка індивідуальних духів на замовлення

  1. Як буде відбуватися виготовлення вашого особистого аромату
  2. Особиста присутність в ательє при створенні індивідуальних духів
  3. Розробка формули вашої майбутньої композиції і створення тестових зразків
  4. примірка
  5. Виготовлення особистого парфуму на основі обраного вами тестового зразка
  6. Дистанційна робота по створенню індивідуального аромату
  7. Скільки часу займає розробка ексклюзивних персональних духів
  8. Як оплатити послугу
  9. Аромамаркетинг
  10. Аромабренд
  11. аромадизайн
  12. сертифікат

Здавалося б, навіщо замовляти аромат і користуватися послугами парфумера, якщо на полицях магазинів стоять сотні і тисячі різних духів - заходь і вибирай будь-який. І, тим не менш, цінителів цієї послуги у нашого ательє з кожним роком стає все більше і більше. Що ними рухає? Звичайно ж, любов 🙂

Любов до оригінальних речей, яких не зустрінеш в першому-ліпшому магазині.

Любов до мистецтва і пекуче бажання володіти його кращими творами.

Любов до людей і справжнє захоплення їх талантами і виробами ручної праці.

А ще, любов до глибоких багатогранним ароматів, які просто неможливо отримати штучним синтетичним шляхом в хімічній лабораторії. Також розробку індивідуальних парфумів замовляють в тих випадках, коли хочуть скорегувати свої відносини зі світом і самим собою.

Адже натуральні аромати - кращі скульптори людських почуттів. Вони тонко регулюють наші емоції, завдяки чому змінюються наші реакції на те, що відбувається і якість життя в цілому.

Хочете створити аромат, який наповнить вас спокоєм і умиротворенням? Або, навпаки, додасть вам бадьорості і сил? А, може, ви хочете духи, які будуть щодня надихати вас на нові подвиги?

На ваше замовлення наш парфумер відтворить той аромат, який потрібен саме вам. І іншого такого не буде більше ні в кого в світі. Як немає в світі іншої такої ж, як ви, особистості.

У нашому ательє, ви можете створити свої індивідуальні духи, як вони присутні особисто, так і дистанційно. Яким чином здійснити задумане, ми постаралися описати для вас нижче:

Як буде відбуватися виготовлення вашого особистого аромату

Розробка унікального аромату на замовлення відбувається в кілька етапів, і передбачає спільну творчість замовника і парфумера. Процес буде легким, приємним і натхненним. Ви згадайте милі вашому серцю події, поділіться своїми почуттями і бажаннями.

Ваші індивідуальні духи народжуються з особистої історії, а про те, як висловити її і презентувати в вашому персональному ароматі, подбає майстер парфумерного мистецтва. Просто пам'ятайте про це під час спілкування з парфумером, і тоді результат перевершить всі ваші очікування. А тепер давайте докладніше пройдемося по всіх етапах.

Особиста присутність в ательє при створенні індивідуальних духів

знайомство

Ми узгоджено призначаємо зручну для вас дату і час зустрічі, ви приїжджаєте до нас в гості в ательє, де неспішно розмовляємо, п'ємо чай, дегустуючи колекцію ароматів і визначаємо ваші ароматичні переваги . Далі малюємо загальну концепцію і образ майбутнього парфуму.

Таким чином, разом з парфумером ви крок за кроком проясніть свої власні бажання і паралельно прийдете до розуміння, які ноти повинні бути присутніми у вашому парфум обов'язково, а будь не повинно бути зовсім.

Тут важливо пам'ятати, що ароматів на всі випадки життя не буває, тому будьте готові розставити хоча б мінімальні пріоритети. Який аромат ви хочете отримати: бадьорить або заспокійливий, денний або вечірній, насичений або ледь вловимий? Подумати про це необхідно заздалегідь.

На цьому попередня робота закінчується, і ми переходимо до наступного кроку.

Розробка формули вашої майбутньої композиції і створення тестових зразків

Протягом декількох тижнів наш парфумер буде працювати над вашим замовленням, створюючи особистий парфум, який максимально відповідає вашому запиту. У підсумку ви отримаєте 5 тестових ароматів, з яких вам буде необхідно вибрати той, який найкраще співвідноситься з вашими почуттями і бажаннями. Але це ви вже будете робити на наступному етапі.

примірка

Оскільки складні аромати розкривають свій букет поступово протягом декількох годин, то в повній мірі оцінити їх потенціал можна тільки «поживши» з ними якийсь час.

Ми рекомендуємо відводити не менше одного дня на примірку кожної парфумерної композиції. Таким чином, у вас буде можливість поспостерігати і відчути всі стадії розкриття аромату, і зрозуміти, наскільки добре він «розкривається» саме на вашій шкірі. Адже натуральний парфум звучить трохи інакше, ніж синтетичний.

Після ретельної примірки всіх ароматів ви вибираєте той, який подобається вам найбільше. Якщо він підходить вам ідеально, відмінно! Якщо ж в цілому аромат вам подобається, але є додаткові побажання (додати інтенсивності, прибрати зайву солодкість і т.п.), обов'язково розкажіть про них нашому парфюмеру і формула буде доопрацьована.

Виготовлення особистого парфуму на основі обраного вами тестового зразка

Тепер, коли ви визначилися з перевагою, парфумер створить на основі вашого вибору індивідуальні духи: тверді, масляні або на спиртовій основі. А отримати їх ви зможете після того, як композиція повністю «дозріє». Термін «дозрівання аромату» - 1 місяць.

У виняткових випадках замовлення можна забрати раніше. Наприклад, якщо ви замовляли створення духів в подарунок і вони потрібні вам до якоїсь певної дати. Тоді подарований вами парфум буде дозрівати вже у свого власника, про що вам варто його попередити.

Дистанційна робота по створенню індивідуального аромату

Ми познайомимося з вами і поспілкуємося по скайпу, телефону або іншому зручному для вас носію дистанційного зв'язку. У процесі спілкування постараємося визначити те, що вам подобається, і яким повинен бути ваш майбутній аромат.

Після цього, вас попросять написати есе про ваше майбутнє ароматі (невелика анкета, яку ви заповнюєте, вдумливо відповідаючи на питання, в кінці описуєте образ вашого аромату, як ви його уявляєте, які почуття повинен викликати, які завдання буде виконувати і т.д. )

Далі, всі етапи відбуваються ідентично, описаним вище, як і при особистій зустрічі. Згідно з вашим запитом, і з огляду на переваги, розробляються тестові зразки. Після чого, вони висилаються вам поштою або з кур'єром для «примірки». Коли ви будете готові і визначте найкращу версію тестового зразка, повідомте про це нам, ця формула буде взята в основу майбутньої композиції.

Готові духи ми вручаємо вам особисто в руки в нашому ательє або відправляємо поштою, або з кур'єром. Вибирайте, як буде зручніше.

Вибирайте, як буде зручніше

Скільки часу займає розробка ексклюзивних персональних духів

Перший етап знайомства, підготовки і розробки тестів займає в середньому близько 2-3 тижнів. Далі, на «примірку» аромату відводиться від 1 до 2 тижнів. І сам процес «дозрівання» парфуму триває до 1 місяця.

Отже, в цілому на розробку індивідуального аромату йде приблизно 1,5 -2 місяці.

Іноді, коли дуже потрібно терміново, ми можемо працювати з вами день в день, і ви відразу забираєте з собою готову композицію, а «дозріває» вона вже у вас, або ту людину, кому призначається подарунок (наприклад, якщо ви проїздом в Москві і у вас тільки один день, ви можете домовитися зустрітися з нашим парфумером заздалегідь, або ви хочете привітати близьку людину, але з якоїсь причини, у нього немає можливості відвідати наше ательє, ви, знаючи його переваги, зможете самі взяти участь в процесі створення аромату ).

Іноді процес може тривати довше. Комусь потрібно більше часу на знайомство з ароматами, а хтось бажає додати в свій парфум якийсь рідкісний незвичайний інгредієнт, на пошук і доставку якого необхідний додатковий час. Але повірте, результат того вартий.

Але повірте, результат того вартий

Готовий авторський аромат ви отримуєте в красивій дерев'яній скриньці з іменним написом на флаконі і сертифікатом автентичності аромату. У сертифікаті описано для кого створені духи, коли і ким створені, піраміда аромату і назва.

Всі формули духів дбайливо зберігаються в нашому ательє, і при бажанні замовник в будь-який момент може зробити нове замовлення свого аромату.

В нашій колекції є ексклюзивні флакони, які ви можете замовити за окрему плату.

В нашій колекції є ексклюзивні флакони, які ви можете замовити за окрему плату

* Розробка тестових зразків передбачена для варіантів створення духів в концентрації «Духи» 30 мл і «Духи в ексклюзивному кришталевому флаконі» 100 мл.

Як оплатити послугу

Ви можете оплатити банківською картою на сайті, вибравши попередньо відповідний для вас варіант.

    • Адреса:
      Москва, Новинський б-р, 20А, стор. 3-6.

  • Аромамаркетинг

    Аромамаркетинг

  • Аромабренд

    Аромабренд

  • аромадизайн

    аромадизайн

  • сертифікат

    сертифікат

Що ними рухає?
Хочете створити аромат, який наповнить вас спокоєм і умиротворенням?
Або, навпаки, додасть вам бадьорості і сил?
А, може, ви хочете духи, які будуть щодня надихати вас на нові подвиги?
Який аромат ви хочете отримати: бадьорить або заспокійливий, денний або вечірній, насичений або ледь вловимий?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com