рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Секрети краси Клеопатри

  1. ванна Клеопатри
  2. глиняна маска
  3. крем Клеопатри
  4. Медова маска
  5. Очищення шлунково-кишкового тракту

Єгипетська цариця досі є іконою привабливості для жіночої половини людства. Секрети краси Клеопатри допоможуть вам виглядати чудово.

ванна Клеопатри

Один з основних секретів цариці - це шкура. Клеопатра приймала молочні ванни 2-3 рази в тиждень, і її шкіра випромінювала красу і здоров'я. Секрет ванни простий. Вам знадобиться 10 літрів молока для прийняття однієї ванни. Також придбайте оливкова олія і мед. Підігрійте молоко до 37 градусів. Змішайте його з водою. Додайте 200 мл олії і 100 грам меду. Приймайте ванну не менше 30 хвилин. Один з основних секретів цариці - це шкура

глиняна маска

Клеопатра використовувала глину в лікувальних цілях. Слуги цариці змішували глину, мед, сирну сироватку і сік лимона. Потім ставили суміш в прохолодне місце. Через годину цариця наносила маску на шкіру обличчя. Таким чином, очищалися пори, і шкіра набувала білосніжний відтінок.

крем Клеопатри

Цариця завжди мала бархатисту шкіру. Її ніжності можна було позаздрити. Для зволоження шкіра Клеопатра змішувала дивовижні інгредієнти: ефірне масло троянди, сік алое, мед і свинячий жир. Для приготування крему в домашніх умовах вам знадобляться всі інгредієнти в розмірі трьох столових ложок. Змішайте сік алое, мед і ефірне масло троянди. Поставте на парову баню. Потім повільно всипати жир. Коли суміш стане однорідною, зніміть з лазні і поставте в холодильник.

Медова маска

Для бархатистого тіла цариця використовувала мед. Для такої маски вам знадобиться 400 грам тягнеться меду. Нанесіть мед на все тіло. Замотайте плівкою і залиште на 40 хвилин. Потім акуратно зніміть плівку і змийте теплою водою.

Очищення шлунково-кишкового тракту

Для очищення організму Клеопатра використовувала оливкову олію і сік лимона. Суміш очищає печінку, шлунок і кишечник. Перед даної очищенням рекомендуємо порадитися з лікарем, щоб уникнути можливих протипоказань.

Як робити бічні нахили

Тренд на некласичні стрілки: які вибрати

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com