рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Новинки парфумерії, парфуми, аромати 2016, аромати 2017, парфумерія жіноча, купити духи, купити духи киев, духи 2016, парфуми 2017, подарунок на новий рік, подарунок, ванільний аромат, квітковий аромат, свіжі духи,

  1. Patchouli Absolu
  2. White Musk Collection White Suede
  3. Eau de Parfum
  4. Candy L'Eau
  5. Candy Florale
  6. Good Girl
  7. Bottled Intense
  8. Ma Vie Pour Femme Intense
  9. Red Sin
  10. Si Rose Signature
  11. Code Limited Edition
  12. Good Girl Gone Bad
  13. Velvet Love
  14. Pour Femme Intense
  15. Free Sport
  16. Poison Girl

Patchouli Absolu   Том Форд заново відкриває один зі своїх найулюбленіших інгредієнтів - пачулі

Patchouli Absolu

Том Форд заново відкриває один зі своїх найулюбленіших інгредієнтів - пачулі. Цей унікальний аромат містить інноваційний вид пачулі під назвою «чисте дерево», який ніколи раніше не використовувався в парфумерії, а також масло пачулі, екстракт пачулі, ноти шкіри, кіпріола і розмарину. Patchouli Absolu призначений для чоловіків і жінок, які люблять яскравий східний смак пачулі.

White Musk Collection White Suede

White Musk Collection - це лінія унісекс-ароматів від Тома Форда, в основу якої покладений універсальний різноманіття есенції мускусу. Аромати колекції "Білий Мускус" (White Musk Collection) отримали більш прозору і легку ароматичну композицію в порівнянні з попередніми виданнями (Private Blend). "Сьогодні ми хочемо чогось простого, свіжого, легкого і набагато менш потужного", - зазначив Форд.

Eau de Parfum

Парфумерний дебют італійського бренду Bottega Veneta вийшов неймовірно успішним і таким, що запам'ятовується. Створений талановитим дуетом парфумерів Мішель Альмарак і Томас Майер, аромат Bottega Veneta володіє воістину розкішним, аристократичним звучанням, яке елегантно і м'яко підкреслює жіночність своєї власниці і примушує відповідати високим ідеалам справжньої леді. Елегантна простота флакона в черговий раз своєю стриманістю підкреслює вишуканий стиль і багатство композиції.

Candy L'Eau

Свій перший «карамельний» аромат PRADA представила ще в 2011 році - і він відразу завоював серця веселих і кокетливих красунь усього світу. PRADA Candy L'Eau - нова, ще більш спокуслива і грайлива композиція. Тут нота карамелі, доповнена чуттєвої нотою білого мускусу, звучить на тлі іскристого цитрусового акорду і ніжною ноти запашного горошку.

Candy Florale

Туалетна вода Candy Florale 2014 року відкриває перед своєю власницею чарівний світ дівочих мрій. Вона забирає її в уявну подорож по казковому світу, який заповнений прекрасними квітами. Ці солодкі квіти, які пахнуть ніжністю, романтизмом і щастям, створені спеціально для Прада. Вони є квінтесенцією чуттєвості і м'якості, які так добре доповнюють образ молодої леді. Туалетна вода Candy Florale відкривається чарівними нотами знаменитого лікеру Лимончелло. Він звучить дуже романтично і ніжно, а також робить аромат більш променистим за рахунок наявної в ньому ноти свіжості.

Good Girl

Аромат - парфумерне втілення подвійності жіночої натури. У композиції, як у медалі, дві сторони. Ноти індійського жасмину і туберози - на світлій стороні. Акорди бобів тонка і какао - на темній. Аромат загадковий, неоднозначний. За словами дочки Кароліни Еррери, теж Кароліни і теж Еррери, на світі немає нічого нудніше зрозумілості і покірності, містерія і непослух куди цікавіше. У випадку з Good Girl упаковка дійсно заслуговує на особливу увагу. Аромат поміщений у флакон у формі сюрреалістичною туфлі з темно-синього скла на високій золотий шпильці.

Bottled Intense

Аромат належить до деревної і пряної групам ароматів. Композиція від парфумерів з Hugo Boss призначена для сильної половини людства. Запах є більш вишукану і оригінальну інтерпретацію аромату 1998 року, заграє яскравими деревно-пряними відтінками і втратила зайву солодкуватий.

Ma Vie Pour Femme Intense

Композиція натхненна незалежним і багатогранним характером жінки, яка вміє радіти не тільки своїм досягненням, а й простим речам: ранкової прогулянки, промінчиками сонця на шкірі, дотику квіткових пелюсток. Свіжий, елегантний, що запам'ятовується аромат розкриває таємні грані своєї жіночності, виявляє творчий потенціал і допомагає знайти справжню впевненість.

Red Sin

Зухвало спокусливий аромат від відомої поп-діви, Red Sin, з його солодкуватої і насиченою композицією, покликаний зачаровувати і підкоряти чоловічі серця. Парфуми Red Sin, як і стильне, сексуальне червону сукню, безсумнівно, стане центром тяжіння загальної уваги.

Si Rose Signature

Сила. Чуттєвість. Умиротворення. На створення аромату Si парфумерів надихнув образ сучасної жінки. Жінки, що говорить життя і щастя рішуче «так». Si підкреслює її зухвалу елегантність і чарівність. Нова парфумерна вода Si Rose Signature не може не завоювати її серце. Ця надзвичайно жіночна варіація оригінального аромату доповнена акордами троянди, що додають традиційної шипрової композиції Si нові несподівані штрихи.

Code Limited Edition

Знайомий для багатьох поціновувачів розкішної парфумерії аромат Армані Код пур Ом через 9 років після випуску набуває нового звучання в туалетній воді Giorgio Armani Armani Code Golden Edition. Ця композиція, випущена в 2013 році обмеженим тиражем, є ще більш розкішною і елегантною версією оригінальних парфумів. На її досконалість і неповторність вказує оновлений вишуканий дизайн флакона, виконаний у золотому кольорі. Цитрусовий мікс, складений ароматами лимона і бергамота відкриває звучання туалетної води Giorgio Armani Armani Code Golden Edition. Він служить прекрасним фоном для подальшого розкриття насичених серцевих і багатогранних базових нот парфюма.

Good Girl Gone Bad

Витончений, жіночний, яскравий аромат з фруктово-квітковою композицією - це ода харизматичною жінці з магнетичну привабливість. Ніжна, кристально чиста композиція з легкої солодкістю квітів і фруктів втілює образ чуттєвої, мрійливої ​​і романтичної жінки, яка без розуму від легких, струмуючих суконь в підлогу, а також важких квітів. Ніжний, інтимний, і в той же час дзвінкий, життєстверджуючий аромат.

Velvet Love

«Музою» аромату стало озера Камо на півночі Італії. Парфумерна композиція універсального квітково-пряного аромату грамотно поєднує в собі чуттєву гвоздику і іланг-ілангу. Ці компоненти звучать на тлі пристрасного перцю.

Pour Femme Intense

INTENSE - магічна суміш витончених сильних ароматів, яким неможливо протистояти. Тонкі ноти неролі і зеленого мандарина поступаються місцем рясному і інтригуючого контрасту двох благородних білих квітів, апельсинового дерева і туберози. Аромат, наповнений яскравим повноцінним жіночою сутністю, змушує обертатися і інтригує. Насичений і сильний шлейф не залишає шансів.

Free Sport

Він призначений для активного і спортивного чоловіка, який не пасує перед труднощами і приймає будь-який виклик від життя. Підтримуваний енергією CK Free Sport, його власник зможе вийти за межі своїх можливостей. Парфумерна композиція Calvin Klein CK Free Sport складається з нот бергамота і апельсина в оточенні морських акордів і відтінків жасмину, лотоса і конвалії, кедра, амбри і сандалового дерева.

Dahlia Divin Eau de Parfum

Подібно сукні Haute Couture, туалетна вода Dahlia Divin огортає Вас делікатній чуттєвої свіжістю, підкреслюючи Ваше велич. Чудова деревно - квіткова композиція, створена Франсуа Демаші (Fran? Ois Demachy), справжнім композитором парфумерних творінь, об'єднує неймовірну привабливість і сміливий характер. Фруктові ноти червоного Апельсину і білого Персика, контрастують з букетом рожевого Жасмину, який розквітає в середніх нотах. І на закінчення легкий акорд Сандалового дерева, чуттєвого мускусу і Ванілі залишає шлейф неповторною сяючою елегантності.

Poison Girl

Poison Girl - аромат сучасної дівчини, вільної і сексуальною. Як пастка, що заманює, що заражає і розтягує задоволення, перетворюючи його в залежність. Гірко-солодкий квітковий аромат з апетитною апельсинової нотою, закутаний чарівним акордом венесуельської Бобов Тонка, і гострої чуттєвістю Троянди з Грасса. Poison Girl впізнається миттєво - це безкомпромісний аромат!

Fran?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com