рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Найкращі жіночі парфуми на думку чоловіків - Топ 15

1 - Armand Basi - In Red вводить наші органи сприйняття в запашний транс, нагадуючи власникам цього нетривіального чуда про те, що кожен вдих або видих унікальні, як і кожна тане на сонці секунда життя варто цілої вічності. Саме це транслює парфюмированная вода крізь тіло.

Весь аромат знаходиться під проводом квіткових і деревних фігур запаху. Перші паростки щастя тягнуться бергамотом, теплим імбиром, затишним кардамоном і веселим мандарином.

Пізніше проносяться відблиски жасмину, міріади листя фіалки, кучерявості троянди і оспівана невинність лілії. Кінцівка парфуму збережена в деревині, загадковому мускус і дубовому моху.

1 -   Armand Basi - In Red   вводить наші органи сприйняття в запашний транс, нагадуючи власникам цього нетривіального чуда про те, що кожен вдих або видих унікальні, як і кожна тане на сонці секунда життя варто цілої вічності

2 - Chanel - Coco Mademoiselle один з тих типів запаху, які увійшовши в епоху, відображаються на ній бурхливим сплеском витонченої любові. Парфумована вода народжує елегантність, і вона навічно закарбовується в молодості фемінного духу.

Група, що концентрує в собі головні риси - східно-квітковий. Вуаль запаху вгадується неземним кольором апельсина, безпосередньо самим сочаться смаком апельсином, хвилюючим бергамотом і найм'якішим мандарином.

Серце б'ється лоском іланг-ілангу, височиною жасмину, жіночністю мімози і неупередженістю турецької троянди. Нескінченність досягається ваніллю, білястим мускусом, невагомими пачулі, яскравими бобами Тонка, яскравим ветивером і казковим опопонакс.

Нескінченність досягається ваніллю, білястим мускусом, невагомими пачулі, яскравими бобами Тонка, яскравим ветивером і казковим опопонакс

3 - Chanel - №5 візитна картка чарівною і безпосередній жіночності, під її егідою зросла мільйон тонко відчувати на дотик жінок, і хвиля непорушного смаку пройшлася по сторіччя, збуджуючи нестаріючий ароматний дух наймоднішою епохи.

Парфумована вода позначена альдегідно-квіткової групою. Її вступ заграє альдегидами, вічним бергамотом, лимонним сяйвом, легкістю іланг-ілангу і часткою неролі.

Серцевина сочиться солодким ірисом, сміливим жасмином, кришталевим ланднишем обвитим коренем ірису і велелюбність троянди. База закріплена мускусом, вінком із сандалу, дубовим мохом, вічної амброю, пачулі і ваніллю, співдружністю ветівера і цивети.

База закріплена мускусом, вінком із сандалу, дубовим мохом, вічної амброю, пачулі і ваніллю, співдружністю ветівера і цивети

4 - Christian Dior - Jadore випущений французькими художниками аромату і з пори свого сходження на парфумерний олімп, не сходить з нього, сяючи жарким сонцем жіночності, схожим на іскристу золоту пустелю.

Панують на бенкеті парфюмированной води фруктово-квіткові групи. Верхівка запаху наповнена запашним бергамотом, медовим поєднанням дині-груші, соковитим мандарином, приємною магнолією і найніжнішим персиком.

Серединні стовпи запаху тримаються на жасмині, мрійливо конвалії, мексиканської тубероз, м'ясистої зливі, орхідеї, м'якою фіалку, мрійливої ​​фрезії і непальської троянді. База скріплена ваніллю, запаморочливим мускусом, техаським кедром і приємною ожиною.

База скріплена ваніллю, запаморочливим мускусом, техаським кедром і приємною ожиною

5 - Dolce & Gabbana - 3 L'imperatrice чудное підношення людським богиням дароване туманною Великобританією в 2009 році, що принесло райська насолода нюху і відчуття себе як цілісної особистості.

Туалетна вода яка ходить під водяними і квітковими прапорами ароматів. Перший флер запаху вступає з ківі, зеленню ревеню і перцем рожевого відтінку.

Прийдешнє подих звучить річним кавуном, сонячним жасмином і незабутнім цикламеном. Прощаючись, парфум дарує післясмак яскраве, як літній день, і звучить лимонним деревом, Лучано мускусом і деревиною сандалу.

Прощаючись, парфум дарує післясмак яскраве, як літній день, і звучить лимонним деревом, Лучано мускусом і деревиною сандалу

6 - Givenchy - Ange ou Demon Le Secret з'єднує в своєму складі протилежності - ніжність легкої височини і досконалу пристрасність другий темної сторони душі. Це все інтегрується в ідеальний еліксир нев'янучої божественності.

Це парфюмированная вода, квіткова група якої характеризує її найкраще. Сонет цвітіння розігрується гарячим лимоном з італійських земель і красномовно-перелівістой журавлиною.

Далі розширюють горизонти сліпуча білизна півонії, тепла пахощі латаття і гріє душу жасмину. Завершальний етап створення небесної вуалі складається з найніжнішої деревини світлого дерева і чудових пачулі.

Завершальний етап створення небесної вуалі складається з найніжнішої деревини світлого дерева і чудових пачулі

7 - Gucci - Flora by Gucci народжені в умовах трепетною любові, що розтягується на невловимі кілометри неймовірною височини. Легкість квіткового французького шарму сяє в оправі з рідкокристалічного захоплення і щастя.

Тип аромату класифікується як квітковий і при першому народженні запаху відчувається оксамитова багатошаровість півонії підкреслена нотами цитрусових передзвонів.

Серцева нитка парфюмированной води красномовно повідомляє про перевагу запашних троянд і чуттєвого османтусу. Пік сходження запаху можна порівняти з торжеством легкої перемоги в боротьбі за серця жінок ширяють пачулі і віддає зоряної казкою пачулі.

Пік сходження запаху можна порівняти з торжеством легкої перемоги в боротьбі за серця жінок ширяють пачулі і віддає зоряної казкою пачулі

8 - Guerlain - La Petite Robe Noire уособлює легку, тонку і зачаровує французьким шармом жінку, оповиту серпанком оніксова сукні з відблиском нічних діамантів в дивно-космічних очах. Парфумована вода метафорично відображає зачаровує правду буття.

Схід і відгалуження гурманських ароматів співзвучні пісні запаху грає в першому такті: тропічний бергамот обсипаний рубінами вишні і алеющій ягід з апетитною підтримкою мигдалю.

Лінія серця овіяна болгарської трояндою, вечірнім лакричник, вугільно-чорним чаєм і турецької трояндою. Останні мотиви вплітаються в спектр анісу, солодкої ванілі, весняних пачулі і кучерявого ірису.

Останні мотиви вплітаються в спектр анісу, солодкої ванілі, весняних пачулі і кучерявого ірису

9 - Lacoste - Pour Femme елітний і святковий дух привносять в деколи тьмяні години життя - так звучать вони в перекладі з квіткового на людську мову почуттів, адже парфумери з туманного Альбіону вклали магію природи і витоків любові в це чарівне диво парфюмированной води.

Знавці відносять парфум до деревно-квітковим вуаль запаху. Радісне початок грає бергамотом, м'яким маслом мускатного горіха, перцевої гостротою, пом'якшувальною фрезією і зеленим яблуком.

Серцевий ритм тріпоче геліотропом, милою трояндою, зоряним жасмином і фіалково-гібіскусним поєднанням. Закінчує ритм биття кедра, казкового лабданума, шкіри, вітіюватого ладану, теплого мускусу і деревини сандалу.

Закінчує ритм биття кедра, казкового лабданума, шкіри, вітіюватого ладану, теплого мускусу і деревини сандалу

10 - Lancome - La Vie Est Belle вражають грандіозним ароматним розмахом свята, що вони вписують в нудні академічні пейзажі життя, перетворюючи її в іскристий експресіонізм чуттєвості.

Парфумована вода вибудовує чудову гру і солодкі, фруктові і духмяно-квіткові групи є відомими в ній. Першість завойовують відтінки щонайм'якшої груші і нічні переливи чорноти смородини.

Естафету переймають Лучано колір апельсина, кучерявий ірис і ніжність жасмину. До переможним вигуків ведуть піднесена ваніль, невагомість пачулі і бобів тонка в поєднанні з цукерками праліне.

До переможним вигуків ведуть піднесена ваніль, невагомість пачулі і бобів тонка в поєднанні з цукерками праліне

11 - Lanvin - Eclat D'Arpege поєднує всередині рідкого стану прекрасний і володіє магнетизмом згусток привабливою енергії, що скликаючи, притягує представників, яскраво що володіють маскулінність духу, поєднуючи подвійність сердець воєдино.

Парфумована вода створена, щоб ідеально влитися в богемне компанію квітково-фруктових груп запаху. Вінець піднесеного парфуму сяє Амальфітанськом лимоном і дзвінкою бузком.

Плавно вони перетікають в чай, цвітіння персика і ошатний півонія. Пізніше вступають в гру овіяні сонцем мускус, Вірджінійскій кедр і неперевершена амбра.

Пізніше вступають в гру овіяні сонцем мускус, Вірджінійскій кедр і неперевершена амбра

12 - Moschino - Funny італійський аналог іскриться легкістю французької панянки, але наповненою духом Італії, її ароматами, древніми римськими вуличками і веселою ностальгією за епохою Відродження і її пантеістічной красі.

Відтінки фруктів і ніжних квітів найбільш чутливо чутні в туалетній воді, а в першому акті аромату розчиняється ритм апельсина, червоні намистини смородини і перець кольору літнього заходу.

У серці парфуму будують вигадливі фігури запашний жасмин, чайна зелень і оксамитовий півонія. Кінцевий результат метаморфоз виливається з сонячного бурштину, моху і кедрової деревини.

Кінцевий результат метаморфоз виливається з сонячного бурштину, моху і кедрової деревини

13 - Nina Ricci - Nina проголошує маніфест беззастережної і нев'янучої дзвінкою молодості, де кожна дівчина променисте відгалуження індивідуальності, цінна як перший подих і легка як ранковий туман, покритий сяючою веселкою.

Туалетна вода іскриться фруктово-квіткового бурею проникаючої в перший шар парфуму, крізь Амальфітанськом лимон і легкість смарагдового лайма.

Немов в десерті, наступний шар просочений зеленим яблуком, чуйним дурманом укритим пишним півонією, а потім приємним праліне. Все це диво закріплюється мускусом, деревиною кедра і яблуні.

Все це диво закріплюється мускусом, деревиною кедра і яблуні

14 - Versace - Versense першопроходець на стежках, призначених для вивчення жіночих духовних потреб, і з завданням їх задоволення він справляється з найвищим старанням і турботою.

Багатство відгуків туалетної води так багато, що належить відразу до мускусним, свіжим деревним і різноманітним квітковим легким групам сприйняття запахів. Насамперед увагу чарівно крадуть цитрусові, потім золотиста груша, строкатий бергамот і східний інжир, що м'яко впиваються в плоть зеленого мандарина.

Прямо в серце чітко б'ють біла лілія, прохолодний жасмин, горячащій кардамон і егоцентричний нарцис. База розгалужується мускусом, прекрасно переплетеної деревиною виргинского кедра, сандалу і маслини.

База розгалужується мускусом, прекрасно переплетеної деревиною виргинского кедра, сандалу і маслини

15 - Yves Saint Laurent - Black Opium квінтесенція ночі, встелена переплітаються нитками блискучих відблисками місяця зірок. Свіжість і свобода нічних пригод віє від володарів цього дива витканого елементами ароматних часток зоряних ночей, гідних полотен безсмертного Ван Гога.

Парфумована вода настільки чуйна, що входить в елітарну класифікацію і від цього пункту повільно переходить в пряно-східні групи непорушних ароматів.

Пік запашної піраміди віщає образи вічності за допомогою кольору апельсина і рожевого перцю. Тягуче-божественний кави вступає в полеміку з жасмином і м'яко перегукується з кедром, свіжими пачулі і ніжною ваніллю.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com