рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Колекція ароматів Les Creations de Monsieur Dior: Diorissimo, Dioressence, Diorella, Forever and ever

  1. Історія створення колекції
  2. Хроніка випуску ароматів Пана Діора
  3. Diorissimo Dior
  4. Eau de Parfum
  5. Dioressence Dior
  6. Forever and Ever Dior
  7. Diorella Dior
  8. Diorama Dior

Модний будинок Діор випустив чимало цікавих і оригінальних жіночих ароматів. Деякі стали справжніми шедеврами поза модою і часом. Вони не просто підкорили жінок світу, а стали класикою. Кращі з кращих аромати парфумерного будинку Діор були зібрані в колекцію Les Creations de Monsieur Dior. Ця серія - квінтесенція творчої спадщини модного будинку. Вона віддає данину поваги самому Крістіану Діор і нагадує про те, що бренд свято шанує традиції і пам'ятає своє славне минуле.

Історія створення колекції

Серія ароматів від Пана Діора - це не принципово нові композиції, а вантажу. Перевидання раніше існували в асортименті бренду духів. Більшість оригінальних композицій були випущені ще в 20 столітті: в період з кінця 40-х по кінець 70-х років, і лише одна вперше з'явилася на початку 21 століття. Творець - парфумер Едмон Рудницька .

Шість ароматів колекції Les Creations de Monsieur Dior були перевидані в 2009 р Потім в 2010 і в 2012 рр. серія доповнювалася одиночним парфумами. На жаль, обидва поповнення були швидко зняті з виробництва, як і одна з композицій основної лінійки - Diorama.

На жаль, обидва поповнення були швидко зняті з виробництва, як і одна з композицій основної лінійки - Diorama

Втім, що залишилася шістки цілком достатньо, щоб перейнятися замилуванням до творчого генію Крістіана Діора. Під керівництвом модельєра майстри створили без перебільшення шедеври жіночої парфумерії. Крістіан вважав, що жінка повинна бути одягнена в Dior з голови до п'ят, і вважав аромат невід'ємною частиною жіночого образу, нітрохи не менш важливою, ніж сукні. Тому до створення кожної композиції він підходив з особливою ретельністю, детально продумуючи, який він хоче продемонструвати жінку світу на цей раз.

Що цікаво, Dior не розкриває повного нотного переліку пірамідок в ароматах. На сайті компанії і в інших офіційних джерелах анонсовані лише основні компоненти: по одному у верхньому, середньому і базовому акорді. Що це, небажання ділитися інформацією з конкурентами або просто створення додаткового ореолу таємничості навколо колекції для залучення уваги - сказати складно, та це й неважливо. Сприйняттю це ніяк не заважає. Дає привід насолодитися звучанням, уважніше вслухатися і дати волю уяві.

Зовнішній вигляд колекції витворів Пана Діора - данина поваги творчої спадщини модного будинку. Елегантні флакончики, трохи розширюється догори форми, виконані з прозорого скла. Нечисленний декор - овальні наклейки з назвами, сріблястий металевий ободок навколо горлечка і невеликі витончені кришки. Відтінки оформлення - жовтий, зелений і рожевий. Кольори підібрані відповідно до характером ароматів і переважаючими в пірамідах нотами.

Хроніка випуску ароматів Пана Діора

Хоча лінійка Les Creations de Monsieur Dior з'явилася не так давно, в повному складі її вже не знайти. Частина складових її ароматів знята з продажу.

Рік випуску Аромат Стан 2009 Eau Fraiche Знятий 2009 Diorella Випускається 2009 Dioressence Випускається 2009 Diorissimo Eau de Parfum Випускається 2009 Diorissimo Eau de Toilette Випускається 2009 Diorissimo Extrait de Parfum Випускається 2009 Forever and Ever Випускається 2010 Diorama Знятий 2012 Diorling Знятий

Про тих ароматах колекції, що ще можна зустріти на полицях парфумерних магазинів, поговоримо докладніше.

Diorissimo Dior

Композиція Diorissimo - перевидання однойменних духів далекого 1956 р Аромат колекції передає красу і ніжність конвалії. У сучасній інтерпретації ніжне і чисте квіткове звучання посилено за рахунок більш високої концентрації. Випускається Діоріссімо в трьох варіантах, і конвалія присутній у всіх з них.

Цікавий факт: Крістіан Діор був великим любителем квітів в принципі, але саме конвалія цінував найбільше. Трохи забобонний, як і більшість творчих людей, він навіть просив моделей будинку приколювати гілочки конвалії під сукні перед показами. Модельєр вважав, що це гарантує йому успіх і удачу.

Eau de Toilette

Склад парфумерної піраміди туалетної води Діоріссімо:

  • Верхні ноти - іланг-іланг,
  • Ноти серця - конвалія,
  • База - жасмин.

Композиція Diorissimo звучить м'яко і легко. Туалетна вода відрізняється середньої стійкістю, тому розрахована швидше на повсякденне носіння в денний час доби.

По складу піраміди парфумерний екстракт Діоріссімо повністю дублює туалетну воду. але в концентрації Extrait de Parfum запашні речовини містяться в більшій кількості, що робить цю версію композиції більш насиченою і стійкою. Духи колекції підійдуть для урочистого випадку і обов'язково повинні бути доповнені відповідним гардеробом.

Eau de Parfum

У парфумерної воді Діоріссімо піраміда змінена:

  • Верхні ноти - конвалія,
  • Нота серця - жасмин,
  • База аромату - білий мускус.

Сам бренд описує Diorissimo як втілення одночасно екстравагантного і витонченого стилю Dior. І дійсно, цей аромат - парфумерна класика. Але класика зовсім не нудна, сувора і надмірно манірна, а дуже яскрава, оптимістична і виразна. Eau de Parfum Diorissimo звертає на себе увагу з перших же миттєвостей і вже не відпускає з ароматного полону.

Dioressence Dior

Dioressence Dior

Перша версія Dioressence була випущена в 1979 р Туалетна вода стала найпершою східній композицією бренду. Піраміда - багатий коктейль зелені, фруктів, прянощів і смол. У перевидано варіанті буйство помітно скоротилося. Важка орієнтальна загадковість оригінального аромату змінилася жіночним, але вже більш стриманим шипровим звучанням .

Піраміда аромату:

  • Верхні ноти - квіти герані,
  • Ноти серця - кориця,
  • База - пачулі.

Діорессенс - жіночний, але найскромніший аромат всієї колекції Les Creations de Monsieur Dior. Тут годі й шукати відвертості, спокушання або навіть невинного флірту. Виникаючі асоціації - урочистий прийом, де кожна леді хоч і прагне підкреслити достоїнства власної зовнішності, але змушена дотримуватися суворого протоколу.

Forever and Ever Dior

Forever and Ever Dior

Перша версія аромату була випущена в 2002 р У 2009 р в оригінальну композицію Forever and Ever Dior були внесені деякі зміни.

Піраміда аромату:

Туалетна вода Форевер енд Евер - справжній гімн жінці. Данина поваги природному чарівності, витонченості, витонченості і м'якості. Стандарти краси і мода з плином часу змінюються, але ці якості залишаються важливими і цінними для жіночого образу, і чарівний квітковий коктейль з колекції Dior допомагає їх підкреслити.

Diorella Dior

Парфумерна колекція від Пана Діора була б неповною без свіжої фруктово-квіткової композиції Diorella. Перша версія туалетної води була випущена в 1972 р Такі легкі і підбадьорливі аромати ніколи не виходять з моди, і Діорелла лише підтверджує правило.

піраміда: піраміда:

  • Верхні ноти - сицилійський лимон,
  • Ноти серця - жимолость;
  • База - ветивер.

Зберігаючи витонченість і жіночність, властиву всім творінням колекції Пана Діора, аромат Diorella виділяється більшою енергійністю та динамічністю. У волелюбної характер композиції знаходить втілення образ сучасної жінки. Її краса і природне жіноча чарівність доповнені амбітністю, силою духу і незалежним характером.

Diorama Dior

Diorama Dior

Туалетна вода Diorama від Christian Dior випускається з 2010 року. Відноситься до квітковим ароматам. Легкі і солодкі запахи квітів і фруктів з'єднані з томної терпкістю пачулі і кедра. Це жіночний, в міру сексуальний аромат - справжня класика. Він універсальний, але найкраще розкривається нежарким днем ​​або в теплий літній вечір.

піраміда:

  • Верхні ноти: іланг-іланг, бергамот.
  • Ноти серця: жасмин, троянда, кмин, слива.
  • База: пачулі, кедр.

Diorama - це богемний і вишуканий, але одночасно з цим кілька хижий, тваринний, тріумфальний аромат. Духи Dior для молодої, витонченої і самовпевненою красуні, яка фліртує відкрито, але випромінює чарівність. Підійде туалетна вода і елегантним жінкам старше середнього віку. Благоухая, можна піти на ділову зустріч, романтичне вечірнє побачення або відвідати світський раут.

Подивитися актуальні ціни та купити аромати через інтернет рекомендуємо тут Інтернет-магазин «Л'Етуаль» Перейти >> Інтернет-магазин парфумерії «АромаКод» Перейти >>

Лінійка парфумерних творінь від Пана Діора - це гімн жінці і спроба показати всі сторони особистості. Аромати колекції суперечливі, як і сама жінка. Ніжні і спокусливі, динамічні і одночасно стримані, але завжди бездоганно стильні. У розмаїтті парфумів серії Les Creations de Monsieur Dior кожна жінка знайде щось своє.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com