рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Etat Libre d`Orange купити в Москві | духи Вільна помаранчева республіка | Виклик парфумерному бомонду - Fless.ru

Бренд Etat Libre d`Orange відразу став помітною подією, майже сповіддю, категорією nova в світі високої моди. Etienne de Swardt (Етьєн де Свардт), захопившись бажанням бачити щось незвичайне, вільне від традицій і умовностей, створив своє ароматне королівство. Парфуми цього бренду з першої хвилини створення балансують на межі скандалу, провокують на протест і постійний виклик. Ці незвичайні аромати під ім'ям Будинки Etat Libre d`Orange з'явилися в 2006 році у Франції. Etat Libre d`Orange перекладається як вільна помаранчева республіка.

вільна помаранчева республіка


Бренд Etat Libre d`Orange відразу став помітною подією, майже сповіддю, категорією nova в світі високої моди. Etienne de Swardt (Етьєн де Свардт), захопившись бажанням бачити щось незвичайне, вільне від традицій і умовностей, створив своє ароматне королівство. Парфуми цього бренду з першої хвилини створення балансують на межі скандалу, провокують на протест і постійний виклик. Ці незвичайні аромати під ім'ям Будинки Etat Libre d`Orange з'явилися в 2006 році у Франції. Etat Libre d`Orange перекладається як вільна помаранчева республіка.

Таку назву повністю розкриває напрямок парфумерних композицій, вміст кричущо яскравих флаконів, їх дизайн і ім'я підтверджують стиль бренду: геть всі умовності манірного світу класичної парфумерії! Композиції багатьма визнаються як геніальні, хтось відкидає їх повністю, але вони нікого не залишають байдужими, викликаючи сильні і суперечливі емоції. Аромати сучасного французького бренду ексклюзивні, а історія створення кожного з них - це створення маленької всесвіту, в якій укладені пекуча пристрасть, всепоглинаюча ніжність, бурхливий протест і сексуальність. Композиції марки Etat Libre d`Orange не визнають ніяких канонів в парфумерному мистецтві, сміливо відкидають його етичні норми. Яскрава, насичена і солодка парфумерія залишає на мові виразно відчутний смак апельсинів, змушує хвилюватися душу, викликаючи всілякі асоціації.

На вулиці Rue des Archives в будинку під номером 69, був відкритий бутик парфумерної марки Etat Libre d`Orange. Саме по собі подія цілком звичайне, так як в Парижі та інших містах світу таких подій відбувається багато. Одні бренди залишаються і процвітають, інші непомітно йдуть, і про них ніхто не згадує. Але арт-директор Етьєн де Свардт був відомим автором ароматів для кішок ( «Oh, My Cat!»), А також собак ( «Oh, My Dog!»). Бажаючи ще більше шокувати бомонд, він проголосив народження нового парфуму і заявив, що існуючі порядки в світі високої моди занадто застаріли. Тому пора зайнятися розвитком нових концепцій в парфумерії.

Помаранчева республіка - Etat Libre d`Orange - це провінція в ПАР, а також і Батьківщина засновника однойменного парфумерного бренду. Проект являє собою не тільки революцію в поглядах на створення ароматів, але і ряд спроб довести, що свобода в житті, у творчості дає прекрасні результати. Якщо немає заборон, то повністю розкривається потенціал людини, творця. Не так важлива зовнішня форма - внутрішній зміст важливіше. Це і є основна ідея, яку заклав в основу свого бренду Етьєн де Свардт: стати не таким як усі, використовуючи традиційні інгредієнти, з якими працюють інші парфумери. Багато хто визнає, що француз досяг неабиякого успіху на цій ниві. Це відображається не тільки в ексклюзивності запахів, але і в відповідних назвах.

Дійсно, є чому дивуватися: жіночий аромат «Putain des Palaces» - «Повія в палаці», «Vraie Blonde» - «Справжня блондинка», призначений для пекучих брюнеток, «Je Suis Un Homme» - «Я - чоловік». Є і суцільна інтрига - «Rein» - «Ніщо», романтичне «Noel au balcone» - «Різдво на балконі».

Ці назви цілком могли б зійти за назви любовних романів. Але це привабливі аромати, які призводять до екстаз певний відсоток населення. Справжній чоловік, Етьєн де Свардт втілив в життя еротичні фантазії і полонив їх, уклавши в обійми скла. Його композиції закликають повністю віддатися почуттю. Аромати пробуджують пам'ять дотиків, уяву. Але не можна про них судити тільки з точки зору фізіології. Це рівень злиття не тільки тіл, але і душ, в якому забуваєш про тлінному світі. Кожен парфум автор супроводив невеликим розповіддю. Література - друга іпостась парфумера. Він цікаво розповідає про кохання, сплітаючи в єдине ціле пориви душі і запашні ноти. У нього безліч асоціацій, під впливом яких народжуються нові творіння. Образ Марлен Дітріх, що тримає в тонких пальцях сигарету, підштовхнув Етьєна де Свардта до створення «Jasmin et Cigarett». Його аромат нагадує жасмин, який старанно перемішали з тютюном. Ще одна композиція, яка претендує на визначення «це занадто!» - «Чарівні секреції». У складі аромату ноти йоду, адреналіну, крові, сперми в переплетенні з запахом кокоса і сандалового дерева. Дуже незвичайні інгредієнти народжують досить незвичайні композиції. Сам парфумер і не приховує, що все хвилююче кров замішано на пороці. Аромат про ніжної любові «Моряк і дівчинка» також скандальний і в чомусь є аморальним. У ньому немає кордонів, що розділяють світ реальності зі світом мрій. Впади на саме дно, пізнай його, і ти зможеш творити щось гідне уваги. Бренд Etat Libre d'Orange змушує насолоджуватися, не соромлячись глибоко захованих почуттів і бажань.

«Fat Electrician» ( «Жирний електрик») - аромат, який продовжує серію anti-selebrity - композицій від Etat Libre d`Orange. До нього публіці представляли анти-шлягери «Antiheros», «Charogne» і «Putain des Palaces» ( «Антигерой», «Падло» і «Повія в палаці»). І шокуючий парфум «Entrecuisse», «межножье». Постає питання, чи захоче хтось із хлопців, роздумують про буття стати товстим електриком? Скільки непристойностей спробувати, скільки порнороликів переглянути, щоб увірувати в доцільність подібної ролі?

Коментар на офіційному сайті Будинку намагається переконати читача в правильності такої концепції. Муза відвідала творців цього аромату після виходу в світ культового американського фільму «Midnight Cowboy», в якому актор Джон Войт вперше з'явився на екрані, граючи жиголо, наївно дивиться на життя. Цей фільм став першим в ряду фільмів для дорослих, який завоював «Оскара». Але героя постійно переслідують невдачі: у нього немає грошей, немає любові, немає друзів. Чіпали за душу, невдаха міг би стати прототипом нової композиції бренду, але ні актор, ні кіностудія не побажали продати права на ім'я і назву фільму.

Тому, без такої підтримки, новинка «Fat Electrician» не має того успіху, на який розраховували творці. Та й «п'ята точка», вивалюється з джинсів Не додає апетиту. Не зовсім романтичну назву «Fat Electrician» доповнено «Semi-Modern Vetiver». Аромат, створений для ерудитів, відмінно розбираються в законах фізики і розуміють правильно роль ветівера в парфумерії для чоловіків. Цього інгредієнта багато в композиції. Він надзвичайно свіжий, пряний і зелений. Родзинка в тому, що ветивер не на початку аромату, а в його кінці. І його головна роль підтримується покривалом сріблястих альдегідів, чимось з кислинкою, може бути, навіть гвоздикою. Пригадується аромат класики «Vetiver Carlo Corinto» - зелений і насичений. Далі йде «З Е Супер», цей ідол чоловіків і жінок XXI століття, витканий з квітів і металу. Адже без металевих предметів електрику не обійтися. Його руки постійно пахнуть кислим. Розкривається аромат несподівано ніжними нотами: морозиво крем-брюле в металевій креманке. Ближче до кінцевої ноті можна нюхати кумарин і амбру, але не щільні a la Shalimar, а схожі на краплі роси Baileys, що розчиняються в ванільною горілці.

Наявність ветівера і ванілі ріднить «Fat Electrician» з «Habanita Molinard», хоча вловить щось схоже непросто. Це те саме що пошуки ірокезскій крові у європейців. Занадто короткий вік парфумерного електрика: він з'являється і йде дуже швидко. Хвилюючий уяву «Epic Fail», що змушує сумувати ...

Новинка «Archives 69» (Etat Libre d`Orange) коротко можна розшифрувати так: Лоліта, Набоков, 69 і частка рідкого сексу у флаконі. До виходу цього аромату багато вже були знайомі з композиціями цього бренду, зі смаком скандалу і виклику його парфумів: «Tom of Finland», «Secretions Magnifique» і «Jasmine et Cigarettes». Адреса Rue des Archives 69 не випадає із системи сексуальних провокацій, тому чисто французької секс-позиції, іменованої soixante-neuf. Час підтвердив правильність такої думки. І ось аромат «Archives 69» від непередбачуваного маестро перед публікою! Вистава триває! Ця композиція швидше нагадує напій - післясмак залишається на мові. Або можна навіть дати інше визначення: аромат і смак орального сексу.

Перед презентацією Етьєн де Суардт так сказав про нього:

«Ми плануємо випустити обмежену серію аромату в кінці 2010 року в нестандартній упаковці. Аромат Archives 69 буде пробуджувати найвищу Силу Емоцій і Недовговічність Людської Сексуальної Природи, в той же час, вирушаючи в подорож через шизофренію романтичності і сексуальних бажань, щоб захопити їх дух. Автор аромату - Крістін Нажаль, з компанії Victor Mane et Fils. »

На перший погляд аромат здається ніжним, прозорим і солодким, як цукерки з далекого дитинства, шампунь для дітей, тропічним повітрям: трохи ладану, мускусу, замші. Багато спільного з раннє випущеними ароматами і ароматами «Encens Bubblegum», і «Tom of Finland». Неначе підвели під всі ці композиції якийсь спільний знаменник - це прозорий одеколон карамельного смаку, що містить найчистішу фрутчолі з мускусно-замшевим шлейфом, який нічим не відрізняється від «Daim Blonde» Serge Lutens або «Vie de Chateau» Parfums de Nicolai. Але це тільки на перший погляд. Потім з туману схожості випливає юна щока, нагадує шкірку персика, з цукеркою чупа-чупс у вологих губах. Потім держак цукерки згинається, як хвостик сперматозоїда, а пристойний мускус раптом став спокушати всіх не дуже пристойними закликами, доповненими наручниками з рожевим хутром. На думку спадають непристойні анекдоти, а потім в пам'яті спливають перші рядки роману Набокова «Лоліта»: «Лоліта, світло мого життя, вогонь моїх стегон ...». Роман багато що прояснює в цьому ароматі. І він зовсім не прославляє педофілів, він говорить про силу любові і пристрасті чоловіка до жінки. Можливості мови роману також не залишають байдужими. Все це нагадує перекличку нот аромату зі словами твори, яка в душі викликає бажання чи то прийняти цей парфум і носити його, то чи відкинути його і потім згадувати як приємний, крихкий, але не зовсім природний.

Безумовно, робота Крістін Нажаль вище всяких похвал. Вона створила аромат, який вписується в сучасний світ і підходить всім категоріям споживача. Залишившись вірною прихильності до скандалу директора фірми, парфумер зуміла завуалювати його, наблизити до прийнятного соціального рівня. Композиція більше схиляється до жіночих ноток. Це може не сподобатися канадським лісорубам, але хто з парфумерних кутюр'є розраховує на них, як на споживача?

Особливу увагу слід звернути на те, що аромат Archives 69, названий на честь головного бутіка відомої марки, є квінтесенцією Etat Libre d`Orange. Провідні фахівці на чолі з директором змогли в одній композиції зібрати внутрішню складову бренду, його оригінальність і креативність. Ноти, представлені в офіційному коментарі до парфуму: мандарин, рожевий перець, запашний перець, чорнослив, орхідея, камфора, бензоин, пачулі і мускус.

Але, незважаючи на очевидну популярність ароматів від Etat Libre d`Orange, ставлення до Будинку в кулуарах високою парфумерної моди неоднозначне. Світова парфумерія докладає зусиль щодо забезпечення композиції, які швидко завойовують визнання і починають приносити хороший дохід. Для цього фахівці працюють в звичних жанрах і не прагнуть відійти від традицій. Їх аромати покликані приносити задоволення і викликати тільки позитивні почуття. А парфумер з відомою репутацією вже не раз довів, що йому не по дорозі з усіма. Його аромати припадають до смаку не всім, вони не розраховані на масового споживача. У його флаконах запахи, які не викликають любові в побуті: запахи тютюну, людей, волосся, і багато інших. Незважаючи на таке сформовані думку, Етьєн де Свардт вірить в подальші успіхи свого Дому. Він розраховує на те, що гучний скандал здатний просунути навіть посередній продукт.

А виклик вже в самій назві ще одного аромату - «Delicious Closet Queen». Це означає чоловіка, який обожнює приміряти на себе жіночу роль: наряд, макіяж, манери, інтонації. Йому до смаку таке життя, і він із захватом тоне в ній. Дисонансом в такому способі життя є те, що герой повинен користуватися спеціальними ароматами для дивного статі. Але навіщо йому це? Адже є маса жіночих ароматів, які можуть стояти на полицях гардероба. Вони підійдуть як для маскараду вечорами, так і для повсякденного життя. Але сенс аромату «Delicious Closet Queen» саме в тому, щоб змусити помітити і дивуватися. Напрямок цієї композиції досить примхливо: сильний і свіжий аромат фіалки і хвої, плавно перетікає в троянду і ірис, явно наштовхує на думки про шовковій білизні. Одна сторона парфуму - це дешеве поєднання шкіра-пачулі-ветивер, а з іншого - тони жіночої пудри з фіалки і троянди з солодкими смолками. Після боротьби двох начал аромат розкривається спокійними нотами сандалу з молочними і димними гранями. «Delicious Closet Queen» може здатися несерйозним, як ті люди, які змінюють свою стать або імідж. Багато воліли б навіть більш різку композицію.

Напевно, Етьєну пропонували подібні варіанти - сміливі і більш жіночні, але він вважав за краще зупинитися на традиційному: пізнаваному ароматі, який не буде випадати з загального ряду всього бренду. Такі всі креативні художники. З кількох цілком вдалих ідей вони намагаються створити одну, часто, втрачаючи половину оригінальності. Але все ж, «Delicious Closet Queen» для тих, хто не боїться зустрічі з гостями в відкритій сукні, панчохах і на високих підборах.

Нещодавно в Нью-Йорку відбулася парфумерна виставка. Етьєн де Свардт також був присутній на ній. Гостям він був представлений як парфумер і письменник. Його літературний досвід тісно переплітається з ароматами. Цікаво було почути і його думка про стан парфумерної галузі, яке, втім, практично не змінилося з 2006 року.

Побував скандальний кутюр'є і в Москві. Невелике кафе Chapurin Bar стало дуже популярним, так як саме в його стінах була проведена презентація ароматів Etat Libre d'Orange. Свято пройшло з великим успіхом, все змогли побачити і нюхати парфуми, які раніше були доступні тільки обраним. Етьєн де Свардт розповів публіці про них, розповів про те, як починалася його діяльність, повідав про нові плани і задуми. Всі присутні були в повному захваті від тонкого чарівності француза і з задоволенням приміряли на себе неоднозначні аромати.

«Noel au balcon» - "Різдво на балконі".
«Noel au balcon» - Різдво на балконі

Парфумер Antoine Maisondieu (Антуан Мезондье) передав веселощі і настрій різдвяного свята, який любимо дорослими і дітьми. Місто в вогнях і стояв запах хвої. Всі збираються в гості до Санта-Клаусу, він в своєму затишному будинку пригостить гарячим шоколадом, солодощами. Магія Різдва захоплює всіх.
Основні ноти: мед, мандарин, ваніль, абрикос, перець, флердоранж, пачулі, мускус, кориця і кмин.

«Jasmin et Cigarette» - "Жасмин і сигарети".
Аромат, створений під враженням від чорно-білих фотографій незрівнянної Марлен Дітріх і чарівною Грети Гарбо, в чиїх витончених пальцях сигарета ставала частиною образу, що поєднує жіночність і чуттєвість. Це ода жінці-актрисі, жінці-загадки. П'янкий і витончений аромат жасмину в хмарі терпких нот тютюну, сіна, солодкого абрикоса, бобів тонка, кедра і пряного мускусу.

«Rossy de Palma Eau de Protection»
Аромат присвячений іспанської актрисі Россі де Пальма і є першим в колекції ароматів для знаменитостей. Композиція починає розкриватися елементами агресії, великої напруги, аромат пронизує шкіру гострими шипами. Але минає кілька хвилин, і запах стає теплим і ніжним, як квітка троянди, підігріта сонцем. В силу вступають ноти пачулі, солодкої і пряної герані, ванілі. Роза поступово розчиняється, але вона залишає, як спогад, царську стати. Основні ноти: троянда, кардамон, перець, жасмин, герань, бензоин, пачулі, какао, ладан.

Основні ноти: троянда, кардамон, перець, жасмин, герань, бензоин, пачулі, какао, ладан

«Divin'Enfant» - "Божественний дитина".
Дитина дарує нам багато приємних хвилин, він може зачаровувати нас, але і грунтовно попсувати нерви. За його ангельською посмішкою, часом, ховається маленьке чудовисько. Ми пам'ятаємо наші безсонні ночі, він задоволений, коли ми виконуємо всі його примхи, але при цьому ми усвідомлюємо, що це Божественний Дар!
Основні ноти: бурштин, мускус, шкіра, тютюн

Постає питання, чи захоче хтось із хлопців, роздумують про буття стати товстим електриком?
Скільки непристойностей спробувати, скільки порнороликів переглянути, щоб увірувати в доцільність подібної ролі?
Це може не сподобатися канадським лісорубам, але хто з парфумерних кутюр'є розраховує на них, як на споживача?
Але навіщо йому це?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com