рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Etat Libre d`Orange Etat Libre D`Orange La Cologne купити, парфумерія, духи, туалетна вода

  1. Etat Libre d`Orange

Etat Libre d`Orange

Etat Libre d'Orange анонсував свою нову лінію ароматів на останній виставці в Мілані (2014 роки), запропонувавши дві новинки: La Cologne і Rien Intense Incense. Флакони ароматів теж змінилися, виглядають незвично і сучасно, зі зрізаним кутом, на якому опуклими літерами викарбувано назву бренду. Парфуми La Cologne став першим в цій колекції, він має приголомшливий аромат. Цей чуттєвий аромат забезпечить свого власника хорошим настроєм, радістю, принесе задоволення, прекрасно освіжить і додасть позитивності на цілий день. Композиція звучить нотами червоного апельсина, свіжого бергамота і яскравих зелених нот, які переплітаються з квітковими нотами апельсина і жасмину в серце. Завершується композиція м'якими нотами чуттєвого мускусу, а також шкіряними відтінками, які надають особливий характер аромату.

Рік випуску діє до: 2014 Стать: унісекс Сімейство: квіткові
мускусні
Тип: денні
вечірні
для ділових зустрічей
клубні
для побачень

Etat Libre d Orange Fils de Dieu du Riz et des Agrumes

Etat Libre D`Orange Fils de Dieu du riz et des agrumes розроблений і випущений в 2012 році. Автором композиції виступає парфумерний майстер Ralf Schwieger. Універсальний букет представляє сімейство орієнтально-пряних композицій. Розкішний нішевий парфум для найвимогливіших шанувальників ексклюзивних ароматов.Сложний суперечливий букет овіяний свіжими вітрами і теплою солодкістю пряних трав і шкіряних відтінків. Fils de Dieu du riz et des agrumes - це нотки коріандру, лайма і квіток гавайського імбиру в оточенні шисо, жасмину і кардамону, теплою кориці, пишної троянди і запашного кокоса, ветівера, мускусу і зігріває амбри, бобів Тонка, анімалістичні касторіума і м'якої шкіри .

Etat Libre d Orange Bendelirious

Etat Libre D`Orange Bendelirious ( «Країна вільних апельсинів. Бенделіріус») це інноваційний жіночий аромат, сміливий експеримент, який розсовує всі межі звичного і дозволеного. Яскравий, приголомшливий аромат був створений в 2008 році талановитим, революційним парфумером Antoine Lie. Він вклав всю свою душу і уяву в створення цього неповторного, яскраво-індивідуального аромату. Духи Etat Libre D`Orange Bendelirious чудово підійдуть кожній сучасній дівчині, що не боїться експериментувати і люблячої все нове, незвичайне. Парфумерна композиція цього аромату створена на основі таких незвичайних нот як шкіра, метал, альдегіди, ірис, фіалка, черешня, рожевий перець.

Etat Libre d Orange Charogne

Etat Libre d'Orange Charogne (Етата Лібре д'оранж Шарогне) - пристрасний і чуттєвий aромат, випущений в 2007 році відомим і провокаційним брендом Etat Libre d'Orange. Це парфум, що розповідає про життя і смерть, про пристрасті і непокори, про любов і ненависть, про бажання і пороках. Творець аромату був натхненний творчістю французького поета Шaрля Бодлера.Обрaз природності розкритий через неповторну красу чорної троянди з краплею крові, що стікає з червоних листя. Цей звабливий аромат нагадує довгу і болісну гру кровожерного вампіра зі своєю невинною жертвою, запах і жіночність якої зводить з розуму. Головною нотою є лілія і іланг-іланг, cо cвoімі рaзвратно-п'яними обертонaмі, і жaсмін c трохи помітно грязнo-тваринах oттенкoм індoла. Це незвичайне поєднання розбавляють ноти ванілі, ладану, імбиру і бергамота. Charogne відноситься до cемейство цветочниx і aмбрових aроматов.

Etat Libre d Orange Delicious Closet Queen

Etat Libre D'Orange Delicious Closet Queen (Етата Лібре д'оранж Прихований солодкий гей) втілює в собі таємничість, романтизм, елегантність і чуттєвість. Його герой завжди ввічливий і привабливий, жінки мріють про нього, а чоловіки в таємниці ненавидять. Він стильно одягається, завжди шикарно виглядає і є втіленням таємних фантазій всіх представниць слабкої статі. Delicious Closet Queen був створений неповторним парфумером Наталі Фейстхауер в 2007 році. В кожній краплі аромату відчуваються невблаганне бажання, чуттєва гра, моменти пристрасті і порочні відносини. Основними нотами парфуму є пелюстки фіалки, фрукти, цитрусові, ірисове масло, пачулі, ірис, сандалове дерево, троянда і кедр. Доповнюється це дивовижне поєднання акордами герані, ветівера, бензоина, шкіри, дінамони і опопанакса. Аромат магічно одурманює і притягує всіх, викликаючи дике бажання любові і залежності.

Etat Libre d Orange Divin enfant

Etat Libre d'Orange Divin'enfant (Етата Лібре д'оранж Божественне дитя) - грайливий аромат від бренду Etat Libre d'Orange, який побачив cвет в 2006 році. Творець парфуму - Антуан Лі - пoклоннік кoнтрастов, егo кoмпозіціі пoлни прoтіворечівих емoцій, хoлодни і жaркі Oдновременно, нo завжди лaкoнічни і пoнятни. Divin'enfant розповідає про гру маленького ангела і дьяволенка, яка пoлна безoбідних прoказ і милих пустощів. Від цього аромату віє палкою любов'ю, безневинними пороками і потаємними бажаннями. Парфуми сочeтает самиe нeобичние і слoжние інгрeдіенти, напoлняющіе егo істинним сoблазном, чувственнoстью і сексуальнoстью. Головною нотою Divin'enfant є флердоранж, троянда і мускус. Доповнює це яскраве Поєднання хoлодние тaбачние аккoрди, aмбра, зернa мoкко і зaпах шкіри. Кoмпозіція арoмата ігрaет за грaнью прівичнoго, ніж пoкоряет серця мільйонів жінок і чоловіків, охочих пізнати свої самі порочні і таємні фантазії.

Etat Libre d Orange Dont Get Me Wrong Baby

Do not get me wrong baby, I do not swallow (Не зрозумій мене неправильно, дитинко, я не ковтаю) - чарівний аромат від модного будинку Etat Libre D`Orange (Етата Лібре д'оранж). Цей чуттєвий парфум був створений великим парфумером Антуаном Мейсондье в 2007 році. Хвилююча композиція, призначена для провокують, кокетливих, пристрасних дівчат, які притягують погляди кожного і з легкістю підкорюють чоловічі серця. Вони оточені увагою, подарунками та шанувальниками, ними захоплюються і їх обожнюють. Від них віє пристрастю, чуттєвістю і сексуальностью.Don't get me wrong baby захоплює з перших нот. Неперевершена мелодія ароматів розкривається квітковими і чуттєвими відтінками, які поступово переходять в східні ванільні ноти. Основними акордами є золотиста амбра, какао, мускус, жасмин, пачулі, конвалія, апельсиновий колір, цукрова тростина, флердоранж, лаватера і альдегіди. Ця містична композиція підкреслює жіночу привабливість і ваш неповторний смак.

Etat Libre d Orange Eau de protection Rossy de Palma

Екзотичний, квітковий аромат Etat Libre d'Orange Eau de protection Rossy de Palma присвячується іспанської актрисі Россі де Пальма. Спокусливий, ніжний, м'який аромат був створений в 2007 році парфумерами Антуаном Мейсондье і Антканом Лі, які захоплювалися красою і чуттєвістю актриси. Головний компонент парфуму - троянда. Жорстка і гостра, яка захищає своїми шипами. Страсна, яка зігріває. Роза, яка пускає в свої ніжні обійми. Зачароване троянда, яка розпускається при місячному сяйві. Роза - досить ніжна, красива і сильна. Парфуми Eau de protection Rossy de Palma (Вода для Россі де Пальма) - наче унікальна п'єса, яка вабить і застерігає. Основні нотки аромату - троянда, пачулі, бензоин, імбир, кардамон, чорний перець, жасмин, какао, ладан.

Etat Libre d Orange Encens et bubblegum

Etat Libre d`Orange Encens Et Bubblegum (Етата Лібре д'оранж Жуйка в церкви) - провокаційний союз протилежних і ворожих сутностей: шкідливої ​​жуйки і священного запаху ладану. Парфуми з'явився на світ у 2006 році завдяки старанням неповторного Antoine Maisondieu. Аромат призначений для бешкетних і зухвалих юних леді, які поєднують в собі невинність і спокусливість, лагідність і сексуальність. Ці маленькі пустунка зачаровують всіх чоловіків, позбавляючи їх спокою і сну. Вони обожнюють цукерки і шоколад, поглинаючи їх у величезних кількостях. Тому вони просто не здатні залишитися байдужими до солодкої композиції Encens Et Bubblegum. Доповнюють цю смачну картину запахи персика, малини, ладану, флейдоранжа і конвалії. Цей аромат здатний привести в дикий захват навіть самого вибагливого любителя солодощів.

Etat Libre d Orange Rien

Etat Libre d'Orange Rien (Етата Лібре д'оранж Щось) - чуттєвий аромат, що володіє містичними і чаклунськими нотками. Парфумер Антуан Лі, який створив цю незвичайну композицію, ніколи не йде на компроміс і не терпить облуди. Він завжди яскраво і барвисто підносить свої творіння, які огортають легким серпанком і стають другий пахучою шкірою. Аромат з'явився в 2006 році і відразу ж завоював прихильників по всьому світу. Благородне поєднання ванілі і білої замші доповнюється нотами ладану, ірису, троянди, пачулі, кмину, чорного перцю, стираксу, дубового моху, амбра і альдегіди. Вдихаючи аромат, мимоволі поринаєш в красивий чарівний світ зі своїми містичними таємницями і законами, де виконуються всі самі таємний фантазії.

Etat Libre d Orange Secretions magnifiques

Бажання близькості, чуттєві дотику, невблаганне тяжіння - аромат пристрасті і любові Etat Libre D'Orange Secretions Magnifiques (Етата Лібре д'оранж Чудові виділення) занурює нас в найінтимніші моменти наших снів і бажань. Він втілює в собі все порочні фантазії, про які мріють грішниці і «Дон Жуани». Цей парфум - провокація, створена геніальним Антуаном Лі в 2006 році. Аромат переносить нас в найпотаємніші моменти близькості, коли кожна хвилина приносить неймовірне задоволення, яке ні з чим не можна порівняти. Парфуми підходить як чоловікам, так і жінкам, ніж гіпнотизує і привертає абсолютно кожного. Головною нотою Secretions Magnifiques є неповторний аромат кокоса. Також в композицію входять акорди йоду (азурон, водорості), запах крові і адреналіну, ірису і сандалового дерева. Все це дозволяє створити пристрасть, яка відчувається в кожній краплі цього містичного і одурманюючого аромату.

Etat Libre d Orange Sex Pistols

Композиція Sex Pistols Etat Libre d`Orange включає в себе ноти листа пачулі, лимона, геліотропа, амбретти, шкіри, перцю, альдегідів і сливи. Даний аромат має легкий альдегідно-пачульний шлейф, що робить його універсальним в застосуванні

Etat Libre d Orange Tilda Swinton Like This

Парфуми Etat Libre D`Orange Tilda Swinton Like This ( «Країна вільних апельсинів. Тільда ​​Суїнтон любить це») став чергової інтригуючої новинкою від революційного бренду Etat Libre D`Orange. Аромат вийшов в світ в 2010 році за участю знаменитої, «оскароносної» актриси Тільди Свінтон. За словами дівчини, вона завжди хотіла мати аромат, що нагадує про затишок вечорів, проведених біля каміна в рідній Шотландії. Духи Etat Libre D`Orange Tilda Swinton Like This мають апетитним, гурманським пахощами, що нагадує запах свіжої, солодкої випічки, пряних спецій і густого сиропу. Парфумерна композиція цього аромату складається з нот соковитих імбирних цукатів, запашного перцю, ірису, непропеченого пудингу, карамельного кленового сиропу, запашної гвоздики, димно-кавових акордів, гарбузового пирога.

Etat Libre d Orange You Or Someone Like You

Аромат розроблений парфумером Керолайн Сабас в 2017 році для бренду Etat Libre. А натхненням для його створення послужили враження від однойменного роману відомого письменника Чендлера Бара. Парфум призначений для сучасних і сильних молодих людей, він пронизаний енергією пошуку ідеалів, зі свіжими нотами пікантної м'яти і соковитої зелені, які тонізують і надають сил, дають відчуття впевненості в протистоянні з величезним мегаполісом. Але все-таки завершує враження від композиції розкішні спокушали акорди квіток і бутонів троянд, що дають надію знайти свою мрію наперекір усім обставинам.

Etat Libre D \ 'Orange Fat Electrician

Сексуальний, східний аромат Etat Libre D'Orange Fat Electrician - протиставлення запахів. Нескінченно приємний і привабливий аромат протилежний своєму провокаційному назвою Etat Libre D'Orange Fat Electrician (Етата Лібре д'оранж. Товстий електрик). Антуан Майзондье побудував аромат навколо багатого ветівера, оточивши його нотками опопонакс, солодкої ваніллю і мірри. Натхненням на створення аромату стала реальна історія, яка трапилася в небезпечному Нью-Йорку з молодим жиголо в 70-хх роках. Однак, чому парфум названий саме «товстий електрик» так і не з'ясувалося. Аромат прикрашений в металеві, білі і срібні тони. Стримані, солодкі акорди запашної смоли, ванілі і мирти настільки чарівні як і відтінки каштанового крему. Парфумерна композиція Fat Electrician включає ноти опопонакс, листа малини, ветівера, ванілі, мірри, листя оливкового дерева.

Etat Libre d \ 'Orange Je suis un homme

Кожний, пряний аромат Etat Libre d'Orange Je suis un homme створений в 2007 році Антоіном Лі. Аромат немов безвідмовну зброю чоловіки-переможця. Берегомет та цитрус атакують своїм запаморочливим ароматом. Жінка не зможе встояти перед таким штурмом. Справжній корсіканец завжди готовий до нападу і здатний завдати вирішального удару. Парфуми Je suis un homme (Я - чоловік) створений для хоробрих, гордих, сильних чоловіків, які завжди готові боротися, які не боятися поєдинків. Жінці, яка вважає за краще боротися і самостверджуватися, також підійде цей аромат. Парфумерна композиція Je suis un homme включає ноти бергамота, апельсина, мирти, пачулі і кориці. Тварини нотки, шкіра і коньячний акорд роблять аромат особливим і енергійним.

Etat Libre D \ 'Orange Noel Au Balcon

Бренд Etat Libre D'Orange дуже любить експерименти, сміливі імпровізації, завуальовані натяки і подвійні смисли. Він не буде шокувати, але хоче спровокувати на нові відкриття. Аромат Etat Libre D'Orange Noel Au Balcon закрутить вас в різдвяному вирі пристрастей. Основний образ - дівчина, яка увірвалася в розпал свята і стала центром уваги. Вона спокуслива і кокетлива, вона справжня королева і захоплює своїми танцями в світ чуттєвих пристрастей. Весь світ починає крутитися навколо неї. І раптом з'являється він, який буде покірний її красою і повірить в диво. Він буде носити її на руках, як дорогоцінний різдвяний подарунок. Парфуми Etat Libre D'Orange Noel Au Balcon (Етата Лібре д'оранж. Різдво на балконі) створений в 2007 році. Верхні ноти Etat Libre D'Orange Noel Au Balcon: абрикос, мед, мандарин. Ноти серця: кориця, апельсиновий колір, перець чилі. Мускус, конюшина, пачулі, ваніль - базові ноти.

Etat Libre d \ 'Orange Nombril immense

Etat Libre d'Orange Nombril immense (Етата Лібре д'оранж Номбре Імменсе) - вишуканий східний аромат від бренду Etat Libre d'Orange. Наталі Фейстхайер, автор композиції, надихнулася духовними практиками Сходу, що дозволяють перенестися в Небуття, відчути себе в нірвані, наблизитися до ідеалу, гармонії і відпочити від повсякденної суєти. З'явився парфум в 2006 році. Аромат сприяє відчуттю щастя і повного припливу сил. Він здатний підкорити всіх завдяки дивовижній композиції, що поєднує в собі ноти пачулі, чорного перцю, бергамоту і перуанського бальзаму. Доповнюють парфум ветивер, опопонакс і мускатний волошка. Відчувається присутність легкого і невимушеного запаху насіння моркви. Nombril immense належить пряного сімейства ароматів.

Etat Libre d \ 'Orange Putain des Palaces

Etat Libre d'Orange Putain des palaces (Етата Лібре д'оранж Палацова Повія) - смілива і чуттєва парфумерна композиція, яка малює образ палацової куртизанки: пристрасний погляд, червона помада, мереживну білизну, чорні панчішки, сексуальний корсет і розкішний будуар. Аромат, створений в 2006 році неповторною Наталі Фейстхайер, переносить нас в інтимну атмосферу, де прекрасна і покірна спокусниця задовольняє найпотаємніші фантазії її респектабельного пана. Атмосферу пристрасті якнайкраще передають акорди троянди і фіалки. Доповнює аромат чуттєва композиція, що поєднує конвалія, шкіру, імбир, мандарин, амбру, пудровие ноти і анімалістичні примітки. Putain des palaces - втілення всіх вад і бажань в одному флаконі. Його вабить запах в поєднанні з вашою пустотлива усмішка зведе з розуму будь-якого чоловіка.

Etat Libre d`Orange Antiheros

Etat Libre d \ 'Orange Antiheros - деревний аромат для чоловіків і жінок від торгової марки Etat Libre d \' Orange. Випуск парфуму «Antiheros» було розпочато в 2007 році. Творець аромату Антуан Мейсондье.

Etat Libre D`Orange Dangerous Complicity

Etat Libre D`Orange Dangerous Complicity ( «Етата Лібре Доранж. Небезпечне співучасть») був розроблений і випущений в 2012 році. Автором цієї чарівної мелодії виступає відомий парфумер Violane Collas. Композиція створена для жінок і чоловіків, вона належить до сімейства фужерних. Парфуми присвячений біблійної історії гріхопадіння Адама і Єви і уособлює чуттєвість і задоволення. Складний і яскравий, він сподобається всім шанувальникам рідкісних ароматів. Dangerous Complicity - це ноти п'янкого рому, гострого імбиру і запашного кокоса в оточенні лавра, Каламус і китайського османтуса, єгипетського жасмину та іланг-ілангу, м'яких пачулі, дорогої шкіри і благородного сандалового дерева, кашемірового дерева і молекули lorenox.

Etat Libre d`Orange Eloge du Traitre

Мистецтво спокушання. Він не боїться ні бога, ні людини. Непомітно і невтомно, він плете свою мережу спокушання, а його жертви з задоволенням в неї трапляються. Правдивий з власними відчуттями, він перетворив зраду в мистецтво, але він не бреше самому собі. Як диявол в ангельському образі, він знає все наперед. Той, хто поцілував його, вже проклятий і бажає більшого. Цей парфум - данина всім Іудам цього світу.

Etat Libre d`Orange Jasmine et Cigarette

Туманна димка. Цей аромат віднесе вас в дімчастій світ чорно-білих мрій, нагадає про Грете Гарден и Марлен Дітріх, вітончено палять тонкі сигарети. Легкий аромат жасмину спокусливий так само, як оксамитова ніжна шкіра, а ноти тютюну навівають образ елегантної жінки вісімдесятих, яка курить Жітанес, ходить в джинсах і з вражаючою невимушеністю несе в собі справжню чуттєвість. Вона йде крізь морок, порушуючи заборони, залишаючи за собою шлейф із суміші жасмину і сигарет. Вона - ідол, жінка, яку бажає кожен.

Etat Libre d`Orange Josephine Baker

Кабаре відкриває двері! Вся увага на сцену, де в сяйві прожекторів повинна з'явитися Вона - знаменита танцівниця, співачка і актриса Жозефіна Бейкер! Саме в її честь створений аромат Josephine Baker, з яким ми опиняємося в 20-х роках минулого століття, коли африканська культура стає на піку моди, даруючи світу буйство фарб, відвертість і сексуальність. Josephine Baker буде «виконувати» свій запальний танець для Вас, а це значить, що починається справжнє шоу! Композиція: грейпфрута, відтінки шампанського, кардамон, жасмин, каррі, чорний перець, ладан, сандал, молекула lorenox з амброво-деревним і шкіряним злагодженістю.

Etat Libre D`Orange La Fin Du Monde

Etat Libre D`Orange La Fin Du Monde ( «Етата Лібре Доранж. Кінець Світу») був випущений в 2013 році. Автором композиції став парфумер Quentin Bisch. Аромат для чоловіків і жінок належить до сімейства деревних фужерних. Яскравий і чуттєвий, цей аромат присвячений глобальним змінам на планеті і сучасного ритму життя. Etat Libre D`Orange La Fin Du Monde - це композиція з нот повітряної кукурудзи та насіння моркви в оточенні відтінків кумина, кунжуту і чорного перцю, білої фрезії, ветівера, сандалового дерева і амбретти, ірису, стираксу і пороху.

Etat Libre D`Orange Malaise of the 1970 s

Etat Libre D`Orange Malaise of the 1970's ( «Етата Лібре Доранж. Малайзія 1970») був створений в 2012 році. Універсальний букет належить до сімейства шкіряних композицій. Парфуми, присвячений богемним 70-х років з їх атмосферою рок- і панк-фестивалів, переливається на шкірі і звучить, немов улюблена музика.Сложние відтінки, що характеризують всі парфумерні творіння цього бренду, надовго врізаються в пам'ять і змушують закохуватися в них знову і знову . Malaise of the 1970's - це поєднання шкіряних нот і цитрусових відтінків в оточенні амбри і перцю, сливи і альдегідних нот, пачулі, бурштину, геліотропа і амбретти.

Etat Libre D`Orange True Lust Rayon Violet De Ses Yeux

True Lust Rayon Violet De Ses Yeux - шкіряний аромат, який виходить під маркою торгового дому Etat Libre D`Orange в 2015 році. Він припаде до смаку представникам обох статей. Ім'я парфумера поки тримається в таємниці. Цей аромат став своєрідним змішанням ідей попередніх шедеврів бренду - просоченого адреналіном Dangerous Complicity і спокусливого Putain des Palaces. Такий коктейль підійде лише найсміливішим. Верхні ноти True Lust Rayon Violet De Ses Yeux від Etat Libre D`Orange складаються з фіалки, імбиру, троянди і рому. У серці вгадуються мотиви іланг-ілангу, конвалії, тангеріна і османтуса. База з нот шкіри, сірої амбри, рису і сандалу вінчає композицію.

Etat Libre d`Orange Vierges et Toreros

Приголомшлива пристрасть кориди Над ареною, залитій сонцем, розноситься шум натовпу. Де ми? Десь в Севільї? Або в Пуерто Санта Марія? Ні, безумовно десь в Андалузії, де чоловіча пиху і міцна статура вирішують все. В одне з неділі травня відбувається битва, метою якої є не вбивство бика, а вчинення чуттєвого ритуалу. Потім, коли після спекотної битви на арені з'являється прекрасна діва, обсипали переможця пелюстками, провідну роль бере чуттєвість, яка в кінці-кінців утихомирює сміливість цього споконвічно чоловічого аромату і робить його більш привабливим для жінок.

Etat Libre d`Orange Vraie Blonde

Створення аромату Vraie Blonde було натхненне чином незрівнянної Мерилін Монро, яка стала втіленням американської мрії. Атмосфера голлівудської ночі, з її невгамовним ритмом казино та ігрових клубів, пронизана розкішшю чудових хутряних палантинів, струмуючих суконь, розшитих блискітками, і дорогоцінного рожевого шампанського, що ллється рікою. Вона - Королева цієї ночі, вона - Королева цього міста. Платинова блондинка, злегка погойдується красивими стегнами, йде граціозною ходою дикої кішки, притягаючи до себе погляди і змушуючи серця битися ще частіше. Vraie Blonde - це повітря спальні, наповнений її духами і поцілунками. Vraie Blonde - справжня блондинка! Композиція: альдегіди, шампанське, троянда, персик, білий перець, мирра, пачулі, біла замша

Etat Libre d'Orange Archives 69

Відомий французький бренд Etat Libre D`Orange випустив свій аромат для чоловіків і жінок Archives 69 в 2011 році. Він належить до групи східні пряні аромати. Парфумером є Christine Nagel. Archives 69 від Etat Libre D`Orange ( «Архіви 69» від Етата Лібре Доранж) - це незвичайний, солодкуватий і затишний аромат, викликають найприємніші емоції. У цій композиції втілено дивовижне поєднання жіночого та мужчского початку, що знаходяться в повній гармонії. Спокуслива парфумерна композиція Archives 69 від Etat Libre D`Orange починається з верхніх нот стручкового перцю, мандарина і мадагаскарського рожевого перцю, триває нотками серця орхідеї, ладану і сливи, а також переходить в базу, що складається з нот сіамського бензоїну, мускусу, камфори і пачулі .

Etat Libre d'Orange Bijou Romantique

Французький парфумерний будинок Etat Libre d'Orange створив новий аромат для жінок Bijou Romantique ( «Романтичне прикраса»). Їх творцем виступає молода, талановита Матильда Біжоев. Аромат Bijou Romantique уособлює м'яку, ніжну, мрійливу, добродійне жінку. Парфуми володіє сучасним звучанням. Парфумерна композиція Bijou Romantique відноситься до сімейства східних, квіткових запахів, вона відрізняється багатогранним і насиченим характером, головну роль в якому грають деревно-пудровие відтінки. Верхні ноти Bijou Romantique містять чарівний іланг-іланг, терпкий бергамот, ароматний рожевий перець і свіжий лимон; серце аромату звучить в мускатному шавлії, кокосі і ірисі, а база складається їх бензоина, ветівера і ванілі.

Etat Libre d'Orange Remarkable People

Remarkable People - східний пряний аромат, представлений парфумерної маркою Etat Libre d'Orange в 2015 році. Він однаково підійде як жінкам, так і чоловікам. Аромат рекомендований для носіння літнього дня. Remarkable People припаде до смаку неординарним особистостям, які вміють виділятися, навіть не докладаючи для цього особливих зусиль. Парфуми надихає на сміливі ідеї і додає сил для їх реалізації. Верхні ноти Remarkable People від Etat Libre d'Orange утворені шампанським, грейпфрутом і кардамоном. Серце переливається мотивами дерева каррі, жасмину і чорного перцю. Вінчає ансамбль база з нот лоренокса, лабданума і сандалового дерева.

Etat Libre d'Orange The Afternoon of a Faun

Etat Libre d'Orange The Afternoon of a Faun - розкішний аромат 2012 роки від косметичного бренду, що спеціалізується на виробництві нішевого парфуму. Автор аромату Ralf Schweiger присвятив його легендарному балетному танцюристу Ніжинському. Парфуми унісекс, який перекладається, як «Післеполудневий відпочинок фавна», занурює свого володаря в світ фантазій і яскравих емоцій. Підбадьорливий і разом з тим загадковий, цей аромат здатний викликати сплеск творчої енергії і подарувати новий погляд на звичні речі. Пряний фужерний аромат в екстравагантному флаконі стане фаворитом в колекції парфюма.The Afternoon of a Faun - це безсмертник, бергамот, перець, кориця, ладан, шкіра і корінь ірису.

Etat Libre d'Orange Tom of Finland

Відомий французький бренд Etat Libre D`Orange випустив чоловічий аромат Tom of Finland в 2007 році. Він належить до групи деревні фужерні аромати. Парфумером є Antoine Lie.Tom of Finland від Etat Libre D`Orange ( «Том з Фінляндії» від Етата Лібре Доранж) - це парфум, який безумовно сподобається всім без винятку! Він присвячений еротичному мистецтву, його просуванню, захисту і підтримки. Такий чарівний і епатажний аромат приверне безліч жінок, які цінують незвичайні композиції. Елегантна парфумерна композиція Tom of Finland від Etat Libre D`Orange починається з верхніх нот альдегідів і лимона, триває нотками серця сосни, кипариса, берези, гальбанума, перцю і герані, а також переходить в базу, що складається з нот ірису, шкіри, ванілі, мускусу, бобів Тонка, амбри, стираксу і ветівера.

Вам так само сподобається ...


Де ми?
Десь в Севільї?
Або в Пуерто Санта Марія?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com