рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Єгипетська косметика Нефертіті

  1. Історія
  2. Косметика в Стародавньому Єгипті
  3. Давньоєгипетська Макіяж
  4. Єгипетські натуральні масла
  5. Жіноча краса в Стародавньому Єгипті
  6. Єгипетські засоби для очей
  7. Єгипетські Косметичні інгредієнти
  8. Арабські масляні духи

Натуральна Єгипетська косметика Нефертіті відрізняється від інших косметичних продуктів, наявністю в складі природних компонентів, які служать джерелом здоров'я, молодості і краси.

  • По-перше, вся натуральна косметика включає тільки 100% масла холодного віджиму, екстракти та ефірні масла, які мають не тільки прекрасні косметичні, але і лікувальні властивості.
  • Натуральна органічна косметика піклується про Вашу шкіру, активізуючи в ній захисні і обмінні процеси, відновлює і береже її красу, що так важливо в умовах сучасного міста.

компанія « Нефертіті натуральні масла і трави »є основним дистриб'ютором фабрики Аль Жасмин і виконує функції експорту, оптової і роздрібної торгівлі.

Відео про натуральних маслах Нефертіті:

Історія

Компанія була заснована в 2000 році, в провінції Ель-Фаюм, розташованої в 130 км від Каїра. Ель-Фаюм, це великий оазис в пустелі, який має найбільшу родючий грунт.

  • У перший час, компанія спеціалізувалася тільки на вирощуванні трави і насіння, їх реалізації та експорту. Фабрика Аль Жасмин була побудована в зв'язку зі збільшенням попиту на продукцію компанії.
  • Для виробництва натуральних олій і есенцій, використовуються технологія холодного віджиму і парова дистиляція.
  • Фабрика гарантує абсолютно безпечне використання природних ресурсів, які вирощуються в екологічно чистому районі Аль-Фаюм (Єгипет), на власних, екологічно чистих полях.

Повний контроль і постійний моніторинг вихідної сировини забезпечений. Відділ контролю якості відповідає за стан технології холодного пресування: GC / GC-MS / ВЕРХ і стежить, щоб всі продукти відповідали міжнародним стандартам. Хімікати, гормони і генетично модифіковані продукти (ГМО) не використовуються.

Косметика в Стародавньому Єгипті

Єгиптяни, приділяли багато уваги тому, як вони виглядали. У фараонів були свої перукарі і манікюрниці. І косметика користувалася великим попитом. Археологи розкопали дзеркало, шпильки, баночки для косметики, кисть і інші предмети. Єгиптяни взяли багато косметики і косметичних засобів з ними в могилу саме тому у нас так багато матеріалу сьогодні. Вони хотіли мати гарний вигляд у загробному житті.

Використовувалася косметична хірургія. Папірус Еберса містить поради такі, як підправити ніс, вуха і інші частини тіла, понівечені війною або нещасним випадком. Виправлення черепа в дитинстві практикувалося єгиптянами, як це було у минойцев, древніх бриттів, майя та племен Нової Гвінеї. Були популярними засоби проти зморшок.

Грим наносили щодня перед статуями богів поряд з пропозиціями їжі. Іноді люди фарбували все обличчя зеленою або чорною фарбою, щоб грим нагадував око бога Гора. В особливих випадках древні єгиптяни носили ароматні подушечки на голові, які виділяли аромат під час спеки.

Давньоєгипетська Макіяж

Утко-образна ложка з сурмою широко використовувалася як чоловіками, так і жінками. Чорний олівець для очей був дуже популярний.

Охра була застосована для рум'ян. Запашні масла і креми тримали шкіру вологою в сухому кліматі.

Вважалося, що косметика була просякнута магічною силою. Фарбували зеленою фарбою очі, або сурмою - щоб викликати захист Хатхор, богині краси.

Навіть після смерті, косметика була розцінена як ключ до підтримки молодого виду. Серед похованих об'єктів, була косметика щоб задовольнити їх потребу в загробному житті, косметичні ложки, палітри на яких сурма і охра можуть бути подрібнені, труби для зберігання підводки очей, баночки для зволожуючого крему, гребінці зі слонової кістки, ароматний кедр і ялівець.

Єгипетські натуральні масла

В даний час є найбільш популярними в усьому світі. Сировина для виготовлення продукції Нефертіті вирощується в екологічно чистому районі провінції Аль-Файюм. Хімікати, гормони і генетично модифіковані продукти (ГМО) не використовуються в косметиці.

  • Фабрика Аль Жасмин виробляє масла методом холодного пресування. Натуральні масла відновлюють і підвищують імунітет; очищають організм від токсинів; вирівнюють гормональний баланс; знижують рівень холестерину; регулюють рівень цукру в крові. Масла використовуються в комплексному лікуванні багатьох серцево-судинних, м'язових і скелетних захворювань.
  • Натуральні масла допомагають при всіх видах ЛОР та вірусних захворювань. Забезпечують благополуччя і психічне здоров'я. Масла використовуються в чистому вигляді або додаються практично в усі види косметики, що забезпечує чудовий тривалий ефект на шкіру обличчя і тіла. Масла надають здоровий вигляд волоссю, зміцнюють волосся, зупиняють випадання волосся і сприяють їх росту, перешкоджають розщепленню кінчиків волосся.

Натуральні масла користуються найбільшою популярністю для будь-якого виду масажу, масажної терапії.

Фото Дія Фото Дія Фото Дія

Фото Дія Фото Дія Фото Дія

Кокосова олія

Кокосове масло містить природний сонцезахисний фільтр тому, змащуючи їм шкіру перед тривалим перебуванням на сонці, можна запобігти опікам.

Кунжутну олію

Це справжній еліксир краси і здоров'я для шкіри і волосся!

Це справжній еліксир краси і здоров'я для шкіри і волосся

Арганова олія

Пом'якшувальну, заспокійливу, зволожуючу, проти зморшок, поживний і анти-старіння.

Лляна олія

Сприяє посиленому харчуванню і повноцінному зволоженню шкіри, зробить її більш гладкою та еластичною.

Сприяє посиленому харчуванню і повноцінному зволоженню шкіри, зробить її більш гладкою та еластичною

Масло Алое-вера

Чудове зволожуючу дію. Алое насичує клітини шкіри вологою і сприяє її утриманню всередині на тривалий період часу.

Олія виноградних кісточок

Має протизапальні, антиоксидантні, антигістамінними, антимікробними та протиалергічні властивості.

Має протизапальні, антиоксидантні, антигістамінними, антимікробними та протиалергічні властивості

Масло волоського горіха

З чудовим зволожуючими, заспокійливими, підтягують і протизапальними властивостями.

Масло жожоба

Стимулює мікроциркуляцію крові і підсилює пружність і еластичність шкіри.

Стимулює мікроциркуляцію крові і підсилює пружність і еластичність шкіри

Масло Лісового горіха

Масло сприяє звуженню пор, при вуграх і інших запальних процесах на шкірі надає заспокійливу і підсушує вплив.

масло Люпина

Використовується шляхом додавання в засоби проти різних запалень шкіри і прищів, в засоби для вмивання і як унікальна добавка в готові маски для обличчя і креми.

Використовується шляхом додавання в засоби проти різних запалень шкіри і прищів, в засоби для вмивання і як унікальна добавка в готові маски для обличчя і креми

Масло Хельба (пажитника)

Надає високу позитивну дію на зморшкувату шкіру і в'ялу зневоднений шкіру. Усуває пігментацію. Повертає природний відтінок шкіри.

Масло Насіння Руколи

Масло насіння руколи багато своїми корисними властивостями і тому застосовується як всередину, так і зовні.

Масло насіння руколи багато своїми корисними властивостями і тому застосовується як всередину, так і зовні

Масло Насіння Гарбуза

Для пом'якшення шкіри, попередження судинних "зірочок", зняття запалень.

Масло чорного кмину

Підтримує серцево - судинну систему, знижує кров'яний тиск, знижує поганий рівень холестерину і антиатеросклеротическое дію

Підтримує серцево - судинну систему, знижує кров'яний тиск, знижує поганий рівень холестерину і антиатеросклеротическое дію

Мигдальне масло

Воно бездоганно підходить для догляду за шкірою обличчя, зони декольте, ніг і рук, а також нігтів і волосся.

сандалове масло

Знімає зайву жирність шкіри, регулює вироблення колагену. Його використовують, щоб зміцнити волосся, позбутися від лупи. А для того щоб повернути життя в'яне шкірі - в крем і лосьйони.

А для того щоб повернути життя в'яне шкірі - в крем і лосьйони

морквяне масло

Масло забезпечує високий рівень антиоксидантної підтримки і сприяє здоров'ю шкіри і регенерації клітин.

Масло від зморшок

Проникаючи в шкіру, ефективне масло проти зморшок активує синтез колагену.

Жіноча краса в Стародавньому Єгипті

Салони краси та парфумерні заводи існували в стародавньому Єгипті. Використання макіяжу було поширене ще в 4000 р до н.е. Улюблений кольору макіяжу для очей, був зелений. Відтінок помади був синьо-чорного кольору. Щоки були нарум'янені і губи, нігті, пальці і ноги були пофарбовані хною. Ніхто не ще знайшов зразки давньої помади.

Жінки також мали доглянуті нігті, голили брови, застосовувалися помилкові брови і червоні рум'яна для щік, фарбувала нігті рубіново-червоним кольором, мили волосся, і використовувала сурму (чорну фарбу для очей). Деякі прикрашали свої соски золотом і змалював вени на грудях з синім.

Єгипетські засоби для очей

Єгиптяни особливо любили підводити чорною фарбою очі.

Підводка не тільки допомагала своїй зовнішності вона також допомагає триматися подалі мухам, скоротити відблиски сонця і містила сульфід свинцю і хлор, який виступав в якості дезінфікуючих засобів. Немає ніяких доказів токсичного результату від свинцю.

Свого роду паста перемішується в банку і змочена слиною, кохлем був в основному зроблена з сурми, від згорілих мигдальних горіхів, жиру і малахіту, чорного оксиду міді і коричневого клею. Застосовували палички зі слонової кістки, дерева або металу вони були також використані для затемнення вій і брів.

Тіні для повік наносили на верхні повіки і нижні повіки. Це, як правило, чорні або зелені тіні. Зелені тіні для століття були виготовлені з порошкового малахіту (мідна руда). Чорні з галеніту (темний сульфід свинцю); сірі були зроблені з карбонату кальцію. Гусячий жир був використаний в якості сполучного речовини. Стародавні єгиптяни також наносили на очі блискітки, зроблені з райдужних оболонок жуків, змішаних з порошком.

Єгипетські Косметичні інгредієнти

Жовчі вола, збиті яйця страуса, оливкова олія, рослинні смоли, свіже молоко і морська сіль. Аромати ладану, мірри, чебрецю, майорану і есенції фруктів і горіхів, особливо мигдаль. Проти зморшок креми були зроблені з воском, оливковою олією, ладаном, молоком, ялівцем та крокодиловим гноєм.

  • Аналіз єгипетського макіяжу: в складі косметичних засобів були присутні галеніт, церуссит (білий карбонат свинцю), laurionite і фосгену.
  • Відтінки сірого колір були виготовлені змішуванням галеніту, який є чорним, з церуссіту laurionite і фосгену, які є білими.
  • Косметичні порошки зазвичай містили близько 10 відсотків жиру, щоб забезпечити текстуру і допомогти йому прилипати до шкіри.
  • Мастило зазвичай була з тваринного жиру, можливо, від гусей.
  • Сучасні косметичні засоби також містять близько 10 відсотків рослинного жиру.

Арабські масляні духи

«Духи» --- латинського слово, що означає «через дим» --- приходить до нас з Месопотамії і Єгипту, які використовували обпалені смоли з пустельних чагарників, такі як мирра, каси, нард і ладан для пахощів. Фараони кадили в жертві богів і бальзамували з кмином, майораном і корицею.

Найбільш ранні духи не були використані для косметики, а кадили ними в жертву богам. Ладан був спалений під час церемонії. У деяких випадках він використовувався в якості свого роду дезодоранту для жертовних тварин. До 3000 р н.е., єгиптяни і месопотам використовують духи як запахи для тіла.

Стародавні єгиптяни вважали, що погані запахи викликали хворобу і відігнали їх. На вечірках чоловіки носили гірлянди з квітів і духів і клали сухі духи на ліжку, так що їх тіла поглинали запах протягом ночі. Квіткові пелюстки були розкидані на підлозі, і запашні води наливали з статуй.

Єгипетські жінки використовували різні аромати для різних частин тіл. Клеопатра використовувала масло з троянд і фіалок для рук, і її ноги розтирали з маслом і медом, корицею, ірисом, гіацинтом і квітами апельсина. Єгиптяни розробили декоративні скляні посудини для зберігання духів і розробили процес з'єднання (видавлювання ароматичних сполук в жирні олії). Атласский Кедр був використаний, щоб дати будинку свіжий запах; ладан використовувалися для захисту папірусу від комах.

Фото Найменування Ціна Склад Опис Фото Найменування Ціна Склад Опис   Духи жіночі Нефертіті   , 15 мл Духи жіночі Нефертіті , 15 мл. - Нефертіті Єгипет 800 руб. Композиція розкривається захоплюючою солодкістю іланг-ілангу, лимона, гарденії, лотоса і фіалки.

Масляні духи Нефертіті здатні творити чудеса. З цим слідкуватиме і пряним запахом будь-яка дівчина буде відчувати себе справжньою королевою. Завдяки гармонійному, м'якому букету сливи і яблука, легені аромату мандарина, солодкуватий запаху персика і троянди єгипетські парфуми

Духи жіночі Золота вода

, 15 мл. - Нефертіті Єгипет 800 руб.

Полинова нота поступово пом'якшується музикою троянди і лаванди, а відтінки пахощів. Завершальна ваніль сприймається як заслужена нагорода

Наче вихор з степових трав, вимітають в душі всю скверну, аромат цих парфумів має очищаючу, філософського звучання ..

Духи жіночі П'ять секретів Духи жіночі П'ять секретів

, 15 мл. - Нефертіті Єгипет 800 руб.

Ця композиція несе в собі секрет незабутніх нот лотоса, жасмину, нарциса, амбри, іланг-ілангу, блакитний ромашки і ванілі, і завершальні ноти уда і імбир

5 секретів є сьогодні популярним масляним аналогом витонченого аромату від Шанель «Chance».

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com