рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Духи Нова Зоря

  1. Аромати Нова Зоря
  2. Нова Зоря

У 1864 році Генріх Брокар заснував «Парфюмерно-миловарний комбінат №5». Під цим ім'ям до 1922 року була відома московська парфюмерно - косметична фабрика «Нова Зоря». У 1864 році Генріх Брокар заснував «Парфюмерно-миловарний комбінат №5» На своєму підприємстві Брокар пропонував своїм клієнтам різні парфумерні товари, починаючи від духів, одеколонів, закінчуючи милом.

І у жінок, і у чоловіків в останні роки набирають популярність парфуми з феромонами .

Завдяки високій якості продукції та маркетингу Брокар швидко завоював популярність. До початку 20-го століття фабрику Генріха стали шанобливо називати «Імперією Брокара». Одним з найперших і найвідоміших ароматів, що випускається фабрикою «Нова Зоря» була «Персидський бузок». Аромат «Червона Москва», в ті часи названий «Улюблений букет імператриці», приніс Брокард світову популярність. Він випускається донині і не залишає людей байдужими. З початку 21 століття «Нова зоря» працює з французькими парфюмерами, а також співпрацює з італійськими фабриками Алхіміка і Флорентіно, що випускають мило на замовлення фабрики.

Аромати Нова Зоря

Духи, що випускаються фабрикою «Нова Зоря» в наші дні можна умовно розділити на три групи:

  1. Вінтаж і класика. Так само як відома «Червона Москва»; «Злато Скіфів» з його незабутнім ароматом, що включає в себе ноти гвоздики, меду, яблук і камфори; чарівна «Персидський бузок» і найніжніший «Конвалія срібляста»; «Кузнецький міст», що несе в собі квітково - альдегідні ноти; неповторні «Реноме», «Тет-а-тет», «Діалог» і «Олена»; серію «Мила»: ніжна і прохолодна «Мила днем» і більш пряна «Мила ввечері»; серію «Йди за мною» - День (з нотами сандалу) і Ніч (з нотами смородинового лікеру); «Пустунка» і «Пустунка чарівна». Про ці аромати безглуздо розповідати. Їх потрібно відчувати і відчувати.
  2. Сучасні аромати і аромати 90-х років. На них зупинимося детальніше. До них можна віднести:
    • «Таємниця» - розкішний союз фіалки, троянди і дубового моху, що втілює кожну жінку окремо. «Жінки все такі різні. Але таємниця є у кожної з них ... ».

»

  • «Таємниця лайт» - ні, це не полегшений варіант «Таємниці». Це еліксир безтурботності, зібраний з фруктово-квіткових нот з відтінками густого меду. Дивовижний аромат на холодну пору року, тільки в холоді він розкривається повністю.
  • «Моє прикраса» - є 3 варіанти аромату. Один - з нотами ванілі, мандарина і персик, ніжний і пестить, другий - символ любові і пристрасті з нотами лотоса і рожевого перцю, третій - як символ абсолютної і непорочної чистоти з нотами квітки апельсина, жасмину і деревними нотами.
  • «Золота пачулі» - втілення філліпінскіе легенди про сліпучої Жінці. Аромат з нотами пачулі, бергамота, танжерина, квітки апельсина і сливи. Чуттєвий, ніжний і еротичний аромат, створений для підкорення чоловічих сердець.
  • Нова Зоря

  • «Чари пачулі» - аромат, не схожий на попередній. Тут пачулі підноситься як аромат індійських принцес. Аромат-афродизіак - аромат пристрасті і любові. Він пробуджує почуття, втілює фантазії, звільняє мрії, загострює відчуття.
  • «Зелений чай» - поєднання безсмертного аромату зеленого чаю і свіжих лимонних нот - це аромат гармонії і невагомості. Аромат випромінює світло і дарує бадьорість. Випускається так само варіант «Зелений чай. Берегомет »ніжніший і легкий, з солодкуватими нотами бергамота.
  • «Білий чай» - аромат Корольов, незворушних, спокійних і впевнених у собі, не виносить солодкавості і двозначності. Аромат відрізняють нотки білого чаю, півонії, фрезії і кедра.
  • «Російська красуня» - багатогранний аромат, що відрізняється характером з нотами лимона і чорного перцю, з часом розкривається васильком, персиком і жасмином.
  • «Така красива» - аромат, що поєднує непоєднуване: чуттєво-теплі ноти мускусу, ладану й сандалу і гіркувато-холодні ноти бергамота, гіркого апельсина і австралійського дерева. Ви - така гарна, даруєте світу своє найбільший дар і робите його краще.
  • «Час жінки» - «Час справжньою Жінки - нескінченно». Зачарованого аромат - нагадування, терпкі нотки якого відрізняються нотами кісточки вишні і гіркого мигдалю, ніжними квітковими нотами фрезії і конвалії.
  • «Люби мене» - втілена таємності і пристрасть. Аромат - призи, натяк. Складний букет з альдегідів, шафрану, троянди і ветівера оцінити під силу не кожній. Але для тієї, хто його оцінить, цей аромат стане другою шкірою.
  • «Тільки ти» - аромат казкової країни, де ви - невагома фея і рівній Вам немає. Букет аромату складається з нот бергамота, лимона і неролі, а мускатний горіх дарує аромату терпкість і характер.
  • «Мій ідеал» - аромат-індивідуальність. Ноти лілії, яблука і жасмину додадуть господині цього аромату впевненість в собі і будуть змушувати озиратися вам услід.
  • «Танго пристрасті» - аромат неприборканої пристрасті, чуттєвості і палкої любові. Нотки гвоздики, полину, жасмину і сандалу подарують своїй власниці безмежний магнетизм.

Нова Зоря, відео:


-

  1. Квіткові аромати: цитрусовий Ірис, пудровая Фрезия і шлейфового ніжна Орхідея, створені для цінительок чистих, не затьмарена, квіткових ароматів.
  2. Так само фабрика «Нова зоря» випускає ряд реплік на відомі брендові аромати (як чоловічі, так і жіночі): це Легкий бриз (репліка на Дольче Габана «Лайт блю»), Шансіта ( «Шанс» від Шанель), Мільйонерка ( «Леді Мільйон »від Пако Раббані), Мадор (« Жадор »від Діор), Маджик знайти і Клима (« Мажі нуар »і« Клима »від Ланком), Фієста (репліка на Фіджі), Же-о-зе, Шантез, Опус, Шалілар.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com