рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

духи Імператриця

  1. Опис і історія створення
  2. Аромат парфумів Імператриця 3
  3. За скільки можна купити духи Імператриця?
  4. Відгуки
  5. Як відрізнити оригінал від підробки?

Загальне враження від складу парфуму схоже на перекус свіжими соковитими фруктами в спекотний день в обіймах коханої людини - таке поетичне порівняння давалося аромату на самому початку його стрімкого злету на парфумерний Олімп. Духи дійсно незвичайні і заслуговують на пильну увагу.

Опис і історія створення

L'Imperatrice 3 - це частина колекції Fragrance Anthology. Вперше парфум представили в 2009 році. В описі виробник заявив про таємничу многоступенчатости аромату. Різні комбінації в базових, середніх і верхніх нотах. Це значно підігріло інтерес публіки і допомогло духам знайти перших шанувальників. Незвичайність комбінацій привернула сміливих, сильних і розкутих, тих, хто готовий стати імператрицею.

Звичайно, не варто забувати і про грамотно проведеної рекламної кампанії колекції. Карта Таро з рекламного ролика дісталася Наомі Кемпбелл, справжньою королевою, кумиру багатьох жінок. Вона, як ніхто інший підходить під визначення божевільною суміші свіжості, ніжності і пристрасті аромату, заявлених виробником.

Творці знайшли імпульс натхнення в картах Таро і використовували цей момент в рекламних роликах. Ворожіння на картах, містика і настільки приваблива можливість дізнатися незвідане, таємниця і загадка жіночої сутності - основний секрет духів. Вони здатні заворожити практично будь-яку даму, незалежно від віку, уподобань і фінансового становища. Тому що вони різні. Один і той же флакон допоможе кожній перетворитися, розкрити власну неповторність і залишитися таємничої і бажаною.

Аромат парфумів Імператриця 3

Парфуми складний і одночасно простий. Весь секрет криється в поступовому розкритті нот. Тут немає такого - пара пшиків і запах на весь день. Це не про імператрицю. Зусилля команди парфумерів були винагороджені воістину королівським запахом, який трансформується з часом, змінює тон від нагрівання на шкірі, розкривається послідовно. Привабливо і незвично трансформувати запах залишаючись в хмарі свіжості і шику.

  • Початкові ноти - свіжість, аромат озону, водянистий з легкими нюансами фруктів.
  • Освіжаючі рослинні нотки запаху ревеню невловимо переплітаються з червоною смородиною і несподівано з'являється легкий тон ківі.
  • Потім вступає в силу солодка складова. Рожевий цикламен і жасмин - все та ж свіжість, без важких і задушливих, занадто солодких нот. Вона гармонійно вплетена в аромат соковитого стиглого кавуна. Так, ось така несподіванка.
  • Наступний етап - важка артилерія зваблювання. Гіркувата пристрасть грейпфрута, жадання мускусу і м'якість шовковистість сандалового дерева. Відлуння цієї божевільної суміші становлять шлейф.

Такий несподіваний круговорот запахів доводить теорію чотирьох начал. Науково доведено, що привабливість їжі для людини залежить від гармонійного поєднання гіркого, солоного, кислого і солодкого.

Це стосується і аромату, а відповідно речі або людини, від якого він виходить. Ідеальне поєднання гірких, солодких, свіжих і мускусних нот. Це дозволяє духам бути настільки привабливими. Це пошепки можна назвати покращеною версією спроби Живанши домогтися привабливості як в парфум «Ангел і Демон».

Це пошепки можна назвати покращеною версією спроби Живанши домогтися привабливості як в парфум «Ангел і Демон»

За скільки можна купити духи Імператриця?

Офіційний сайт D & G не продається свої аромати , Там тільки опису і фото, але на ньому є карта з точками реалізації по всьому світу і телефони для консультацій по покупкам їх продукції.

Перевіреними продавцями оригінальної парфумерії Dolce & Gabbana вважаються мережеві магазини Л'Етуаль і Рів Гош. Інтернет надає сотні сайтів із закликами купити духи у них. Хоча за достовірність товару ніхто не поручиться.

Назва магазину або мережі

Ціна, руб.

Л'Етуаль

4849.0

Рів Гош

3742.0

pompadoo.ru 100 ml

3513.0

lamoda.ru 50 ml

3790.0

Makeup 50 ml

3051.0

Відгуки

Покупниці, блогери і любителі створення відеоогляди в захваті. Це пов'язано з тим, що кожна жінка знайде свої ноти в складному складі аромату. Любительки солодкого не пройдуть повз кавунових нот, гіркувата бадьорість грейпфрута притягне рішучих і сміливих осіб. Спокусниць підкорять мускус і сандал, а свіжість озону і соковитість фруктів припаде до смаку прихильницею холодних і ненав'язливих запахів.

Як відрізнити оригінал від підробки?

Варто серйозно поставитися не лише до вибору магазину для придбання, а й уважно оглянути упаковку і флакон. Дрібні нюанси видадуть підробку.

  • Назва на коробці знаходиться строго над штрих-кодом.
  • Чорна напис на упаковці виконана приглушеним тоном - у підробки яскраві і глянцеві літери.
  • На зворотному боці коробки є шов від склейки слюди.
  • Всі написи не мають рамок - оригінал.

На цьому аналіз коробки закінчується, але не варто розслаблятися.

  • Розпилювач білого кольору - будь-який інший, однозначно підробка.
  • Кришка флакона повинна бути важкою.
  • Наклейка на дні пляшечки, в місці де вибитий код.
  • Рідина кольорова, ніжно-рожева.
  1. І звичайно ж, сам аромат. Перед покупкою постарайтеся запам'ятати як пахнуть оригінальні парфуми у флаконі і на власному зап'ясті. Стійкість аромату також говорить про якість. Попросіть консультанта в магазині бризнути на руку і піти прогулятися на пару годин, якщо запах не зникне, це допоможе у визначенні оригіналу.

Попросіть консультанта в магазині бризнути на руку і піти прогулятися на пару годин, якщо запах не зникне, це допоможе у визначенні оригіналу

За скільки можна купити духи Імператриця?
Як відрізнити оригінал від підробки?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com