рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Дорого і круто: 11 найкращих ароматів селективної парфумерії

Селективна (або нішева) парфумерія вабить і притягує - ці аромати помітно відрізняються від тих, що пропонує мас-маркет. Сміливі поєднання, несподівані рішення і робота кращих парфумерів - ось в чому головна особливість селективних духів. Спеціально для вас ми вибрали 11 наймодніших і найцікавіших ароматів, які стоять своїх грошей.

SUPREME BOUQUET ВІД YSL

Ми давно звикли, що на полицях в магазинах можна знайти величезний вибір люксового парфуму від Yves Saint Laurent, і у вас теж напевно знайдеться такий флакончик. Але не всі знають про селективну лінійці Oriental Collection - це теж парфумерія YSL, тільки більш складна і дорога, «для обраних». Не сумніваємося, що ви оціните! Нам особливо сподобався Supreme Bouquet - неймовірно жіночний і чуттєвий аромат, що підходить і для дня, і для вечірнього виходу. В його серці - тубероза, яка надає йому особливого звучання, а допоміжні ноти - груша, рожевий перець, іланг-іланг, амбра і мускус. Мм! ..

Sunshine від Amouage

Sunshine від Amouage

Аромати Amouage - це вже якийсь символ розкоші, і вони, безумовно, привабливі. Новинка Sunshine поєднує в собі вершкові акорди мигдалю, терпкі ноти чорної смородини і ніжні квіти - жасмин, магнолію, османтус. З таким ароматом можна не тільки чоловіка підкорити, але і цілий світ - ви точно будете почувати себе дуже впевнено.

01 Molecule

Moleсulе вже став легендарним парфумом - дівчата якщо не купили заповітний флакон, то мріють про нього. Цей аромат дуже важко описати, тому що він абсолютно індивідуальний і на кожній людині розкривається по-своєму. Парфумер Геза Шоен створив унікальний деревно-мускусний флер - багато хто вважає, що чоловіків він просто зводить з розуму і, що найголовніше, гармонійно поєднується з природним ароматом шкіри. Словом, флакончик точно варто своїх грошей.

Killing Me Slowly від Kilian

Killing Me Slowly від Kilian

Парфуми з інтригуючою назвою «Убий мене повільно» сподобається прихильницям насичених, але м'яких, ніби шовкових ароматів. Це дуже чуттєвий і інтимний флер, який складається з нот чорної смородини, лічі, болгарської троянди, ірису і мадагаскарської ванілі. Аромат складний, насичений, але в той же час ніжний ... Для романтичного побачення підійде просто ідеально!

Fleur Narcotique від Ex Nihilo

Прочитавши назву цього аромату ми, звичайно, були дуже заінтриговані! Fleur Narcotique (можна перекласти як «наркотичний квітка») від молодого паризького бренду Ex Nihilo сподобається дівчатам зухвалого вдачі - на таке ще потрібно наважитися! Насправді він правда викликає звикання - настільки цікавий і чарівний запах укладений у флаконі. Постараємося описати словами: верхні ноти - бергамот, лічі та персик, ноти серця - жасмин, півонія і апельсиновий колір, а ноти бази - деревні ноти, дубовий мох і мускус. Словом, композиція хитромудра і інтригуюча. Наркотична!

Jasmin Angelique від Atelier Cologne

Jasmin Angelique від Atelier Cologne

«Ангельський жасмин» - це «зелений» аромат, який підійде одночасно і тобі, і твоєму бойфренду. І до речі, він зовсім не схожий на звичний нам солодкий жасмин - композиція куди більш складна і цікава. Допомагають єгипетському жасмину ноти інжиру, гальбанума, ладану і білої амбри. Нам здається, що туалетна вода прекрасно підходить в якості основного парфуму на кожен день - він буде доречний навіть вранці в офісі.

Oud Palao від Diptyque

Багаті ноти удов'їх дерева зараз на піку моди! Ось і парфумерний бренд Diptyque випустив свою варіацію на тему уда - аромат Oud Palao просто неймовірний ... Деревне, з нотами болгарської троянди, ванілі, тютюну та пачулі. І, що найприємніше, їм, знову ж таки, можна користуватися разом з коханим!

Cannibale від Serge Lutens

Cannibale від Serge Lutens

Нехай тебе не лякає таке дивне і злегка страхітливу назву аромату. Відомий парфумер Серж Лютен той ще витівник - придумує своїм шедеврам такі імена, що неодмінно хочеться спробувати, хоча б заради інтересу. Насправді Cannibale - це дуже насичений деревно-східний аромат, який сподобається любителькам екзотики і чогось незвичайного. Сам Лютен натякає, що жінку, що користується цим парфумом, «хочеться з'їсти». Погодьтеся, більш приголомшливого ефекту від духів ніхто і не чекає!

Amber and Roses від Mancera

Прекрасний варіант для вечора випустив бренд Mancera - якщо ви любите аромат троянди, то вам точно сподобається. Зрозуміло, не все так просто. Крім заявлених в назві парфуму амбри і троянди ви почуєте ноти білого мускусу, індійського жасмину і сицилійського лимона. Як і всі аромати Mancera, цей дуже насичений, так що не переборщіть перед виходом.

Larmes Du Desert від Atelier Des Ors

Larmes Du Desert від Atelier Des Ors

Бренд Atelier Des Ors тільки-тільки прийшов в Росію, але вже встиг нам полюбитися. Назва аромату, до якого ми радимо вам придивитися, перекладається як «Сльози пустелі». Він відображає парфумерні традиції Близького Сходу, а значить, сподобається любителькам пряних, східних ароматів. Ноти: ладан, кипарис, пачулі, кедр, амбра ... Непоміченою точно не залишитеся!

SoOud Ilham

І знову модні удов'їх ноти! Цей східний аромат звучить дуже багато, і в той же час неймовірно жіночно. Уд часто асоціюється з деревними ароматами (і ще частіше з чоловічою парфумерією), але в даному випадку рожевий перець, імбир, мускус і пачулі створюють солодке, святкове звучання. Нам здається, що аромат можна швидше віднести до вечірніх - з коктейльних сукнею він буде чудово поєднуватися.

джерело

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com