рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Christina Aguilera


Співачка Крістіна Агілера, як і багато її знамениті попередниці, дала своє ім'я парфумерному бренду, який здобув славу у прихильниць поп-діви і моди.Жізнь Крістіни Агілери - це голлівудська мрія, яка живе в серцях мільйонів. Але мрії виконуються, і прийшли до Крістіни Агілери успіх, слава, можливість дарувати людям свій талант. Але як натура енергійна, невгамовна і просто як жінка Агілера зрозуміла, що ще дуже багато що може сказати світові за допомогою аромату. І сказала, давши старт життя духів, які вибирають багато модніци.Аромат Christina Aguilera, благоухая ягідними нотами смородини, соковитого персика, скромною сливи в хмарі жасмину, стане супутником чарівною мешканки міста, яка бажає сховатися від суети.Для довгоочікуваного вечора підійдуть парфуми Christina Aguilera By Night, третій аромат співачки. Яскравий і витончений, він огорне жінку повітряним міксом з нот мандарина, фрезії, ананаса, ванілі, геліотропа, моху і сандалу. Вечір буде запомінающімся.Как пише британська преса, Крістіна Агілера не хоче зупинятися на лінії парфумів. В недалекому майбутньому під брендом Christina Aguilera вийде колекція молодіжного одягу. Поживемо побачимо.
Christina Aguilera

Грайливий і сексуальний орієнтально-квітковий аромат. Christina Aguilera сказала, що для неї жасмин є символом старого Голлівуду, з його неповторною атмосферою гламуру і сексуальності, тому вона хотіла, щоб ця нота була присутня в її новому ароматі. Відтінки чорної смородини нагадують співачці про її весільну подорож на Балі: фруктовий аромат воскрешає в пам'яті щасливі моменти барвистого заходу і коктейлів на відкритій веранді. Початкові ноти схожі на морозиво з екзотичних фруктів, вони несуть з собою аромати мандарина і чорної смородини. \ "Серце \" складається з півонії, стефанотіс, жасмину і сливи, а \ "база \" - з амбри, ванілі і мускусу. Верхні ноти: мандарин, чорна смородина. Ноти серця: півонія, стефанотис, жасмин, слива. Ноти шлейфа: ваніль, мускус, амбра.

Christina Aguilera Woman

Східно-квіткова мелодія парфуму кристина агилера вумен - це натхненний гімн абсолютної жіночності, який починається оптимістичною освіжаючою прелюдією бергамота, соковитого лічі та солодкої груші, доповненими запашним рожевим перцем. Благородне серце підносить букет з розкішною магнолії, трепетною троянди і вологого фіалкового аркуша, підсолодженого медом. І, нарешті, чуттєві фінальні акорди завершують мелодію делікатними відтінками бобів тонка і бальзамічного сандалу в променях сонячного бурштину.

Christina Aguilera By Night

By Night - новий аромат зваби від поп-діви Крістіни Агілери! Про що думає його прекрасна володарка ?! Про те, як вона повинна виглядати цього вечора, щоб не тільки справити на нього враження, але і змусити його остаточно втратити голову. У передчутті цієї зустрічі вона сідає перед дзеркалом, щоб почати свій ритуал приготування. Розкішне мереживну білизну і плаття провокаційного червоного кольору зроблять її ще більш сексуальною і чуттєвої, розпалять вогонь пристрасті, і він не зможе встояти. By Night - хто чекає на тебе цієї ночі ?! Композиція: мандарин, фрезія, ревінь, квіти персика, ананас, геліотроп, ваніль, мох, сандал.

Christina Aguilera Inspire

Inspire Christina Aguilera - це аромат для жінок, належить до групи ароматів квіткові фруктові. Inspire випущений в 2008. Парфумер: Will Andrews. Верхні ноти: Фрезія, Манго і Цитрусові; ноти серця: Тубероза, Гардения і Роза; ноти бази: Сандалове дерево, Мускус і апельсиновий колір з Валенсії.

Christina Aguilera Red Sin

Red Sin Christina Aguilera - це аромат для жінок, належить до групи ароматів квіткові фруктові. Це новий аромат, Red Sin випущений в 2012. Верхні ноти: Червоне яблуко і Кориця; нота серця: Цикламен; ноти бази: Сандалове дерево, Мускус і Імбир.


хіт продажу


Про що думає його прекрасна володарка ?
By Night - хто чекає на тебе цієї ночі ?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com