рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Які ефірні масла приваблюють чоловіків

  1. Секрет привабливості - в запаху
  2. Використовуємо аромати ефірних масел
  3. Ефірні масла привертають чоловіків

Будь-якій дівчині подобається чоловічу увагу, тому особи прекрасної статі намагаються всіма способами його домогтися. Однак не всім дівчатам потрібно багато часу і засобів по догляду за своєю зовнішністю, щоб завоювати прихильність маси шанувальників.

Однак не всім дівчатам потрібно багато часу і засобів по догляду за своєю зовнішністю, щоб завоювати прихильність маси шанувальників

Вся справа в тому, що в будь-якому організмі, будь то жіночий або чоловічий, виробляються спеціальні природні речовини - феромони. Це такі речовини, які викликають сексуальний потяг у протилежної статі.

зміст сторінки

Секрет привабливості - в запаху

Вони виробляються потовими залозами, але не мають якого-небудь певного запаху. Чоловіки відчувають потяг до жінки, організм якої виробляє значну кількість феромонів, завдяки залозам в органах нюху.

Саме тому часто можна спостерігати, як навколо нічим не примітною дівчата в повсякденному одязі, без тонн косметики і з самої звичайної зачіскою в'ється багато кавалерів.

Саме тому часто можна спостерігати, як навколо нічим не примітною дівчата в повсякденному одязі, без тонн косметики і з самої звичайної зачіскою в'ється багато кавалерів

Але як же бути дівчатам, яких природа не наділила багатим запасом феромонів? Здавалося б, впасти у відчай. Адже вони намагаються так ретельно стежити за зовнішністю, красиво одягатися і вести себе в суспільстві як личить пристойною особі, а чоловіки все одно не звертають на них особливої ​​уваги.

Насправді вихід є. І він дуже простий. Досить вдатися до допомоги особливих ароматичних масел, які містять в собі феромони і стимулюють організм виробляти власні. Тоді можна помітити, як ваш успіх серед чоловіків раптово зросте. Головне, для початку запам'ятати, які ефірні масла приваблюють чоловіків.

Використовуємо аромати ефірних масел

Ні жінок, які не люблять духи, є жінки, які знайшли свій запах ...

Ще в давні часи дівчата навчилися користуватися чудовими дарами природи - ароматами для залучення чоловічої уваги. Про це існує чимало легенд та історій. Завдяки їм сучасне людство змогло створити унікальне чарівний засіб, здатне подарувати жінкам привабливість і захват чоловіків.

У народі такі речовини називаються ефірними маслами, або по-науковому афродизіаками . Для чоловіків і жінок є свої залучають аромати.

Тому, якщо ви поставили собі за мету завоювати увагу сильної статі, то не варто витати в хмарах в пошуках того єдиного аромату, який вирішить всі ваші проблеми і кине натовпи шанувальників до ваших ніг.

Насправді, є ефірні масла, які залучають більшість чоловіків, зате на деяких вони не мають жодного впливу. Тому підбір ефірного масла - це важливий крок у формуванні вашої привабливості. Знадобиться час, щоб перевірити ефективність того чи іншого афродизиака .

Важливою складовою в цьому є і ваші особисті смаки й уподобання. Якщо вибрати масло, запах якого вам неприємний, то який би ефект воно ні справляло на чоловіків, потрібної задоволеності ви все одно не отримаєте.

Якщо вибрати масло, запах якого вам неприємний, то який би ефект воно ні справляло на чоловіків, потрібної задоволеності ви все одно не отримаєте

Більшого успіху у чоловіків можна досягти шляхом створення свого особистого унікального аромату, змішавши кілька ефірних масел.

Ну і, звичайно, найважливішим моментом буде визначення мети використання аромату. Визначтеся, вам потрібні ефірні масла для залучення чоловіки або ж для внесення нових відчуттів у ваше сімейне життя або щось інше. І вже в залежності від цього вибирайте аромат.

Ефірні масла привертають чоловіків

Ефірні масла вносять в звичайну розмірене життя не тільки прекрасний аромат. Вони впливають на людей на рівні підсвідомості. Якщо чоловікам сподобається ваш жіночний аромат, то в подальшому він буде асоціюватися у них тільки з вами і викликати теплі почуття.

Які ж ефірні масла здатні залучати чоловіків:

1. Роза. Це масло має ніжний і тонкий аромат, від якого без розуму чоловіки. Завдяки троянді розкривається жіноча сексуальність, загострюються почуття. Такий аромат найкраще підходить молодим дівчатам. Якщо додати крапельку ефірного масла у ванну, то ваше тіло знайде наіпріятнейшій аромат і буде діяти на чоловіків як збудник.

2. іланг-іланг. Масло, отримане з квіток цієї рослини, здатне стимулювати залози гіпофіза виробляти ендорфін. Тим самим людина відчуває почуття ейфорії, блаженства, сильного потягу і здатний вільно відкривати свої почуття.

А та жінка, яка буде виділяти аромат бажання, не зможе залишитися непоміченою. Аромат пристрасті ілангу можна додати в будь-який букет інших запахів ефірних масел для залучення чоловіки.

3. Кориця. Не дивно, що масло цієї прянощі займає лідируючі позиції серед аналогічних. Як відомо з давніх-давен, шлях до серця чоловіка лежить через шлунок. Тому масла всіляких ароматних прянощів так приваблюють і розбурхувати представників сильної статі.

чудові властивості масла кориці вже давно виявили і визнали її масло здатним збільшувати чоловічу силу. Масло кориці надає розслабляючу і той же час надихаюче дію.

Масло кориці надає розслабляючу і той же час надихаюче дію

Якщо у вашому ароматі тіла будуть витати нотки кориці, чоловік, одного разу зачув їх, буде прагнути побачити вас знову і знову.

4. Лаванда. Масло лаванди пробуджує сильні і ніжні почуття у чоловіків на інтуїтивному рівні. Запах «трави любові» дозволяє розслабитися і додає впевненості в собі, своїх силах і особистої привабливості.

Найкраще стимулюючі властивості ефірного масла лаванди розкриваються в поєднанні з ароматами пачулі і кедрового дерева.

5. Герань. Афродизіак на основі герані викликає успіх в боротьбі за увагу протилежної статі у зрілих жінок. Він викликає у жінок більш розкуту реакцію і дозволяє знову відчути себе молодою.

Запах цього ефірного масла здатний подарувати можливість бути коханою навіть тим жінкам, які втратили будь-яку надію і віру в себе.

6. Розмарин. Ефірна олія розмарину викликає у чоловіків не тільки фізичне сексуальний потяг, він зближує на душевному рівні. Почувши такий запах, чоловік стає енергійніше, активніше, наполегливіше в поведінці з жінкою.

аромат розмаринового масла здатний надихати чоловіків на романтичні дії і вчинки.

7. Цитрусові ефірні масла, які залучають чоловіків, відмінно поєднуються з іншими ароматами. Свіжі нотки апельсина, лимона, мандарина або лайма пробуджують інтерес протилежної статі, викликають прихильність до себе і стимулюють довіру.

Але як же бути дівчатам, яких природа не наділила багатим запасом феромонів?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com