рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

виклик кур'єра

При виклику кур'єра онлайн Ви повинні пам'ятати кілька простих правил:   розміщувати замовлення найкраще вранці, щоб кур'єри спланували маршрути заздалегідь   передбачте проміжок часу для приходу кур'єра не менше години   обов'язково вкажіть специфічні прикмети Вашого офісу / квартири - код під'їзду, поверх, № кімнати, і т При виклику кур'єра онлайн Ви повинні пам'ятати кілька простих правил:

  • розміщувати замовлення найкраще вранці, щоб кур'єри спланували маршрути заздалегідь
  • передбачте проміжок часу для приходу кур'єра не менше години
  • обов'язково вкажіть специфічні прикмети Вашого офісу / квартири - код під'їзду, поверх, № кімнати, і т.д.
  • якщо Ви відправляєте не документ, а щось інше (поліграфію, виставкові матеріали, офісна техніка, пр.), заздалегідь подбайте про упаковку
  • вкажіть в коментарях, якщо у Вас вантаж понад 5-7 кг. або об'ємна коробка

Якщо у Вас є не одне, а багато однотипних відправлень - подарунки для клієнтів, запрошення для партнерів, і т.п., заповніть шаблон Розсилка і прикріпіть його до заявки на виклик кур'єра (виберіть заповнений файл у віконці "Файл груповий завантаження"). Таким чином Ви прискорите заповнення накладних і доставку відправлень.

Для великих установ і підприємств існує програма-імплант розроблена нашою компанією для індивідуальних потреб бізнесу клієнта-VIP MERCURY ONLINE. Вона дозволяє економити на штатних співробітників і не втрачати в якості. Можливості імпланта, який ви встановлюєте собі на комп'ютер: замовлення кур'єра, об'єднання замовлення по одному офісу (адресою), висновок звіту доставок, друк заявок, стеження за доставкою Замовлення.

При оформленні заявки ознайомтеся з категоріями доставки нашої компанії:

Доставка СТАНДАРТ Ухвалення замовлення на доставку в робочий час з 9:00 до 17:00 в офісі Замовника / Відправника. Доставка в робочий час з 9:00 до 18:00 протягом 1-3 днів за днем
прийняття замовлення до 18:00.

Доставка ЕКСПРЕС Умови застосування:

  • Прийом замовлення на доставку після 14:30, або
  • в чітко зазначені Відправником день і час, або
  • особисто в руки Одержувачу, якого вказує Відправник. Доставка 1-2 дня до 14:00.

Доставка СУПЕР-ЕКСПРЕС (24) Умови застосування:

  • Прийом замовлення на доставку день в день в робочий час з 9: 00 до 15: 00. Доставка на протязі 2-3-х годин з моменту збору Відправлення,
  • або доставка в певний, неробочий час. Термін виконання послуги дійсний для Відправлень в / з Києва в наступні міста: Вінниця Дніпро, Житомир, Кіровоград, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Харків, Хмельницький, Черкаси, Чернігів.

Доставка СУПЕР-ЕКСПРЕС (24) Умови застосування: Ухвалення замовлення на доставку день в день в робочий час з 9: 00 до 15: 00. Доставка на протязі 2-3-х годин з моменту збору Відправлення, або доставка в певний, неробочий час . Термін виконання послуги дійсний для Відправлень в / з Києва в наступні міста: Вінниця Дніпро, Житомир, Кіровоград, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Харків, Хмельницький, Черкаси, Чернігів.

доставка ЕКОНОМ
1) ЕКОНОМ + ДОСТАВКА економічний варіант доставки який дозволяє заощадити ваші кошти. Оформлення доставки відбувається в офісі Представництва СЕД Меркурій і доставку Одержувачу за вказаною адресою в будь-яке місто з зони обслуговування.
2) ВІДПРАВЛЕННЯ + ЕКОНОМ економічний варіант доставки який дозволяє заощадити ваші кошти. Замовник викликає кур'єра і робить відправлення з офісу, а Одержувач зможе забрати відправлення з офісу Представника СЕД Меркурій протягом неділі в зручний час протягом робочого дня, зберігання безкоштовно. Далі зберігання згідно тарифів.
3) ЕКОНОМ найбільш економічний варіант доставки який дозволяє заощадити ваші кошти. Виклик кур'єра виключається з обох сторін. Замовник робить відправлення з офісу Представника СЕД Меркурій, а Одержувач зможе забрати відправлення теж з офісу Представника СЕД Меркурій протягом тижня у зручний робочий час. Дія категорії поширюється тільки на документи вагою до 1кг.

СТАНДАРТ по місту Ухвалення замовлення на доставку в робочий час з 9:00 до 14:30. Доставка в робочий час з 9:00 до 18:00 протягом робочого дня наступного за днем ​​прийняття замовлення.

ЕКСПРЕС по місту 1) Прийом замовлення на доставку день в день до 9:30, доставка впродовж 5 годин з моменту забору Відправлення. АБО
2) Прийняття замовлення на доставку в робочий час з 9:30 до 14:30. Доставка до 14:00 дня наступного за днем ​​прийняттям замовлення.

СУПЕР-ЕКСПРЕС (24) по місту Прийом замовлення на доставку день в день в робочий час з 9:00 до 15:00. Доставка на протязі 3-х годин з моменту збору Відправлення, або
в певний, неробочий час.

ВАЖЛИВО! Вказуйте час приходу кур'єра обов'язково з інтервалом мінімум півгодини-годину.

В поле "Коментар" можете вказати свої побажання або довідкову інформацію, наприклад, час Вашого обідньої перерви, а також напишіть назву і повну адресу одержувача, контактний телефон.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com