рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Немає звуку в Скайпі: рішення проблеми

  1. Проблеми на стороні співрозмовника
  2. Підключення звукової гарнітури
  3. драйвера
  4. Відключений звук на комп'ютері
  5. Відключений висновок звуку на Skype
  6. налаштування Скайпу
  7. Оновлення та перевстановлення програми
  8. Чи допомогла вам ця стаття?

Однією з частих проблем при використанні Skype є ситуація, коли не працює звук

Однією з частих проблем при використанні Skype є ситуація, коли не працює звук. Природно, що вести спілкування, в такому випадку, можна тільки шляхом написання текстових повідомлень, а функції відео та голосових дзвінків, по суті, стають марними. А адже саме за ці можливості і цінується Скайп. Давайте розберемося, як включити звук в програмі Skype при його відсутності.

Проблеми на стороні співрозмовника

Перш за все, відсутність звуку в програмі Skype під час бесіди може бути викликано проблемами на стороні співрозмовника. Вони можуть мати наступний характер:

  • Відсутність мікрофона;
  • Поломка мікрофона;
  • Проблема з драйверами;
  • Неправильні налаштування звуку в Skype.

Виправити ці неполадки повинен сам ваш співрозмовник, в чому йому допоможе урок про те, що робити, якщо не працює мікрофон в Скайпі , Ми ж сконцентруємося на вирішенні проблеми, що виникла саме на вашому боці.

А визначити, на чиєму боці проблема досить просто: для цього достатньо зателефонувати з іншим користувачем. Якщо і на цей раз не чути співрозмовника, то проблема, швидше за все, на вашому боці.

Підключення звукової гарнітури

Якщо ви визначили, що проблема все-таки на вашому боці, то, перш за все, слід з'ясувати наступний момент: не чути звук тільки в Скайпі, або в інших програмах теж спостерігається аналогічний збій в роботі? Для цього, включаємо будь аудіо програвач, встановлений на комп'ютері, і відтворюємо за допомогою нього звуковий файл.

Якщо звук чутно нормально, то переходимо до вирішення проблеми, безпосередньо, в самому додатку Скайп, якщо ж знову нічого не чути, то слід уважно перевірити, чи правильно ви підключили звукову гарнітуру (динаміки, навушники, і т.д.). Також слід звернути увагу на відсутність поломок в самих звуковідтворювальних пристроях. Це можна перевірити, підключивши до комп'ютера інший аналогічний пристрій.

драйвера

Ще однією причиною, чому не відтворюється звук в комп'ютері в цілому, в тому числі і в Скайпі, може бути відсутність або пошкодження драйверів, що відповідають за звук. Для того, щоб перевірити їх працездатність, набираємо клавіші Win + R. Після цього, відкривається вікно «Виконати». Вводимо в нього вираз «devmgmt.msc», і натискаємо на кнопку «OK».

Ми подорожуємо у Диспетчер пристроїв. Відкриваємо розділ «Звукові, відео та ігрові пристрої». Там повинен розташовуватися хоча б один драйвер, призначений для відтворення звуку. У разі його відсутності, потрібно завантажити його з офіційного сайту, використовуваного пристрою зі звуковою платою. Найкраще, для цього використовувати спеціальні утиліти , Тим більше, якщо ви не знаєте, який саме драйвер завантажувати.

Якщо драйвер є, але позначений хрестиком або знаком оклику, то це означає, що він не працює належним чином. В цьому випадку, його потрібно видалити, і встановити новий.

Відключений звук на комп'ютері

Але, все може бути і набагато простіше. Наприклад, у вас може бути відключений звук на комп'ютері. Для того, щоб перевірити це, в області повідомлень натискаємо по значку динаміка. Якщо регулятор гучності знаходиться в самому низу, то це і було причиною відсутності звуку в Скайп. Піднімаємо його вгору.

Також, ознакою відключення звуку може бути перекреслений символ динаміка. В цьому випадку, для включення відтворення аудіо, просто натискаємо з цього символу.

Відключений висновок звуку на Skype

Але, якщо в інших програмах звук відтворюється нормально, а відсутній тільки в Скайпі, то можливо, відключений його висновок на цю програму. Для того, щоб це перевірити, знову натискаємо по динаміку в системному треї, і тиснемо на напис «Мікшер».

У вікні, дивимося: якщо в розділі, що відповідає за передачу звук на Скайп, значок динаміка перекреслений, або регулятор звуку опущений в самий низ, то, значить, звук в Skype відключений. Щоб включити його, натискаємо по перекреслити значку динаміка, або піднімає регулятор гучності вгору.

налаштування Скайпу

Якщо жоден з вищеописаних шляхів вирішення не виявив проблеми, і при цьому звук не відтворюється виключно в Скайпі, то потрібно заглянути в його налаштування. Переходимо послідовно за пунктами меню «Інструменти» і «Налаштування».

Далі, відкриваємо розділ «Налаштування звуку».

У блоці налаштувань «Динаміки» переконайтеся, що звук виводиться саме на той пристрій, звідки ви очікуєте його почути. Якщо ж в настройках встановлено інший пристрій, то просто змініть його на потрібне для вас.

Для того, щоб перевірити, чи заробив звук, просто клікніть на кнопку запуску поруч з формою для вибору пристрою. Якщо звук відтворюється нормально, то вам вдалося налаштувати програму правильно.

Оновлення та перевстановлення програми

У тому випадку, якщо жоден з наведених вище способів не допоміг, і ви встановили, що проблема з відтворенням звуку стосується виключно програми Skype, слід спробувати або оновити її, або видалити і встановити Скайп заново.

Як показує практика, в деяких випадках проблеми зі звуком можуть бути викликані використанням старої версії програми, або ж файли програми можуть бути пошкоджені, а перевстановлення допоможе виправити це.

Щоб в майбутньому не морочитися з оновленням, послідовно перейдіть по пунктах вікна головних налаштувань «Додатково» і «Автоматичне оновлення». Потім натисніть на кнопку «Включити автоматичне оновлення». Тепер ваша версія Skype буде оновлюватися в автоматичному режимі, що гарантує відсутність проблем, в тому числі і зі звуком, внаслідок використання застарілої версії додатка.

Тепер ваша версія Skype буде оновлюватися в автоматичному режимі, що гарантує відсутність проблем, в тому числі і зі звуком, внаслідок використання застарілої версії додатка

Як бачимо, причиною того, що ви не чуєте співрозмовника в Скайпі, може послужити значне число чинників. Проблема може бути як на стороні співрозмовника, так і на вашому боці. В цьому випадку, головне встановити причину неполадки, щоб знати, яким чином розв'язати цю проблему. Встановити причину найлегше, відсікаючи інші можливі варіанти виникнення проблеми зі звуком.

Чи допомогла вам ця стаття?

ТАК НІ

Чи допомогла вам ця стаття?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com