рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чи можна мамі, що годує оселедці?

  1. Корисні властивості оселедця
  2. Оселедець при грудному вигодовуванні

Харчування матері під час годування грудьми часто відбивається на малюкові. І якщо мама вживає різноманітну їжу, при цьому знаючи почуття міри і стежачи за реакцією немовляти, то дитина буде рости з кожним днем ​​і мати міцне здоров'я. Часом спокуса з'їсти щось «заборонене» стає нестерпним. Як же бути мамі, що годує? Що робити, якщо їй, наприклад, дуже хочеться оселедця? Можна чи ні? Харчування матері під час годування грудьми часто відбивається на малюкові

Фото: photl.com

Корисні властивості оселедця

Перш за все, оселедець - це риба. А даний продукт містить в собі дуже багато корисного. Наприклад, жирні сорти риби і оселедець в тому числі багаті омега-3 жирними кислотами. Їх присутність в організмі дуже важливо, тому що вони покращують зір, містять корисний холестерин, який запобігає безліч серцево-судинних захворювань, нормалізують рівень цукру в крові, а також допомагають в боротьбі з емоційними розладами. У харчуванні годуючої мами риба займає особливе місце.

Крім цього, оселедець багата вітамінами А, В12, В2, В1 і D. У ній близько 20% білка і 25% жирів. При цьому оселедець досить низькокалорійна - близько 90 ккал в 100 грамах. Як і інша риба, оселедець насичена фосфором, калієм, міддю, фолієвою кислотою, селен і холін. Здається, що така кількість корисних речовин буде як не можна до речі мамі, що годує, але як ситуація насправді? Чи можна мамі, що годує оселедці?

Оселедець при грудному вигодовуванні

При всіх своїх перевагах, ця риба є алергеном, а значить, її вживання не завжди безпечно для дитини. З можливих негативних реакцій у немовляти на вживання мамою оселедця - перш за все порушення стільця і ​​інші проблеми з шлунково-кишкового тракту. Звичайно, в перші тижні життя немовляти можна і відмовити собі в бажанні поласувати оселедчиком, але довго обмежувати себе (особливо якщо дуже хочеться) не варто.

вводити в раціон годуючої мами

оселедець слід поступово. Почати потрібно з вживання одного шматочка, а потім почекати 2-3 дні для того, щоб оцінити, як реагує малюк на новий продукт. Якщо все в порядку, то можна не обмежуватися одним шматочком, але збільшувати кількість потрібно поступово.

Ну і, звичайно ж, слід пам'ятати про помірність. Тільки в цьому випадку мама зможе і сама отримувати радість від того, що дієта при годуванні грудьми зовсім не така сувора, як деякі намагаються піднести, і радіти тому, що організм її малюка досить міцний для «дорослих» продуктів.

Як же бути мамі, що годує?
Що робити, якщо їй, наприклад, дуже хочеться оселедця?
Можна чи ні?
Здається, що така кількість корисних речовин буде як не можна до речі мамі, що годує, але як ситуація насправді?
Чи можна мамі, що годує оселедці?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com