рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Весільний перший танець

  1. Чому важливий весільний перший танець
  2. Музичний супровід весільного танцю
  3. Завершення весільного танцю

Підбірка статей по темі Весільні традиції та обряди
Попередня стаття :: Наступна стаття >>

Ольга Самойлова


Весільний танок

Чому важливий весільний перший танець

Весільний перший танець - не просто спільні руху під музику, це показник, що характеризує взаємини молодят, своєрідне освідчення в коханні один одному.

Вдало підібраний і красиво виконаний танець надовго запам'ятається всім присутнім на весіллі і стане предметом подальших захоплених обговорень.

Від молодят потрібно тільки дві умови - підібрати підходящу музичну композицію і заздалегідь потренуватися. Можливо, для постановки танцювальних рухів потрібна допомога професійного хореографа, але, повірте, це того варто.

Адже на вас будуть звернені безліч уважних захоплених поглядів, а згодом, ви зможете з гордістю демонструвати своїм дітям прекрасні моменти початку вашого подружнього життя, де кульмінаційним буде весільний перший танець.

Основні труднощі - умовити нареченого і переконати його в тому, що весільний перший танець - дійсно дуже важливий, оскільки є своєрідним ритмом, що задає тон загальній атмосфері. І саме в цей момент, завершальний офіційне застілля, відбувається символічне єднання двох родин і всіх гостей, присутніх на вашому святі.

Вибір танцю залежить не тільки від вашого смаку і вміння. Тут важливо врахувати і особливості темпераментів, і таку деталь, як фасон весільного вбрання. Наприклад, якщо ваш вибір припав на енергійний танець, що вимагає чітких рухів, пишну сукню з криноліном буде заважати виконувати танцювальні па.


Весільний вальс

Музичний супровід весільного танцю

вальс

Класичним супроводом першого весільного танцю вважається вальс. Виконуючи цей чистий і невинний танець, ваша пара буде виглядати зворушливо і романтично. Однак сьогодні ритм вальсу вибирається молодятами рідко. І справа не в тому, що цей танець здається несучасним - основна причина криється в недостатньому вмінні рухатися в розмірі три чверті і боязні виглядати безглуздо.

Наречений і наречена , Що кружляють у вихорі весільного вальсу - яскраве і незабутнє видовище. Заздалегідь поставлений і емоційно виконаний вальс, здатний викликати сльози розчулення у старшого покоління, а у молоді - почуття легкої заздрості, тому що в наш час, дійсно, мало, хто зважиться виконати цей класичний бальний танець.

Трьох занять з хореографом буде цілком достатньо, щоб поставити і розучити основні рухи цього танцю. Решта - справа техніки, і ви можете відшліфувати танцювальні па вдома перед дзеркалом.

Сучасна повільна композиція


Перший танець молодих

Альтернативою вальсу в даний час служить будь-яка повільна композиція, яка приємна обом молодятам. Це може бути улюблена пісня вітчизняних або зарубіжних виконавців або просто інструментальна мелодія. Основною перевагою тут є відсутність необхідності спеціальної підготовки.

Прагнуть до класики, молодята, вибирають, наприклад, "Дует" у виконанні Алсу, або повільні композиції зарубіжної естради 80-х-90-х років, наприклад, групи "Scorpions".

Більш прогресивні наречені зупиняють свій вибір на свіжих композиціях, які стали хітами сучасної естради. В даний час найбільшою популярністю користується "Мила" дуету Непара, "Любити тебе" у виконанні Сантоса і Ю. Началова.


Весільний танець, йдучи від класики.

танго

Цей пристрасний і чуттєвий танець також рідко вибирається молодятами в силу складності виконання. Зате він зробить вашу пару особливою, несхожою на жодну іншу. Танго буде доречно виглядати на тематичної весіллі в стилі "Чикаго", "ретро". Але навіть на традиційному святі танго стане яскравим і вражаючим моментом весілля.

Рухи для танго вам допоможе поставити досвідчений хореограф, до якого необхідно звернутися не пізніше, ніж за два тижні до дня одруження.

Весільний перший танець може виконуватися під будь-який музичний супровід, на яке впаде ваш вибір. Тут немає ніяких обмежень, і найважливіше - почуття, що переповнюють вас.


Завершення весільного танцю

Завершення весільного танцю

Завершення весільного танцю необхідно продумати особливо ретельно. Це може бути пристрасний поцілунок в обіймах один одного, або легкий уклін глядачам. Ефектно виглядає, коли наречений кружляє наречену на руках.

Весільний перший танець може від початку до завершення виконуватися тільки молодятами. Також непогано буде, якщо в середині танцю в нього будуть залучені батьки молодят, а потім і всі гості. Танець також може спочатку виконуватися в центрі кола, утвореного гостями. Тут все залежить від ваших особистих побажань.

І найголовніше - як би не був виконаний весільний перший танець - професійно, або невміло, ефектно або ніяково, пам'ятайте - в будь-якому випадку ви будете виглядати чудово і незабутньо під схвальними і доброзичливими поглядами ваших друзів і близьких!

Підбірка статей по темі Весільні традиції та обряди
Попередня стаття :: Наступна стаття >>

Наш сайт регулярно поповнюється цікавими і унікальними матеріалами і статтями по тематиці поради молодятам на весілля, весільні традиції та обряди, правила для гостей на весіллі, кумедні весільні історії. Якщо ви бажаєте отримувати інформацію про це, підпишіться на розсилку новин нашого сайту. Гарантується непередача вашої адреси третім особам.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com