рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Відновлення після пологів - бюстгальтер для годування грудьми

Навіть форма бюстгальтера може вплинути на ваше стан після пологів. груди недавно народила заслуговує самого поважного ставлення. Як правило, вона значно збільшується в розмірах, набухає, болить. Ви можете зіткнутися з тріщинами сосків , Постійним підтікання молока і іншими неприємностями. Тому постарайтеся, щоб ваших грудях було зручно.

Перш за все бюстгальтер повинен високо піднімати груди, але не здавлювати її. Це необхідно для поліпшення кровообігу і гарного припливу молока. Зручний бюстгальтер є хорошою профілактикою застою молока , маститу і зменшення кількості молока . Проблема в тому, що ви не знаєте, яким буде розмір вашої грудей відразу ж після пологів або через місяць-другий інтенсивного годування. Поле пологів груди зазвичай збільшується.

В правильно «сконструйованому» бюстгальтері ви дійсно зможете годувати «в польових умовах». Якщо не на прогулянці (хоча чому б і ні?), То в дитячій поліклініці або в гостях - запросто! На те, щоб розстебнути два гудзики блузки або підняти край светри і відкрити сосок, піде кілька секунд, після чого ваші груди закриває дитина, а головку дитини ви можете (якщо захочете) прикрити від сторонніх очей краєм тієї ж блузки або светри. Ніхто не зрозуміє, що сталося, а якщо зрозуміє - схвально посміхнеться.

Якщо ж ви хочете "відкрити для себе" білизна нової фірми - ось деякі орієнтири. Салони "Кенгуру" (працює Інтернет-магазин) пропонують моделі тільки компанії Anita - найвідомішого та найстарішого німецького виробника білизни, купальників і товарів медичного призначення. Якщо вам доводилося вдягати купальник Anita (до речі, широко представлені і "вагітні" моделі) - ви розумієте, про що мова: все підтягнуто, але ніде не тисне; всі шви, підкладка та інші деталі - на своїх місцях; річ сидить, як влита. У бюстгальтерів Anita для годування - чашечки без швів, що підтримують вставки під грудьми або "кругова підтримка", зручні продумані застібки. Бентежить склад волокна - в основному це поліамід (близько 80%) + еластан (20%), для бретелей, застібки використовується мікроволокно. Бюстгальтери, безсумнівно, "дихають", але натуральних волокон (є тут бюстгальтер і з 100% бавовни) довіряєш якось більше.

Це найдорожче післяпологове білизна, яке нам вдалося знайти, - від 1200 до 2500 руб. Трохи дешевше - якісні італійські моделі Chicco і Mistere (правда, білизна для годуючих цих фірм менш поширене).

Різноманітний вибір від відомої англійської білизняний фірми Emma Jane - в магазині "Нуль плюс" (800-1300 руб.). До речі, тільки тут мені вдалося побачити бюстгальтер з чашкою на блискавки - кому-то такий варіант може здатися зручніше. Дуже елегантні моделі, від мереживних до спортивних, вони також розрізняються за ступенем підтримки грудей. Бюстгальтери Emma Jane прекрасно носяться - з досвіду знайомих, їх "вистачає" навіть на годування двох дітей. "Виною" тому - звичайно, англійська якість, а також змішаний склад волокна: бавовни може бути від 20 до 95%, використовується також поліестер, поліамід, еластан, віскоза. Чашечка завжди зроблена з бавовни.

До речі, тут же, в "Нуль плюс" можна придбати так званий подовжувач для бюстгальтера - вставочку з трьома рядами гачків на той випадок, якщо розмір чашечок вас як і раніше влаштовує, а обсяг бюстгальтера став малий.

Бюстгальтери фірми Anita можна купити і в іншій мережі магазинів для майбутніх мам - Sweetmama (працює Інтернет-магазин). Там вони представлені поряд з власними розробками компанії - торговою маркою Maam. Ці моделі трохи нагадують німецькі витонченістю, наявністю мереживних вставок, але частіше робляться з бавовни (з невеликим додаванням еластану або лайкри), є і модель з безшовної чашкою. Вартість - 850-900 руб.

У цій же ціновій ніші - велика частина бюстгальтерів для годування компанії Mothercare. Підкуповує простота ліній, відсутність прикрас (є моделі спортивного стилю) і те, що всі моделі або 100% бавовняні, або він переважає (чашечки і те, що під ними, завжди з бавовни). При цьому вони прекрасно тримають форму. У "шалених" бюстгальтерів від Mothercare не два, як ми звикли, а цілих чотири ряди гачків і петельок, що допоможе відрегулювати обсяг під грудьми, коли мама почне поступово скидати вагу після пологів. Широкі бретельки, широкі вставки з боків і на спині (це вже як водиться) - і дивно приємні відчуття від носіння.

При покупці в Mothercare вам забезпечено повне увагу персоналу, так що самостійно користуватися таблицями розрахунку розміру бюстгальтера і перекладу дюймів в сантиметри не доведеться (вони висять в примірочних і на стенді з товаром). Віддати і брошурку з правилами підбору бюстгальтера і іншими цінними порадами. І, нарешті, в магазині Mothercare ви знайдете упаковку з двома бюстгальтерами (чорним і білим) за ціною трохи нижче, ніж коштували б два, куплених окремо.

Зовні схожі на моделі Mothercare післяпологові бюстгальтери торгової марки Mama Comfort компанії "Наша мама", які зовсім недавно з'явилися на ринку.

Найпоширеніші вітчизняні марки післяпологового білизни - "Фест" та "Блісс", їх можна знайти на дитячих ярмарках і в багатьох салонах, зокрема, в магазинах мережі "Мама-маркет". Ціна - приблизно від 300 до 600 руб. "Фест" - це бюстгальтери з бавовни з невеликим додаванням еластану (трохи інший склад в мереживний моделі), бюстгальтери "Блісс" колекції "Натурель" також з бавовни, в колекції "Елегант" використовується бавовна (60%) + поліамід (40%) . Моделі "Блісс" витонченіше, є варіанти із застібкою спереду і ззаду (три ряди гачків).

Однак деякі особливості цих бюстгальтерів викликають сумніви. Чашечка, за словами самих виробників, "при зміні повноти грудей розтягується за рахунок еластичної верхній частині" (те ж саме, з досвіду, відбувається і в процесі носіння). Тобто груди все-таки трохи обвисає. Так, висота застібки регулюється, але сама застібка - це пластмасовий гачок, який протягується в петельки на бретельки. Здавалося б, чим простіше - тим краще, але в даному випадку простота не приводить до зручності - відстібнути чашечку однією рукою не виходить (хіба що при неабиякою тренуванні), двома теж доводиться повозитися. До речі, у деяких моделей від "Фест" мені зустрічалися і замикаються застібки - вони дуже довговічні і дуже зручні.

І ще одна деталь: у вітчизняних бюстгальтерах звертайте увагу на чашечку зсередини. У деяких моделях в її нижній частині проходить ущільнювальна бейка з синтетики, дратує груди, що може зробити носіння дуже некомфортним.

Якщо після народження малюка куплений заздалегідь бюстгальтер вам підійшов (добре б зберегти упаковку), можна придбати ще один в тому ж магазині (або замовити в Інтернет-магазині). Якщо з початком годування груди сильно зросла, можливо, наступний бюстгальтер меншого розміру знадобиться вам десь через три місяці

Будинки дуже корисно ходити з відкритими сосками - вони підсихають, стають жорсткішими і менше травмується при годуванні. Всі прокладки і молокозбірники для грудей стане в нагоді вам під час виходів. На ніч бюстгальтер теж краще знімати - як би хороший він не був, але груди все ж повинна від нього відпочинок.

взуття - як вибрати зручне взуття під час і після вагітності.
Одяг - Який одяг після пологів вибрати для мами, що годує?

Якщо ви знайшли цю статтю корисною, будь ласка, поділіться нею. Дякуємо!

загрузка ...

Оча чому б і ні?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com