рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як збільшити груди? Найефективніші способи

  1. Пластична операція
  2. косметологічний догляд
  3. Фітнес-вправи
  4. намальована груди

Якщо у тебе дуже маленькі груди, комплексувати і тим більше впадати в депресію не варто. Адже є рішення твоєї проблеми. І навіть кілька! Виявляється, збільшити груди можна не тільки у пластичного хірурга, а й у косметолога, фітнес-тренера і навіть у візажиста. Який варіант вибереш ти?

Пластична операція

Ефективність: висока

Експерт: Ігор Білий, провідний спеціаліст клініки «Оттімо» (www.ottimo.ru), доктор медичних наук, професор, дійсний член ОПРЕХ, який оперує хірург з 20-річним стажем.

Якщо лаври Памели Андерсон не дають тобі спокою, то ти легко можеш втілити в життя свої мрії про велику і пружні груди. Все, що потрібно, - знайти хорошого хірурга і зробити пластичну операцію.

«Якщо груди практично відсутня, застосовуються імплантати. Найчастіше використовуються американські чи німецькі. Вони бувають різної форми і обсягу, підбираються строго індивідуально, виходячи з будови грудної клітки і форми залози. Визначитися з формою імплантату допомагає 3-D моделювання, воно візуалізує ситуацію до і після. Розріз проводиться в області пахвової западини або в області складки під грудьми, або по нижньому краю ареоли (затемнена область навколо соска). Шрами після операції не помітні. Цей варіант гарний ще й тим, що імпланти не худнуть і не поправляються, забезпечуючи ідеальну форму на довгі роки ».

Мінуси: це болісно, і до того ж тобі потрібно буде час на повне відновлення. Просто в обідню перерву таку процедуру не зробити. До того ж у неї є протипоказання, зокрема онкологічні захворювання (перед операцією обов'язково призначається обстеження у мамолога).

Вартість: від 100 000 до 1 000 000 р., Середня ціна складає приблизно 300 000 р.

косметологічний догляд

Ефективність: мінімальна

Експерт: Ілона Кірсанова, лікар-косметолог EGIA biocare system

На жаль, косметолог не зможе «надути» тобі груди. Поки не винайшли ще такого насоса, який на твою вимогу надавав би додатковий обсяг. Поки, ти можеш розраховувати на підтримку пружності. Наприклад, за допомогою миостимуляции - ледачою гімнастики, яка допоможе прокачати твої м'язи і трохи підніме груди. Тільки врахуй, якщо у тебе розмір грудей вище третього, то ефективність буде практично нульова.

В якості домашнього догляду тобі знадобляться ліфтінгові маски (їх можна використовувати два-три рази на тиждень) і креми з гіалуронової кислотою. Вони будуть сприяти підтримці грудей в хорошій формі. Наносити їх потрібно легкими рухами погладжують від низу до верху, як би підводячи груди.

Вартість: міостимуляція - від 900 р. за процедуру, мікрострумова терапія - ок. 2500 р., Підводний масаж - від 200 р. за сеанс.

Крем для шиї та декольте з ліфтинг-ефектом «Клітинне відновлення», Excellance, договірна; крижана підтягує маска для шиї і декольте з ліфтинг-ефектом, NATURA SIBERICA, договірна; крем-еліксир для обличчя, шиї і декольте від 35 років, «Чиста лінія», договірна; засіб для бюста «Колаген + гіалуронова кислота», Collistar, договірна; крем для грудей Love2mix organic Super Push-up ефект, договірна; крем моделює для шиї і області декольте, Eisenberg, від 11 699 р .; крем для пружності грудей «Хміль», Mi & Ko, договірна; крем «Маммофілін», SkinTech, договірна; крем для грудей Dr Pierre Ricaud, договірна; зміцнюючий гель для бюста інтенсивного дії Gel Buste, Clarins, договірна Крем для догляду за зоною декольте, Eveline, договірна; ліфтинг для бюста, Yves Rocher, 999 р .; крем стовбурові клітини рослин для обличчя, шиї і області декольте, Librederm, договірна; крем для шиї і зони декольте, Klapp, договірна; зміцнюючий гель для грудей і живота «Боді Актив», Oriflame, 900 р .; крем маска омолоджує для шиї і декольте, Aravia, 990 р .; обгортання з білим шоколадом, GLORIA, 1200 р .; гель для догляду за шкірою грудей і в області декольте, а також для збільшення об'єму грудей без операції, Fillerina, від 14 000 р .; крем-догляд для бюста Bust Beauty Cream, EGIA Biocare System, 5450 р .; сироватка для бюста, Thalgo, договірна

Фітнес-вправи

Ефективність: середня

Експерт: Віталій Аввакумов, директор спортивного клубу «Cross Fit 19.05»

М'язів в самих молочних залозах немає, тому просто так накачати красиву груди неможливо. Але при цьому ти можеш зміцнити велику і малу грудні м'язи, плечовий пояс, м'язи спини і рук - тоді візуально твої груди підніметься і буде здаватися, що вона стала більше. Досить ефективними вправами для опрацювання м'язового каркаса цій галузі є плавання і віджимання з колін або шкарпеток ніг.

Отже, щоб результат був, важливо правильно виконувати віджимання. «У вихідному положенні руки трохи ширше плечей, упор на коліна або шкарпетки. Згинаючи руки, опускай груди на підлогу, прес при цьому повинен бути в напрузі. Потім випрямляй руки в початкове положення.

Наступне базова вправа на м'язи грудей - жим штанги лежачи на горизонтальній лаві. Потрібно лягти на лаву, зберігаючи природний прогин в попереку, звести лопатки і взяти штангу ширше плечей. У вихідному положенні штанга знаходиться на рівні очей, знімаючи, проектуємо її на середню або нижню частину грудей. Плавно опускай на груди і так само піднімай.

Третя вправа на м'язи грудей - віджимання на брусах або кільцях. В упорі на бруси або на кільця плавно випрямляй руки в ліктях і потім згинай їх, повертаючись в початкове положення ».

Мінуси: щоб був результат, такі силові тренування необхідно проводити три-чотири рази на тиждень і доповнювати їх кардіо близько двох разів на тиждень, а це важко і ліниво.

Вартість: може бути і безкоштовною, якщо у тебе вистачить сили волі займатися вдома.

намальована груди

Ефективність: мінімальна

Експерт: Олена Герасименко, візажист

Кажуть, деякі зірки вдаються до такої корекції грудей, вибираючи для виходу в світ наряди з глибоким декольте. Спробуй і ти, адже так ти зможеш візуально збільшити груди на два (!) Розміру. А якщо до цього надіти бюстгальтер з ефектом push-up, то і на всі три.

«Щоб створити необхідну гру тіней в області декольте, тобі потрібно використовувати кремові коректори двох відтінків: світлий і темний. Малювати ми будемо в місцях западин, під і над ключицею, переходячи трохи на шию. Спочатку починаємо виводити контур за допомогою темного кольору. Для цього на грудях по улоговинці створюємо V-подібний рисунок, продовжуючи вести лінію півколом на верхню частину грудей. Таким чином, ми створюємо ілюзію тіні. Потім освітлюється ділянки шкіри по виступаючих частин ключиці, верхній частині грудей і шиї. Розтушовуємо насамперед світлі ділянки, а після і темні, плавно «стираючи» кордон двох відтінків. Тінь буде виглядати природно, якщо явно помітних кордонів не буде видно. На завершення, щоб переконатися, що кордонів нанесення текстур немає, пройдіться зверху прозорою пудрою, за допомогою великої і пухнастою кисті.

Мінуси: це досить довгий і кропіткий процес промальовування. Потрібні вправність і вміння користуватися косметикою.

Вартість: все буде залежати від обраних косметичних засобів.

Який варіант вибереш ти?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com