рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чим корисна маска з кави для тіла?

  1. Кілька варіантів масок з кави для пружної шкіри тіла
  2. Маска з кави з антицелюлітний ефект для тіла

Про застосування кави в домашній косметології «Красива і Успішна» писала вже не раз, адже цей продукт може подарувати бадьорість не тільки розуму і тіла, але і шкірі. Сьогодні мова піде про ароматному і тонізуючий засіб під назвою «маска з кави для тіла». Ми зібрали кілька рецептів приготування масок на основі кави, корисні поради щодо вибору інгредієнтів, а також способи нанесення маски для досягнення максимального ефекту.

Про застосування кави в домашній косметології «Красива і Успішна» писала вже не раз, адже цей продукт може подарувати бадьорість не тільки розуму і тіла, але і шкірі

Косметологічна користь кави

Кава додається в косметику зовсім не випадково і не тільки для додання засобів приємного аромату. Кофеїн має тонізуючу і протизапальну дію, а також виконує функції УФ-фільтра і підвищує еластичність шкіри.

«Бразильське диво» - натуральний і дуже потужний антиоксидант, який відмінним чином зберігає молодість шкіри. «Чорне золото» зміцнює судини, усуває набряклість і покращує обмін в клітинах. Крім того, після тривалого застосування кава здатна надати шкірі приємний ефект легкої засмаги.

Слід уточнити, що для маски з кави для обличчя або тіла варто використовувати тільки натуральну мелену продукт, але не розчинний напій. Для скрабу можна брати гущу, що залишилася після заварювання (готуй каву без цукру), а ось для більш ефективних масок краще брати насичений сухий порошок.

Найбільш просте, але від цього не менш ефективне застосування маски - це кава, змішаний до стану кашки з гарячою водою. Нанеси його на все тіло, помассировав проблемні ділянки, змий теплою водою приблизно через 15 хвилин. Особливо «кричущі» зони з нанесеною кавовою гущею Sympaty.net рекомендує обернути харчовою плівкою. Потім одягни теплий одяг або полеж під ковдрою.

Через півгодини змий маску під теплим душем.

У маску з кави для тонусу тіла можна також сміливо додати

  • вершки
  • ефірне масло чайного дерева
  • сметану
  • розпарені пластівці «Геркулес»
  • корицю.

Кілька варіантів масок з кави для пружної шкіри тіла

  1. Для пересушеній шкіри добре підійде кавова гуща, змішана з сиром в пропорції 50:50. Засіб необхідно втирати в шкіру і тримати близько чверті години. Якщо шкіра лущиться, додай до цієї суміші столову ложку оливкової олії, а також яєчний жовток.
  2. Додані в кавову гущу дрібно перемелені волоські горіхи додадуть шкірі, що в'яне життєвий тонус.
  3. М'яко очистить шкіру і наситить її корисними речовинами маска, приготовлена з двох столових ложок мелкомолотого кави і м'якоті одного банана.
  4. Ефект підтяжки і освіження шкіри дасть маска, приготовлена з кави і дрібно натертих яблук. Наноси її на потребують догляду зони і активно масажує.

Маска з кави з антицелюлітний ефект для тіла

Кофеїн, активно проникає через пори, володіє потужним жироспалюючим властивістю, тому для боротьби з целюлітом він досить ефективний. Для кращого результату косметологи рекомендують поєднувати кавову гущу з такими ж потужними «вбивцями целюліту».

Мед регенерує шкіру, нормалізує жировий і водно-сольовий обмін в клітинах, надає шкірі тонус і підвищує пружність. Для маски з кави і меду для тіла візьми дві столові ложки меленої кави і завари окропом. Коли кава охолоне, процідити, а гущу змішай зі столовою ложкою рідкого меду. Суміш нанеси на проблемні ділянки і масажують ще близько трьох хвилин, після чого хвилин на 10 оставь маску на тілі.

Така маска надає тілу приємний аромат, стимулює мікроциркуляцію, насичує клітини поживними речовинами, знімає набряки і виробляє ефект ліфтингу.

Ще один ефективний засіб від целюліту - блакитна глина.

У складі кавової маски ця речовина відновлює обмінні процеси в клітинах, виводить рідину і має протизапальну дію. Дві ложки кавової гущі змішай з такою ж кількістю глини та розбав до стану кашки мінеральною водою. Помасажуй проблемні ділянки і залиш хвилин на 15, змивати засіб можна під теплим душем.

Сміливо бери кавові кошти з собою в лазню або сауну, тому як маска з кави для тіла найбільш ефективно «працює» на распаренной і ретельно очищеної шкірі. Якщо кава вже додало твоєму тілу легкий бронзовий відтінок, не забудь зробити маску і для особи - щоб різниця між « засмагою »І білою шкірою не була надто помітна.

-
Автор - Катерина Максимова, сайт www.sympaty.net - Красива і Успішна

Копіювання цієї статті заборонено!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com