рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як підібрати розмір купальника

  1. Як підібрати стандартний розмір купальника для гімнастики
  2. Як підібрати розмір купальника для гімнастики на нестандартну фігуру

Вибрати модель купальника для гімнастики - це тільки півсправи. Після цього обов'язково постане питання - як правильно підібрати розмір купальника. Це дуже важливе питання, особливо якщо купальник для художньої гімнастики купується дистанційно без примірки. Якщо розмір купальника визначений невірно, він може спричиняти незручності і дискомфорт або взагалі не налезть на тіло гімнастки. Всього цього можна уникнути, відповідально підійшовши до питання визначення розміру купальника.

Як підібрати стандартний розмір купальника для гімнастики

Як правило, у всіх виробників є свої таблиці мірок і розмірів, які обов'язково мають бути вказані у продавця на сайті або в магазині. Обов'язково уточнюйте інформацію за розміром, оскільки у різних виробників можуть відрізнятися розміри на один і той же зростання і вік. Основними критеріями визначення розміру купальника є зростання і вік спортсменки. Домінуючим параметром є зростання. Зазвичай таблиці починаються приблизно з росту 90 см і закінчуються 165 см. Розмірний ряд починається з 28 розміру і зазвичай закінчується на 44 або 46 розмірі. Гімнасткам з ростом вище 165 купальники в 100% випадках шиють за індивідуальними мірками.
Як правило, у всіх виробників є свої таблиці мірок і розмірів, які обов'язково мають бути вказані у продавця на сайті або в магазині

Як підібрати розмір купальника для гімнастики на нестандартну фігуру

Розмір також безпосередньо залежить від комплекції гімнастки: вона може мати стандартну фігуру (на яку розраховані лекала), бути повною або мати нестандартну (непропорційну) фігуру. У цьому випадку зростання особливої ​​ролі не грає - купальник обов'язково потрібно підбирати або шити індивідуально по відповідності параметрам спортсменки. Важливі параметри - це обхват грудей, талії і стегон, довжина рукава, обхват тулуба (довжина купальника). Важливо розуміти, що кожна майстерня і кожне ательє шиє купальники за своїми лекалами і зі своїми особливостями. Тому дуже важливо при знятті мірок точно слідувати інструкції на сайті, а не керуватися раніше отриманими знаннями і досвідом. Довіряйте професіоналам! На нашому сайті допомога в знятті мірок надасть спеціальний розділ.
Пам'ятайте! Не варто сподіватися на те, що купальник з біфлекс добре тягнеться і навіть якщо розмір обрано неправильно, то він підійде. У біфлекс є межа розтяжності, крім того, в купальнику він обмежений швами, розписом і стразами, тому визначайте розмір правильно!
У нашому магазині Ви можете замовити купальник стандартного розміру або за мірками. Всі розмірні таблиці і відповідні їм мірки вказані тут.

Додатково до або після оформлення замовлення Вас грамотно проконсультують наші менеджери, так що ймовірність неправильного визначення розміру практично дорівнює нулю.

Дата створення: 03.04.2015 14:39:50
Початок активності (час):
Картинка для анонса: Array

У список порівняння Продовжити покупки

x


Оформити замовлення Продовжити покупки

x

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com