рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Парні подарунки для закоханих :: Ідеї подарунків :: Свята :: Для жінок :: Все про дітей

  1. Парні футболки
  2. парні толстовки
  3. Парасолька для двох
  4. Рукавиці для закоханих
  5. парні подарунки
  6. Враження для пари

Підібрати оригінальні подарунки для закоханих - завдання цікава, але цілком посильне. Зараз дуже модно дарувати парні подарунки, частини яких складають одне ціле. Такі подарунки можна піднести своїй другій половинці, молодій сім'ї або парочці закоханих, які проживають разом.

Парні футболки

Дизайнери пропонують цікаві та стильні парні футболки для закоханих , Які можуть показати щирість почуттів оточуючих. Це зворушливо і романтично виглядає, коли закохана пара прогулюється, тримаючись за руки, в футболках однакового формату.

Різноманітність зображень і написів може бути найнесподіванішим. Зустрічаються в асортименті магазинів не тільки ніжні любовні послання, але і прикольні картинки з почуттям гумору і жартівливих карикатур. Все залежить від темпераменту і характеру пари, яка буде носити футболки.

парні толстовки

Теплі та зручні парні толстовки - ексклюзивний одяг, яка стане відмінним подарунком і дозволить виділитися з натовпу. Купити практичну кенгурушку - значить не тільки порадувати свою половинку, але і порадувати себе оригінальним предметом гардероба. Тим більше, що в наш час носити такий одяг можуть навіть найзатятіші і відчайдушні модники і модниці.

Парасолька для двох

Парасолька для двох призначений для довгих і романтичних прогулянок в дощовий день. Парасолька надійно захистить закоханих навіть від проливного дощу. Але саме важливо, що під таким парасолькою можна продовжувати триматися за руки і обніматися, адже купол парасольки має спеціальну витягнуту форму, щоб повністю захистити двох осіб від дощу і вітру.

Рукавиці для закоханих

Рукавичка для закоханих - це рукавиця, виготовлена ​​таким чином, що дві людини можуть триматися за руки в одній рукавичці. Комплект складається з трьох рукавиць, дві з них - звичайні рукавиці, які надягають на жіночу і чоловічу руку, а третя рукавиця - загальна.

Рукавиці для закоханих можна купити в магазині, а можна зв'язати своїми руками. Дарунок зроблений своїми руками, принесе багато радості і позитивних емоцій. Зазвичай такі рукавички декоруються сердечками або всілякими орнаментами, але якщо прикрасити їх вашими іменами або ініціалами, тоді вони будуть справді унікальними.

парні подарунки

Оригінальним подарунком стане набір келихів, краю яких при з'єднанні утворюють форму серця, або парні чашки з оригінальними зображеннями або написами. Красиво виглядають парні рушники, на яких нанесені або вишиті половинки сердечок. У кожному магазині ювелірних виробів або біжутерії можна знайти парні кулони, браслети і брелоки.

Враження для пари

Хорошим варіантом парного подарунка буде сертифікат на двох - кавова екскурсія або дегустація вин, спільне відвідування масажу або плавання з дельфінами, політ на повітряній кулі або кінна прогулянка. Головне, щоб була можливість робити це удвох.

Підготувала Мар'яна Чорновіл


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com