рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Навчальний центр "Вікторі"

  1. Ціни і програми
  2. Відгуки
  3. Катерина
  4. Анастасія
  5. Єлизавета
  6. Христина
  7. Валентина
  8. Алена
  9. Олеся
  10. Ольга
  11. Світлана
  12. Катерина
  13. Марія
  14. Олена
  15. Анастасія
  16. Наталя

Навчальний центр Вікторії в Тулі працює більше 10 років і готує високопрофесійних майстрів манікюру та педикюру. За час свого успішного існування навчальний центр постійно брав участь у всіх найбільших виставках і конкурсах, випускники займають призові місця. Фахівці, які пройшли навчання у нас працюють майже у всіх регіонах Росії.

Оволодівши знаннями, ви зможете самі створювати красу, підтримувати в порядку свої власні руки і добре заробляти, допомагаючи своїм клієнтам стати гарними !!!

Для фахівців, передбачені програми підвищення кваліфікації. Завдяки цим програмам ви отримуєте можливість перекваліфікуватися для роботи з матеріалами EzFlow / .ibd. всього за 3-5 днів, а так само усунути можливі помилки в роботі. Викладач оцінює ваш рівень підготовки і рекомендує вам необхідне для перекваліфікації кількість навчальних днів. Таким чином, ви отримуєте повноцінний диплом з моделювання нігтів EzFlow або .ibd., Економлячи час і гроші.

Графік з навчання складається індивідуально.

Всі необхідні для занять матеріали та інструменти надаються безкоштовно. По завершенні курсу проводиться іспит, після закінчення якого видається сертифікат міжнародного зразка.

Учням пройшли у нас курс навчання, надається постійна 7% знижка.

Ціни і програми

Залишити відгук

Відгуки

Навчальний центр Вікторії в Тулі працює більше 10 років і готує високопрофесійних майстрів манікюру та педикюру

Ксенія

Доброго дня! Проходила навчання в "Вікторі" по курсу епіляція, дуже задоволена! Крутий викладач, Гусєва Олена! Все розповіла, все показала, дуже хороший матеріал для роботи, цукрова паста просто бомба, дуже доброзичливий персонал! Я в захваті від навчання в цьому центрі!

Я в захваті від навчання в цьому центрі

Катерина

Пишу тут для того, щоб висловити свою величезну подяку навчального центру "Вікторі"! Раніше навіть і не підозрювала, що у мене вийде так швидко оволодіти навичками нарощування нігтів. Тепер я можу самостійно нарощувати нігті гелем і робити приголомшливо красивий декор. Виявляється, не так вже це і складно, просто потрібні грамотні вчителі. А почалося все з того, що я все лише ввела в пошуковій системі "матеріали для нарощування нігтів Тула" і натрапила на сайт навчального центру "Вікторі". У центру відмінна команда, навчать будь-кого. А я тепер подумую про те, щоб відкрити свій власний бізнес на дому.

А я тепер подумую про те, щоб відкрити свій власний бізнес на дому

Анастасія

Перебуваю в декретній відпустці, вирішила використати цей час з користю, розширити спектр своїх умінь. Завжди тягнулася до краси, ось і вирішила пройти курси навчання нарощування нігтів гелем, мені дуже подобається ця процедура. Курс називається "майстер універсал". Вважаю, що мені дуже пощастило. Центр проводить навчання на дуже професійному рівні. А на сайті центру можна купити гель лак, кисті і все найнеобхідніше для нарощування та догляду за нігтями.

А на сайті центру можна купити гель лак, кисті і все найнеобхідніше для нарощування та догляду за нігтями

Єлизавета

Доброго дня! напишу свій відгук про центр "Вікторі". Закінчила я курси з нарощування нігтів ще в минулому році. Відмінні фахівці доносять всю потрібну інформацію грамотно і досконально, терпляче все пояснюють. Прийшла я сюди з тієї причини, що набридло платити не маленькі гроші салонам, так і душа давно вже просила чогось новенького, творчого. Всі матеріали для нарощування можна купити прямо тут, ціни дуже непогані. Частенько заходжу на сайт, щоб купити лак гель нового кольору, люблю побалувати себе.

Частенько заходжу на сайт, щоб купити лак гель нового кольору, люблю побалувати себе

Христина

Хочу залишити свій дуже позитивний відгук. Знайшла оголошення в інтернеті під назвою "Матеріали для нарощування нігтів Тула" і зацікавилася, так як сама є майстром манікюру і завжди в пошуку нових ресурсів для роботи. Була приємно здивована великій кількості програм, пропонованих центром "Вікторі". Вирішила підвищити свою кваліфікацію, записалася на курс розпису акварель. Я в захваті і клієнти теж! Дуже свіжо і цікаво.

Дуже свіжо і цікаво

Валентина

Зовсім недавно я пройшла курс навчання епіляції і шугаринга в навчальному центрі. Раніше ходила в салон видаляти зайві волоски на тілі. Але варто це все дуже недешево і не завжди зручно, так як потрібно записуватися заздалегідь. Тут же я пройшла курс всього за один день. У програму входить вивчення підготовчих робіт, самої процедури, а так само особливості роботи з клієнтами. Дізналася дуже багато нового, види паст для шугаринга. Тепер сміливо можу виконувати всі маніпуляції самостійно, випробувано на собі. А ціна курсу дуже доступна.

А ціна курсу дуже доступна

Алена

Ось я і справжній майстер універсал! Пройшла курси, що включають манікюр, педикюр і нарощування нігтів гелем. Дуже зручно те, що все йде однією програмою. На курсах навчили усім азам, дуже цікаво, відвідувала заняття з великим задоволенням. 24 заняття по 6 годин пройшли на одному диханні. Отримала сертифікат, тепер буду шукати роботу за профілем. А для початку хочу тут купити лак гель, праймер ще кілька матеріалів для відточування майстерності.

А для початку хочу тут купити лак гель, праймер ще кілька матеріалів для відточування майстерності

Олеся

Мені дуже сподобалося. Спасибі дівчаткам-викладачам. Все зрозуміло пояснили, розжували, показали. Відмінно організовані заняття, все добре продумано. Спочатку записалася на програму нарощування нігтів, а потім вирішила що програма "майстер універсал" - набагато практичніше. Тепер можу робити і манікюр, і педикюр, і нарощування нігтів. Як я раніше обходилася без цих навичок, не уявляю. Подружкам роблю манікюр, все в захваті, кажуть що мені тепер потрібно відкривати свій салон. Пізніше хочу ще навчитися нарощуванню вій.

Пізніше хочу ще навчитися нарощуванню вій

Ольга

Нещодавно закінчила курси по навчання манікюру в навчальному центрі «Вікторі» в Тулі. Залишилася задоволена - це нічого не сказати! Дуже професійно майстри підходять до організації навчального процесу. Пояснюють все доступною мовою, без хитромудрих і закручених термінів і абсолютно зайвою теорії. Завжди уважні до кожного і з задоволенням роз'яснюють, якщо раптом якийсь елемент не зовсім зрозумілий. Дуже чітко сформульована програма навчання, тобто кожен день ми вивчали щось нове і закріплювали пройдений матеріал. Курс тривав всього 8 днів. І дуже зручно, що графік навчання підлаштовується під побажання учнів.

І дуже зручно, що графік навчання підлаштовується під побажання учнів

Світлана

Давно мріяла пройти курси по педикюру . Завжди хотіла навчитися робити його дуже добре, на рівні майстра, так би мовити, але в нашому місті довго не могла визначитися з вибором навчального центру. Звернулася в «Вікторі» і не пошкодувала ні грама! Програма курсу мені дуже сподобалася, вразило також і те, що крім видів і техніки проведення педикюру, також дізналася багато нового для себе про захворювання шкіри стопи. Дуже зручний графік навчання. Заняття тривали всього 8 днів і ціни дуже помірні. Спасибі вам!

Спасибі вам

Катерина

Оскільки натура я творча, вибір центру для проходження курсів з нарощування нігтів для мене багато значив. В першу чергу, для мене важливий підхід майстра до процесу навчання. Головне, щоб було цікаво і інтерес не висихав після кожного заняття. Курси дійсно дуже пізнавальними! Дуже уважні і викладачі і завжди відповідали на будь-які виникають, часом дивні питання. Дуже порадувало те, що не довелося оплачувати матеріали для нарощування нігтів в Тулі, в навчальному центрі «Вікторі». Все необхідне для навчання надається безкоштовно. Завдяки знанням, які отримала тут, зараз працюю і успішно застосовую їх на практиці.

Завдяки знанням, які отримала тут, зараз працюю і успішно застосовую їх на практиці

Марія

Навчальний центр «Вікторі» навчив мене саме китайської розпису. Незважаючи на те, що я вже давно працюю майстром манікюру, але ось з розписом у мене якось не складалося. Завдяки високому ступеню майстерності викладачів я навчилася китайської розпису, причому без особливих зусиль. Їх майстерності можна тільки позаздрити. Дуже цікаво дізнатися стільки інформації про колористиці і про процес створення фонів в китайській розпису. Заняття тривали всього два дні, то є багато часу для цього викроювати не потрібно.

Заняття тривали всього два дні, то є багато часу для цього викроювати не потрібно

Олена

Я працюю перукарем, але завжди мріяла розширити поле своєї діяльності і пройти курси з нарощування вій. Вчення в навчальному центрі «Вікторі» тривало всього один день, 8 годин. Як для мене, то такий графік краще, ніж ходити кожен день по кілька годин. На курсах я освоїла пучкове і поресничное нарощування, як виявилося все не так складно. Тут дуже доброзичлива і тепла атмосфера. Я думаю, що пізніше сюди ще обов'язково повернуся, так як є ще в планах одне бажання, навчитися нарощуванню нігтів. А кращого нігтьового центру в Тулі, напевно, і шукати не варто! Приємного вдячна вашим дівчаткам за отримані навички та відмінний настрій, яке ви нам подарували!

Приємного вдячна вашим дівчаткам за отримані навички та відмінний настрій, яке ви нам подарували

Анастасія

Багато часу я витратила на вибір навчального центру в Тулі, щоб навчитися розпису нігтів. Важливий був той момент, що багато часу на це виділити я не могла, а в «Вікторі» курс тривав всього 2 дні і ціна на нього не завищена. Я дуже рада, що саме сюди звернулася. Оскільки малювати я вмію непогано, розпис нігтів мені також легко далася, але якби не досвідчений колектив центру навчання, нічого б цього не було. Дівчата ви великі молодці! Ваше терпіння і позитивна обстановка, яку ви створюєте в студії, багато чого варті! До вас завжди хочеться повертатися! Саме завдяки цьому курсу кількість моїх клієнтів з манікюру стало значно більше!

Саме завдяки цьому курсу кількість моїх клієнтів з манікюру стало значно більше

Наталя

Велике спасибі вам і професіоналізму, яким ви ділитеся з усіма бажаючими! Курси з навчання дизайну гель лаками мене просто підкорили. Йшла на курси спочатку чисто для себе, дуже хотілося мені цього навчитися, адже завжди можна купити лак гель і робити шикарний манікюр собі і рідним будинку, не витрачаючи час на відвідування салонів. Ваша студія мене багато чому навчила і це всього-то за 1 день! Я й гадки не мала, що за один день можна навчитися професійному дизайну гель лаками. У вас дуже добрий і чуйний колектив. Одним словом, я вам дуже вдячна!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com