рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Стиль хіпі в одязі: філософія свободи. Як одягатися в цьому стилі?

  1. Одяг в стилі хіпі завжди натуральна, Хіппера діти природи!
  2. Стиль хіпі: одяг, без якої Вам не обійтися
  3. Аксесуари в стилі хіпі
  4. Використовуйте стиль хіпі, як спосіб самовираження - вираження особистої свободи. Це спосіб створити...

Стиль хіпі з'явився в минулому столітті в США. Однак говорячи про ньому, не варто думати, що він являє собою лише стильовий напрям. Насправді це ціла філософія і спосіб життя, на основі яких і виник стиль хіпі в одязі. Не знаючи їх, важко зрозуміти, що символізують собою одяг і прикраси, які воліють Хіппера.

У минулому молоді люди, які були прихильниками стилю хіпі, відкидали будь-які правила, нав'язані суспільством. Вони вважали, що їх основне завдання повернутися до природного чистоті і стати вільними. При цьому їх філософія спрямована проти головних вад суспільства: війни і культу грошей. Саме звідси така любов хіпі до речей hand-made, яка підтверджує те, що красу можна не купити, а зробити своїми руками. Хіпі виступали як антиглобалісти, а тому на одязі, яку вони носили, не повинно було бути відомих логотипів корпорацій.

Свій яскравий стиль хіпі в одязі молодіжне протягом частково запозичив від народів Центральної Америки, жителів Непалу та Індії, які, згідно з їхніми уявленнями, жили якраз тієї вільної мирним життям, до якої прагнули вони. На їх основі вони створили свій власний стиль в одязі. Відсутність будь-яких правил в життя хіпі, дозволяло їм змішувати одяг різних стилів.

Стиль хіпі з'явився в минулому столітті в США

Стиль хіпі в одязі - яскравий одяг. Стиль хіпі в одязі - яскравий одяг Стиль хіпі в одязі - яскравий одяг. Стиль хіпі в одязі - яскравий одяг. Стиль хіпі в одязі - яскравий одяг. Стиль хіпі в одязі - яскравий одяг.

Одяг в стилі хіпі завжди натуральна, Хіппера діти природи!

Хіпі - діти природи, а тому вони вважають за краще натуральний одяг і яскраві кольори. Навіть якщо забарвлення одягу спокійні, вони обов'язково повинні бути прикрашені яскравим візерунком.

Витрачати гроші на покупку нового одягу вважалося неправильним виходячи з того, що гроші зло. Звідси з'явилися яскраві латки на одязі, які міг поставити навіть чоловік, що не володіє навичками шиття. Дірки і потертості також вважалися природними, а згодом навмисно використовувалися в одязі. Джинсова тканина особливо улюблена хіпі, так як вона легко стирається, довговічна і натуральна.

Стиль хіпі: одяг, без якої Вам не обійтися

Головний атрибут хіпі - джинси кльош. За часів розквіту хіпі був денім виключно синього кольору. Оскільки послідовники напрямки прагнули розфарбувати своє життя яскравими фарбами, то вони розпорювали джинси і вшивали в них яскраві клаптики, створивши тим самим форму кльош. Зараз кльоші можуть бути штучно постареним. Для цього використовуються потертості, дірки, заплатки з яскравих шматочків тканини.

Загалом, для одягу в стилі хіпі характерний вільний крій і летять силуети. Плаття, як правило, довгі і хвилясті, абсолютно не утрудняють рухів. Волосся також розпускаються, що символізує свободу життя. Причому довге волосся відрощують і чоловіки.

Стиль хіпі в одязі - яскрава, натуральна, зручний одяг. Стиль хіпі в одязі - яскрава, натуральна, зручний одяг Стиль хіпі в одязі - яскрава, натуральна, зручний одяг. Стиль хіпі в одязі - яскрава, натуральна, зручний одяг. Стиль хіпі в одязі - яскрава, натуральна, зручний одяг. Стиль хіпі в одязі - яскрава, натуральна, зручний одяг. Стиль хіпі в одязі - яскрава, натуральна, зручний одяг. Стиль хіпі в одязі - яскрава, натуральна, зручний одяг. Стиль хіпі в одязі - яскрава, натуральна, зручний одяг. Стиль хіпі в одязі - яскрава, натуральна, зручний одяг. Стиль хіпі в одязі - яскрава, натуральна, зручний одяг.

Аксесуари в стилі хіпі

Не забудьте також про велику кількість аксесуарів, які також, як і одяг мають яскраві кольори. Серед найбільш поширених можна відзначити прикраси зі шкіри, бус, кольорових ниток, стрічок. Раніше під час розквіту хіпі фенечки-браслети дарували друзям. Тому чим їх більше, тим відкриття була людина. До того ж певні кольори, які використовувалися при створенні такі прикрас, також символізували певні думки і дії. Зараз подібна колірна азбука в стилі хіпі не використовується. Головне, щоб прикраса була яскравим і красивим. Різнобарвні бандани і хустки - ще одна важлива прикраса Хіппера. Їх пов'язують на шию, голову, пояс.

Сумки, як правило, мають вигляд мішка, прикрашеного яскравим орнаментом. У стилі хіпі допустимі сумки невеликого розміру, але вони обов'язково мають довгий ремінець і носяться через плече, залишаючи руки, як і помисли хіпі вільними.

Звідси ж і їх любов до квітів, які приколювали до волосся: створені самою природою, вони прекрасні.

Найпопулярніша взуття в стилі хіпі - без каблука, наприклад, сандалі і шльопанці. У холодну пору року - це високі замшеві чоботи.

Використовуйте стиль хіпі, як спосіб самовираження - вираження особистої свободи. Це спосіб створити цікавий

З любов'ю, Редакція ЯвМоде.ру

Автор - Мєшкова Дарина

Автор - Мєшкова Дарина

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com