рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Бельгійський Малинуа (Бельгійська вівчарка)

  1. Історія походження породи
  2. Зовнішній вигляд
  3. психологічний портрет
  4. Зміст і догляд
  5. Цінова політика

Фото: Бельгійський Малинуа (Бельгійська вівчарка)

1. Країна походження: Бельгія.

2. Класифікація: Група 1. Вівчарські і скотогонні собаки (за винятком швейцарських пастуших собак). Секція 1. Вівчарки.

3. Дресирування: Бельгійські вівчарки чудово піддаються дресируванню. Грубе поводження з цими собаками неприпустимо, представників породи Бельгійський Малинуа слід виховувати з щенячого віку. Найкраще, якщо ця собака пройде спеціальне навчання в кінологічної школі.

4. Забарвлення: кращий однорідний рудий окрас, але з чорною маскою на морді.

5. Розміри. Зростання в загривку пси: 60-66 см, суки: 56-62 см. Вага пси: 25-30 кг, суки: 20-25 см.

6. Загальне враження: ставна, міцна собака, темпераментна і активна. У Бельгійських Малинуа гордовита посадка голови і гармонійні обриси тіла, представники цієї породи поводяться як справжні аристократи

7. Використання. Бельгійських Малинуа часто використовують як пастушу і службову породу собак.

8. Фізичні навантаження Бельгійським Малинуа потрібні регулярні і активні. Ця собака готова приносити палицю або м'ячик, слідувати за господарем під час прогулянок, пробіжок і велосипедних поїздок. Такої сильної й активної собаці потрібно багато простору і хазяйського уваги.

9. Характер: відданий, активний. Це дуже ласкава собака, віддана і любляча. Для Бельгійського Малинуа сім'я - це все. Вони дуже люблять своїх господарів і цілком віддані родині та дому. Люблять активні ігри з усіма членами сім'ї, а особливо - з маленькими дітьми. Це відмінна собака-компаньйон, прекрасний улюбленець для великої і дружної сім'ї. Бельгійські Малинуа дуже страждають від неуваги господарів. Їм потрібне спілкування. Представники цієї породи погано переносять тривалу відсутність господарів, якщо Ваша робота передбачає тривалі відрядження або ненормований робочий день - не заводьте Малинуа.

10. Зміст: підходить для утримання як в квартирі, так і а заміському будинку.

11. Груммінг не дуже складний. Представників породи Бельгійський Малинуа слід вичісувати кілька разів на тиждень і купати в міру необхідності.

12. Ставлення до оточення: відмінна.

13. Хвороби: захворювання очей, дисплазія ліктьових і кульшових суглобів, шкірні дерматити.

14. Раціон: сухий корм і натуральна їжа. Харчування має бути збалансованим.

15. Тривалість життя: 12-16 років.

Історія походження породи

Порода Бельгійських Малинуа була виведена в позаминулому столітті в Бельгії. Це відмінна собака-компаньйон, собака-сторож і помічник на фермі.

Зовнішній вигляд

Сильна, м'язиста собака. Голова не масивна, морда подовжена, суха. Вуха високо поставлені, трикутні. Очі темні, не маленькі і не великі. Шия міцна, рухлива. Корпус м'язистий, кінцівки довгі і сильні. Хвіст довгий, собака в спокійному стані несе його опущеним.

психологічний портрет

Це дуже ласкава собака, віддана і любляча. Для Бельгійського Малинуа сім'я - це все. Вони дуже люблять своїх господарів і цілком віддані родині та дому. Люблять активні ігри з усіма членами сім'ї, а особливо - з маленькими дітьми. Це відмінна собака-компаньйон, прекрасний улюбленець для великої і дружної сім'ї. Бельгійські Малинуа дуже страждають від неуваги господарів. Їм потрібне спілкування. Представники цієї породи погано переносять тривалу відсутність господарів, якщо Ваша робота передбачає тривалі відрядження або ненормований робочий день - не заводьте Малинуа.

Зміст і догляд

Фізичні навантаження Бельгійським Малинуа потрібні регулярні і активні. Ця собака готова приносити палицю або м'ячик, слідувати за господарем під час прогулянок, пробіжок і велосипедних поїздок. Такої сильної й активної собаці потрібно багато простору і хазяйського уваги. Бельгійському Малинуа буде важко ужитися в умовах тісної міської квартири, адже це буде обмеженням їх фізичної активності. Догляд за Бельгійськими Малинуа зовсім не складний. Вичісувати представників цієї породи рекомендують кілька разів на тиждень густою щіткою з натуральної щетини. Купати Малинуа слід не дуже часто, адже купання порушує структуру вовни, пересушує її. Тому робити таку процедуру слід не частіше одного разу на місяць і перед виставками або собачими змаганнями.

Цінова політика

Невідомо.


Ціна:

Собаки з однієї категорії

Відео

Бельгійська вівчарка Малінуа - Все про породу собаки | Собака породи - Бельгійська вівчарка Малінуа

Мій вихованець: Бельгійська вівчарка малінуа

Бельгійська вівчарка Малінуа. Планета собак 🌏 Моя Планета

бельгійські вівчарки - Малинуа / Belgian Shepherd - Malinois

Про породу Малинуа, або Бельгійська вівчарка

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com