рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Карнавальні костюми для дитячих ранків Харків Тобольська, 47

Маленькі діти обожнюють святкові ранки!

Участь в святковій виставі, можливість перевтілитися в улюбленого персонажа, сприяє розкриттю творчого потенціалу дитини, зміцненню психіки, розвитку особистості малюка, дає можливість проявити творчу ініціативу.

Протягом навчального року в садках і початкових класах середньої школи проводиться безліч різноманітних святкових ранків та інших заходів, для яких може знадобитися прокат костюмів: осінні і тематичні фотосесії, День Осені, тепер уже популярний в Україні свято Хелловін, Новий Рік, 8 Березня, свято весни, випускний з садка - прокат карнавальних костюмів на Тобольської, 47 допоможе підібрати необхідний наряд і аксесуари Протягом навчального року в садках і початкових класах середньої школи проводиться безліч різноманітних святкових ранків та інших заходів, для яких може знадобитися прокат костюмів: осінні і тематичні фотосесії, День Осені, тепер уже популярний в Україні свято Хелловін, Новий Рік, 8 Березня, свято весни, випускний з садка - прокат карнавальних костюмів на Тобольської, 47 допоможе підібрати необхідний наряд і аксесуари.

Прекрасним подарунком для бабусь і дідусів і просто собі на пам'ять буде тематична сімейна або дитяча фотосесія в оригінальних костюмах і аксесуарах, аранжування під Стиляг або казкових персонажів дозволить приміряти на себе новий образ і дитині, і батькам!

Ви можете забронювати костюм для дитячого ранку або фотосесії з асортименту Прокату, а можете індивідуально замовити новий карнавальний костюм унікальної моделі, а після виготовлення купити або повернути в прокат, сплативши тільки оренду.

Часто після ранку, коли карнавальний костюм вже потрібно повертати в прокат, дитина ніяк не може розлучитися з улюбленим чином Мишки, Феї або Мавпочки - тоді Ви зможете ощасливити свого артиста, викупивши карнавальний костюм у Прокату або замовивши новий, і подяки Вашого дитини не буде меж !

При розробці моделей враховуються особливості дитячої фігури відповідного віку, нові костюми в прокаті з'являються з урахуванням побажань дітей, організаторів дитячих ранків в дошкільних навчальних закладах, вчителів початкової школи, популярних і улюблених дітьми мультиплікаційних персонажів.

Деякі моделі, особливо для свята Helloween, надаються для прокату одночасно і в дитячих, і в дорослих розмірах, щоб мами з донькою чи тата з синами виглядали однаково стильними!

При догляді за речами Прокат карнавальних костюмів Baby Service - Харків керується стандартом Cleaner Than New (Чистіше ніж Нове). При чищенні використовуються дитячі гіпоалергенні засоби, пароочиститель, кварцування.

Асортимент Прокату карнавальних костюмів представлений в КАТАЛОЗІ і постійно поповнюється новими позиціями, в тому числі і зшитими на замовлення, тому навіть якщо Ви не знайдете необхідний костюм на сайті - зателефонуйте (057) 755-14-05 і замовте прокат або пошиття потрібного карнавального костюма.

Шоурум прокату карнавальних костюмів знаходиться за адресою: Харків, Тобольська, 47.

Бажаємо Вам яскравих, пам'ятних вражень від свят і блискучих фотосесій!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com