рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Де і як купити шубу в Шанхаї. - Фотоподорожі і фототехніка.

Сьогодні - ще один мій розповідь про Китай. Цього разу - невеликий, і дуже утилітарний. А саме - куди їхати за шубою, якщо ви в Шанхаї. Не секрет, що багато хто з тих, хто їздить у Китай, купують там одяг. Ще б пак - вибір величезний, якість на висоті, а ціни - нижче. Адже Китай - це "фабрика світу" - місце, де виробляють майже все, що потім, пройшовши купу посередників, і митницю, потрапляє в наші магазини. Так, звичайно в Китай треба ще приїхати, а це не безкоштовно. Але особисто я краще заплачу за квитки в Китай, ніж по суті покладу ті ж гроші в кишеню вищезазначених посередників і митниці.

Багато жінок хочуть купити в Китаї шубу, і тому досить часто виникають питання - а як "там то і там то" в Китаї купити шубу? Однак, далеко не скрізь це так просто. І якщо в Пекіні досить просто прийти на Ябао Лу, в шубний торговий центр, то в Шанхаї все не так просто. Справа в тому, що в самому Шанхаї шуб немає. Ну тобто вони є у великих торгових центрах, але там ціни - мало відрізняються від того, що можна побачити в Москві, що, звичайно, не так цікаво. Але це не означає, що ви не можете купити шубу, перебуваючи в Шанхаї, просто вам доведеться прокотиться на поїзді в місто Хайнін.

Але це не означає, що ви не можете купити шубу, перебуваючи в Шанхаї, просто вам доведеться прокотиться на поїзді в місто Хайнін

Городок Хайнін (海宁 市) знаходиться між Шанхаєм і Ханчжоу (杭州), на швидкісній залізниці Шанхай - Пекін. Ця дорога - найшвидша залізниця в світі на даний момент. гранична швидкість руху поїздів по ній - 500км / ч. Реально поїзда класу G (найшвидший клас поїздів в Китаї) ходять зараз зі швидкістю 350км / год. На такому поїзді подорож між Шанхаєм і Ханчжоу займає всього 40 хвилин. Ще 2 роки тому, коли цієї дороги ще не було, автобусна поїздка туди зайняла у мене майже 4 години. Місто Хайнін знаходиться приблизно на 2/3 шляху між Шанхаєм і Ханчжоу, ближче до Ханчжоу. Однак, поїзди класу G не зупиняються в Хайнін, так що вам доведеться користуватися звичайними поїздами, що йдуть з традиційними швидкостями - класу K або L. Це звичайні для Китаю "електрички" - там м'які сидіння, місця пронумеровані. Але якщо квитки на сидячі місця зайняті, то вам продадуть квитки без місця, це означає, що вам доведеться постояти. Володарі стоячих квитків займають вільні сидячі місця, але на першу вимогу звільняють їх, коли приходять люди з квитками, де зазначено це місце.

Ми вирішили не просто поїхати в Хайнін, а на початку поїхали в Ханчжоу на день, щоб ще раз подивитися там знамените шоу на воді , Частина з якого я цього разу зняв на відео, і вранці наступного дня вирушити в Хайнін за покупками.

На превеликий мій жаль, знайти хоч скільки-небудь повну інформацію про те, як їхати, що для цього треба, ітд, мені самому знайти не вдалося. З цього мені самому довелося діяти "на дотик", але я поділюся з вами інформацією, яку мені вдалося з'ясувати, і врятую вас від більшої частини невизначеностей.

У Шанхаї є три основних вокзалу -

Shanghai South Railway Station - 上海南站 Велика частина не швидкісних поїздів в сторону Ханчжоу йде звідси. Лінія 1 і лінія 3 метро мають тут зупинки, безпосередньо в вокзалі. Швидше за все (дати 100% гарантії не можу, але 95%) - звідси треба їхати, якщо ви їдете в Хайнін відразу з Шанхая.

Shanghai Railway Station - 上海 火车站 Звідси йдуть головним чином поїзда на північний напрямок і північний схід. Лінія 1, лінія 3, і лінія 4 метро мають тут зупинки, безпосередньо в вокзалі.

Shanghai Hongqiao Railway Station - 上海 虹桥 站 Швидкісні поїзди в різні боки відходять в основному звідси. Лінія 2 і лінія 10 метро мають тут станції. Саме з цього вокзалу ми їхали на швидкісному поїзді в Ханчжоу. Це дуже великий і дуже сучасний вокзал, внутрішньо він скоріше нагадує аеропорт.

У Hongqiao багато китайців користуються електронними кіосками, купуючи квитки. Кіоски можуть "спілкуватися" як на китайському, так і англійською, і мають досить простий інтерфейс, але перед безпосередньо випискою квитка вони просять докласти електронний паспорт, якого, зрозуміло, у вас не буде, так що скористатися мім ви не зможете. Вам шлях в звичайні каси з касирами. Обов'язково для покупки квитки ви повинні мати з собою паспорт! Чи не намагайтеся вимовити назву міста касиру, просто покажіть його надрукованим, і непорозуміння точно не буде. За замовчуванням вам видадуть квиток на найближчий поїзд, попередньо показавши на моніторі час його відходу. Квитки дешеві, навіть на поїзди G класу, і поїзди ходять часто.

На поїзді G класу до Ханчжоу їхати 40 хвилин. Від Ханчжоу до Хайнін на звичайному поїзді їхати 50 хвилин, а між Хайнін і Шанхаєм звичайний поїзд йде приблизно 1 годину 45 хвилин. Коли ви їдете в Хайнін, вам треба зрозуміти, де саме вам вийти і не пропустити свою зупинку. Варіанти вирішення - покажіть оточуючим ваш квиток, і вони вам підкажуть, де виходити, або стежте за табло над виходом в тамбур - там показують наступну зупинку - ловите той момент, коли там буде написано те ж саме, що на вашому квитку. Ну і провідниці (так, у них в електричках вони є) на кожній зупинці викрикують її назва - може ви зможете зрозуміти, бо в цілому - Хайнін, і по-китайськи Хайнін.

Ну ось ви і приїхали. Тут вокзал уже не схожий на аеропорт, а схожий на те, що ви можете побачити і у нас в будь-якому містечку. Врахуйте, квитки вам нудні не тільки при посадці на поїзд, але і при виході на вашій станції. І навіть потім не викидайте їх! Вам ще на таксі повертатися назад на вокзал, і ловлячи таксі - пояснювати куди вам треба. Допомагає показати вже використаний квиток, таксист зрозуміє, що вам треба назад, і відвезе вас. Таксі в Хайнін ... Ну так і тягне назвати його безкоштовним. З одного кінця міста в інший - 5 Юайней (25 рублів). Ласкаво просимо в "місто шкіри"!


Отже, ви вийшли з вокзалу. Куди далі? Тут у вас є вибір. Озирніться - рівно навпроти вокзалу ви побачите кидається в очі будівля великого торгового центру. Воно помітне, але нас на даний момент зовсім не цікавить. Отже, ви вийшли з вокзалу
А ось навпроти нього - менш помітне будівля - ще один торговий центр, ось цей:
Ось тут знаходяться торгові ряди з продажу того, що виробляє місцева промисловість - шкіряні і хутряні вироби. Врахуйте, цей центр працює приблизно до 17-00, в п'ять там все починає закриватися. Чи то на жаль, чи то на щастя, я сам не знав про цей центр, і ми потрапили в нього тільки зовсім вже під його закриття. Нам здалося (саме здалося по тому, що ми встигли побачити, а встигли ми мало), що тут продаються шубки по-простіше, наприклад зшиті зі шматочків хутра, що не робить їх негарними треба сказати. Але саме тут - досить демократичні ціни, тут ви зможете торгуватися. Тут ми запитали скільки коштує всього одна норкова шуба, довжиною трохи нижче коліна, і нам назвали ціну 11000 юанів (~ 57т. Р.), Яку швидше за все можна дещо збити.

Навколо цього торгового центру є також кілька дрібних магазинчиків, в яких теж продають шуби. А на іншому кінці Ханіна є так званий "Хайнінскій Місто Шкіри" (海宁 皮革 城). Туди можна доїхати на таксі. Ми відразу туди і вирушили.


Місто Шкіри це величезна територія, на якій продають як сировину (шкури), так і готові вироби, тут же розташований невеликий житловий квартал для працюючих тут людей. Центральна площа міста Шкіри - великий фонтан, навколо якого розташовані різні забігайлівки, де можна перекусити. Місто Шкіри це величезна територія, на якій продають як сировину (шкури), так і готові вироби, тут же розташований невеликий житловий квартал для працюючих тут людей
Найбільший торговий центр - перший довгий будинок комплексу - рай для жінок, і пекло для чоловіків. Перший поверх - сумки та аксесуари. Асортимент - просто фантастичний, ось подивіться як виглядають магазинчики -
А тепер помножте це на їх кількість уздовж двох ось таких нескінченних коридорів!
Другий поверх - одяг зі шкіри - плащі, куртки, дублянки. Третій поверх - хутра. Вибір хутра тут величезний, але тільки ціни далеко не настільки демократичні, як у торговому центрі біля вокзалу. І торгуватися тут не вийде. Тобто трохи скинути можна, і потрібно, але великих знижок ніхто не дає, відмовляються на відріз і все. Якщо ви дійшли до сюди, то, мужики, готуйтеся до істерик своїх супутниць. Будучи чули про копійчаних цінах на шуби в Китаї, вони, наткнувшись на місцеві ціни, цілком можливо, почнуть посилено істерії і псувати вам настрій. Дівчата, пошкодуйте своїх супутників, стримуйтеся!
Однак, треба визнати, що якість продаваної тут продукції - просто чудово. Врахуйте, що крім самого великого комплексу є ще три будівлі поруч з ним - в глибині всього комплексу. Там ціни поменше, а продукція такого ж класу.

Ми, в результаті походу сюди, шубу так і не купили. Моя супутниця пройшла етапи захоплення від асортименту, історики від цін, заспокоєння, покупок, і нарешті захоплення від покупок. Замість шуби була куплена ось така дублянка. Приїхавши в Москву, я поцікавився цінами аналогічної продукції тут - виявилося, що в Москві така коштувала б рази в 1.5 дорожче.


Плюс ще була куплена тонка кажана куртка, сумки, і будь-яка дрібниця типу печаток. Загалом, кінцевим результатом поїздки моя супутниця була дуже задоволена, і зараз не натішиться на куплену там дублянку - дуже легка, ті, що продаються в Москві - важче рази в два, і дуже тепла. Плюс ще була куплена тонка кажана куртка, сумки, і будь-яка дрібниця типу печаток
Зробивши покупки, вам треба буде купити квиток до Шанхая, дочекатися поїзда (навколо вокзалу багато забігайлівок) і поїхати назад в Шанхай.

У висновку хочу дівчатам вдалих покупок, ну а нам - терпіння!

Post Views: 673

Багато жінок хочуть купити в Китаї шубу, і тому досить часто виникають питання - а як "там то і там то" в Китаї купити шубу?
Куди далі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com