рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Де дорого і вигідно продати Антикваріат?

блошиний ринок, Франція

Де продати Антикваріат?

Власне там же, де Ви його і купували , А саме: на блошиних ринках, у знайомих, рідні, сусідів, в ломбардах, антикварних крамницях і салонах, через інтернет ресурси.

Не кожен готовий встати о 4 ранку, щоб зайняти сприятливе містечко біля вокзалу на проході і, розстеливши ганчірку на клейонці, пронаклоняться до обіду. Промерзнув, охріпнув, випімші, стомлено впасти ввечері на диван і зрозуміти, що продано всього пара предметів, на загальну суму еквівалентом разової покупки їжі в супермаркеті.

Промерзнув, охріпнув, випімші, стомлено впасти ввечері на диван і зрозуміти, що продано всього пара предметів, на загальну суму еквівалентом разової покупки їжі в супермаркеті

Рідня давно втомилася від вашого захоплення Антикваріатом, в кращому випадку вони відмахнутися, в гіршому - уріжуть бюджет на блаж.

У ломбарді розкажуть, що коштовності з пробами 56 і 84 приймають тільки за ціною брухту, оцінивши старовинне кільце з діамантом в пару тисяч рублів.

Антікварщік з лавки з величезним незадоволенням погодиться-таки виставити вашу тарілочку на комісію, забувши уточнити, що через 3 тиждень він її знизить удвічі, потім ще на 30% і якщо не продатися, то ви заплатите ще й за зберігання. І не факт, що повернуть її в цілості й неушкодженості: «Так вийшло, така була, ми не несемо відповідальності, хтось же повинен ризикувати ...»

У салоні вам розкажуть, що свого добра вистачає і захаращуватися чужим їм не цікаво.

Марно набігавшись, неабияк порвавши і попсувавши предмет, в розпачі ви вивалити шедеври на численні форуми, де крім як фуфло і невдалим предмети не називають, навіть самі однозначно автентичні. Дивлячись на свої розтиражовані по всій мережі речі, ви почнете вже і самі сумніватися в них, і як наслідок - віддасте, в кращому випадку за закупівельними цінами, першого ліпшого жучковатому мережевого ділерочку.

Що робити-то? Відповідь дуже проста - дружити. На блішки завжди є перекупники з серйозними клієнтами, ломбарди у своїх без документів для своїх же з радістю викуплять і 56 пробу і 84. У антикварному магазині вашу тарілочку будуть протирати і ставити на саме видне місце, власник антикварного будинку або салону потиснувши руку при зустрічі, з радістю прийме шедевр на наступні торги.

Ми теж готові до співпраці і допомоги в реалізації антикваріату і предметів старовини. Свої пропозиції щодо купівлі та продажу антикваріату ви можете надсилати нам [email protected] Ми теж готові до співпраці і допомоги в реалізації антикваріату і предметів старовини

Рекомендую вам почитати корисні і популярні статті сайту:

  • Дошка оголошень Купити - Продати
  • Антик-Аукціон
    Якщо ви надумали продати столове сімейне срібло, то для початку зважте всі "за" і "проти", можливо прочитавши статтю ви передумаєте і залишите срібний свічник з емаллю або цукорницю відомої фабрики Північна чернь спадкоємцям.
    Ціна на СРІБЛО - вартість котирування динаміка срібла і золота в 2011-2012 році - прогноз цін за грам золота і срібла (лом, столове срібло, монети)

    Дізнайтеся, що таке Тезаврация грошей, золота і коштовностей - інвестиції в об'єкти тезаврації. А раптом і ви страждаєте цієї самої тезаврацией грошей або скарбів?

  • Що робити-то?
    А раптом і ви страждаєте цієї самої тезаврацией грошей або скарбів?

    Новости

    Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com