рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Зернозбиральні комбайни John Deere серії W: W650

  1. Розумна система регулювання
  2. Ідеальна жатка для будь-яких культур
  3. Жатки серії 600R І 600F
  4. Жатки серії 600X
  5. Жатки серії 700D
  6. Жатки для збирання кукурудзи GERINGHOFF
  7. Спеціальні опції жатки
  8. 600 F
  9. 615 P
  10. 600 D
  11. 900 D
  12. похила камера
  13. Покращена оглядовість
  14. простота регулювання
  15. Одноважільний сполучна муфта
  16. обмолот
  17. Проста і надійна технологія
  18. обмолот
  19. Битер
  20. клавішні соломотряси
  21. Сепаратор Power Separator
  22. система очищення
  23. Налаштував і забув
  24. Для важких умов експлуатації
  25. чотири вентилятора
  26. Спеціально розроблений пристрій попереднього очищення
  27. спрощення сортування
  28. транспортування зерна
  29. Вбудована функція відео
  30. Система обробки пожнивних залишків
  31. Лопатки з електричним регулюванням
  32. Прекрасна якість соломи для будь-яких областей застосування
  33. Дрібна нарізка соломи для підстилки
  34. двигун
  35. Додаткова потужність John Deere
  36. варіанти трансмісій
  37. Просте перемикання передач
  38. Комфорт і органи управління
  39. Нова кабіна Делюкс
  40. Ергономічні органи управління
  41. Комфортабельне сидіння з пневматичною підвіскою
  42. чудова оглядовість
  43. Комфорт з системою кондиціонування
  44. моделі дисплея
  45. Головний важіль управління
  46. консоль CommandArm
  47. Цифровий дисплей на кутовий стійці
  48. Дисплей CommandCenter GreenStar 3
  49. Сенсорний дисплей CommandCenter GreenStar 3
  50. Дисплей GreenStar 2630
  51. JDLink
  52. Модуль врожаю JDLink
  53. Засоби дистанційного доступу ServiceAdvisor
  54. AutoTrac
  55. AutoTrac RowSense для кукурудзи

Нова серія комбайнів W зі збільшеною до 5% пропускною спроможністю і великою кількістю високотехнологічних компонентів, як наприклад, великий молотильний барабан діаметром 660 мм з 10 бичами і швидко встановлюються остеотделітельним брусом, поєднує високу продуктивність з плавним потоком рослинної маси, завдяки чому досягається виняткова якість соломи і зерна.

Якщо вам потрібен надійний і простий в обслуговуванні комбайн, що володіє високою потужністю і паливною економічністю разом з високою вантажопідйомністю і широким діапазоном оброблюваних культур і умов експлуатації, то нова серія зернозбиральних комбайнів W з перевіреною системою соломотрясів - це саме те, що вам потрібно.

  • Простора кабіна делюкс з ергономічними органами управління
  • Ефективна і економічна традиційна технологія обмолоту
  • надійна трансмісія

З новими комбайнами серії W важка робота не вимагає зусиль.

Зернозбиральний комбайн John Deere W650 - це гідний представник нового сімейства W, що забезпечує високу продуктивність в поєднанні з прекрасною якістю збірки. Проектувальники приділили увагу всім елементам комбайна - від конструкції барабана до кабіни оператора, і змогли зробити нові зернозбиральні комбайни John Deere одними з кращих в своєму класі.

Нова серія комбайнів W зі збільшеною до 5% пропускною спроможністю і великою кількістю високотехнологічних компонентів, як наприклад, великий молотильний барабан діаметром 660 мм з 10 бичами і швидко встановлюються остеотделітельним брусом, поєднує високу продуктивність з плавним потоком рослинної маси, завдяки чому досягається виняткова якість соломи і зерна Розумна система регулювання

Умови збиральних робіт постійно змінюються, іноді від години до години, і для цього не завжди підходить автоматична настройка врожаю. Щоб налаштування машини відповідали умовам збирання, система інтерактивної регулювання комбайна від John Deere (ICA) є ідеальним і зручним рішенням.

Оператор встановлює пріоритети збиральних робіт - наприклад, втрати зерна, пошкодження зерна, чистота зразків в зерновому бункері або якість соломи - відповідно до ваших вимог. Потім він визначає функцію, яка повинна бути оптимізована, і машина реагує, показуючи змінені параметри. Після підтвердження оператором налаштувань машина автоматично виконує зміни. Оператор може оцінити і порівняти результати оновлених параметрів, щоб переконатися, що продуктивність процесу збирання врожаю була оптимізована. І якщо інші настройки є більш придатними, ICA скасує попередні рекомендовані настройки, після чого покаже на дисплеї альтернативні комбінації налаштувань.

На відміну від менш прогресивних систем, ICA також регулює положення підбарабання і швидкість молотильного барабана, тому всі важливі компоненти працюють спільно з метою досягнення найкращих результатів. Система ICA прекрасно сумісна зі стандартним дисплеєм в підлокітнику комбайна серії W, тому немає ніякої необхідності встановлювати додатковий монітор, що економить витрати і сприяє порядку в кабіні.

Ідеальна жатка для будь-яких культур

Яка жатка вам потрібна? Універсальний варіант для додаткової гнучкості в роботі або спеціалізоване рішення для певних завдань? John Deere пропонує широкий асортимент жаток для комбайнів, і ви зможете підібрати оптимальне рішення, яке відповідає вашим потребам і очікуванням. Це забезпечить вам повну впевненість в тому, що потенціал комбайнів серії W використовується на 100%. На вибір доступні жатки з пасивної (600R, 600F, 600X) або активної подачею рослинної маси (600PF, 700D або 600FD) різної ширини захвату.

Додаткову інформацію про жатках John Deere можна знайти у відповідному розділі сайту.

Жатки серії 600R І 600F

Асортимент жаток серії 600R включає всі компоненти, які можна очікувати від John Deere, включаючи шнек великого діаметру, стіл з нержавіючої сталі і планетарний привід ріжучого апарату. Жатки серії 600F обладнані гнучкі насадки апаратом, який може згинатися вгору / вниз на 15 см і регулюються прямо з кабіни. Вони ідеально підходять, якщо необхідна мінімальна висота зрізу. Для обох серій жаток доступний ріпаковий стіл.

Жатки серії 600X

Ідеальні жатки для прибирання різних культур, що володіють неперевершеною швидкістю перенастроювання, що займає не більш 3 хвилин і не вимагає додаткових інструментів. Завдяки найбільшому діапазону переміщення столу, доступному на ринку (800 мм), втрати за жаткою зводяться до мінімуму. Ви також зможете відреагувати на зміну польових умов завдяки автоматичного регулювання висоти зрізу прямо з кабіни за сигналом 6 датчиків-копірів, а ваше поле буде виглядати так, як ніби його чисто виголили.

Жатки серії 700D

Жатки серії 700D * забезпечують активну подачу маси колосом вперед. Рослинна маса переміщається стрічкою. Регулювання висоти зрізу, що здійснюється за допомогою копіюють коліс і опціональних датчиків, що забезпечують копіювання в плаваючому режимі з мінімальною висотою зрізу. Також доступний комплект для збирання ріпаку.

* Не пропонується для комбайнів з системою Hillmaster

Жатки для збирання кукурудзи GERINGHOFF

Кукурудзяні жатки Geringhoff пропонують вам максимальну надійність завдяки їх міцним ланцюгах і унікальну концепцію мінімізації втрат при збиранні.

Спеціальні опції жатки

Спеціальні опції жатки

Яку б культури ви не прибирали, в яких би умовах це не відбувалося, жатки компанії John Deere задовольнять всім вашим вимогам.

600 F

Чудова продуктивність для полеглих культур:

  • Гідравлічна система копіювання рельєфу HydraFlex
  • Чудова проходження жатки профілем поверхні
  • Виняткова гнучкість ножового бруса при будь-якому тиску

615 P

Ідеально для роздільного збирання врожаю у вологому кліматі:

  • Пневматична підвіска FieldGlide
  • Конструкція з двома ременями для зниження втрат
  • Високий рівень вироблення в валках

600 D

Ідеальний для пшениці, ячменю і вівса в умовах середньої врожайності:

  • Збільшення швидкості роботи навіть з полягло культурами
  • Мінімальна висота зрізання 3,5 см
  • Функція валкування для вологих культур або роздільного збирання

900 D

Рішення за доступною ціною для пшениці і ячменю в умовах збору середньої кількості соломи:

  • Доведена ефективність за бюджетною ціною
  • Оптимізований потік врожаю для більш швидкого прибирання
  • Прекрасна окупність інвестицій

похила камера

Який би щільною або недостиглої не була культура, високопродуктивна похила камера на машинах серії W переробить її в рівномірний шар, що надходить в сепаратор.

Покращена оглядовість

Завдяки подовженій похилій камері оператор, не нахиляючись, отримує повноцінний огляд жатки і висоти зрізу. Оператор також може бачити висоту стерні позаду жатки.

простота регулювання

Передню пластину можна відрегулювати в поздовжньому напрямку для компенсування різного розміру шин, типу врожаю і умов. Це забезпечує оптимальний перехід від жатки в будь-який час.

Одноважільний сполучна муфта

Підключення жатки ніколи не було простіше, ніж тепер.

обмолот

Перевірені машини серії W відомі в усьому світі своєю надійністю і економічністю. Завдяки налагодженій конструкції соломотряса ці машини поєднують в собі високу продуктивність, дбайливий обмолот і чудову якість соломи в самих різних умовах.

Проста і надійна технологія

Вся система обмолоту націлена на просту надійну роботу і забезпечення якісних результатів. Однак завдяки великій зоні сепарації з потужним приводом машини серії W не поступаються багатьом конкурентам, які використовують більш складні системи активної сепарації.

  • Загальна площа сепарації на машинах з п'ятьма соломотрясами серії W становить 1,50 м²
  • Загальна площа сепарації на машинах з шістьма соломотрясами серії W становить 1,80 м²

обмолот

Великий інерційний барабан і довгі подбарабанья без праці налаштовуються для прибирання самих різних культур в будь-яких умовах. Різниця в швидкості між солом'яною плитою і молотильним барабаном забезпечує ретельну початкову сепарацію.

Битер

Битер великого діаметра м'яко переміщує матеріал і є ще одним етапом сепарації. Регульоване друге підбарабання розширює зону активної сепарації.

клавішні соломотряси

Довгі 11-ступінчасті соломотряси забезпечують чудову сепарацію складних культур, їх м'яку обробку для підвищення якості соломи і зменшений витрата палива. Конструкція решітки забезпечує активне захоплення зерна.

Сепаратор Power Separator

У Power Separator використовується принцип протягування і звільнення зерна з щільною солом'яною плити. Переваги цього сепаратора вражають, особливо під час роботи у вологих умовах або з густо насадженої культурою.

система очищення

Наша система очищення Quadra-Flo ідеально підходить для високоврожайних культур. Вона забезпечує високоякісне зерно і здатна обробляти дуже великі обсяги матеріалу.

Налаштував і забув

Система Quadra-Flow забезпечує забір зразка очищеного зерна з бункера з мінімальними регулюваннями при будь-яких умовах. Вона неймовірно ефективна; можна налаштувати решітний стан вранці і забути про нього на весь день.

Для важких умов експлуатації

Шнеки конвеєра без праці обробляють великий обсяг зерна, забезпечуючи рівномірне завантаження сита для подальшої ефективної очистки. Глибокі лотки шнеків забезпечують рівномірний розподіл матеріалу по системі очищення з меншим скупченням матеріалу навіть при роботі на схилах.

чотири вентилятора

Чотири вентилятора системи очистки Dual-Flo створюють сильний постійний потік повітря в двох напрямках, що видаляє дрібну солом'яну січку. Перепад високого тиску видуває сміття, дозволяючи зерну впасти в решітний стан.

Спеціально розроблений пристрій попереднього очищення

Ця потужна функція дозволяє видалити 25% полови, попередньо відокремити 1/3 зерна і знизити обсяг зерна і полови, що проходить через верхнє решето і сито.

спрощення сортування

Верхнє решето і сито без праці просівають відокремлене зерно. Додаткова електрорегулювання решетного стану спрощує процедуру настройки.

транспортування зерна

Наші зернові бункери об'ємом до 11000 літрів є ідеальним вибором для високопродуктивних машин серії W. Електричні кришки широко відкриваються для максимальної місткості, а високий розкидає завантажувальний шнек обладнаний карданним шарніром, що спрощує маневрування і зберігання.

Вбудована функція відео

Вбудована в дисплей GreenStar 3 функція відео забезпечує прекрасну оглядовість задньої частини комбайна, зернового бункера або розвантажувального шнека - при установці камери ви отримуєте чудову настроюється зображення.

Система обробки пожнивних залишків

Якщо вам необхідно подрібнити солому і розкидати по полю, наша система обробки пожнивних залишків ідеально підійде для цих цілей. Вона забезпечує високу якість подрібнення і рівномірне розкидання позаду комбайна - навіть по самому широкому гону. Завдяки цьому машина ідеально підходить для полів з безорної або мінімальною обробкою.

Лопатки з електричним регулюванням

Ця опція дозволяє оператору рівномірно розкидати солому при зустрічному вітрі і в горбистій місцевості, дозволяючи направляти розкидання вліво або вправо від машини.

Прекрасна якість соломи для будь-яких областей застосування

Неважливо, укладаєте ви солому в тюки для формування підстилок або використовуєте її в якості корму, соломи кращої якості ви не знайдете. Ви отримаєте найдовшу солому в максимальній кількості. За допомогою нового комбайна серії W ви отримаєте солому найкращої якості.

Дрібна нарізка соломи для підстилки

Розкидувач дозволяє розкидати полову в сторони від комбайна, одночасно укладаючи сіно у валки. Ідеальний для фермерів, які укладають солому в тюки і використовують її для формування підстилок для худоби.

двигун

Нові машини серії W обладнані шестициліндровим двигуном John Deere PowerTech з турбокомпресором, об'ємом 6,8 л і потужністю 224 кВт (305 к.с.) *.

Додаткова потужність John Deere

Потужність двигуна зростає при падінні обертів двигуна у міру збільшення навантаження під час збору врожаю. Ця відома особливість додаткової потужності машин John Deere забезпечує збирання врожаю без зупинки двигуна. Також передбачено додаткове збільшення потужності (понад зазначені кінських сил) під час розвантаження зернового бункера для постійного підтримання високої продуктивності прибирання. Машини John Deere не мають аналогів!

варіанти трансмісій

Перевірена і надійна конструкція 3-ступінчастою механічною трансмісії забезпечує максимальну економічність і, як і всі наші ходові трансмісії, буде служити багато років з мінімальною потребою в обслуговуванні.

Просте перемикання передач

Наша нова триступенева трансмісія з кнопковим управлінням дозволяє легко перемикати передачі. Просто зупиніть машину, виберіть передачу натисненням однієї з трьох кнопок на підлокітнику - все інше за вас зробить комбайн.

Комфорт і органи управління

Завдяки таким функціям, як автоматичне гальмо стоянки, наша трансмісія додатково спрощує роботу. Як тільки ви перекладете важіль управління гідросистемою в нейтральне положення, включається гальмо стоянки, що створює додатковий комфорт оператора в довгий робочий день.

Нова кабіна Делюкс

Нова простора кабіна Делюкс забезпечує підвищену концентрацію уваги, комфорт і ефективність роботи оператора - неважливо, скільки триває робота або наскільки вона важка.

Ергономічні органи управління

Всі органи управління логічні, ергономічні і інтуїтивно зрозумілі. Рульову колонку можна відрегулювати по висоті і вильоту за лічені секунди. Сенсорні перемикачі максимально спрощують настройку параметрів машини.

Комфортабельне сидіння з пневматичною підвіскою

Пневматична підвіска сидіння забезпечує неперевершений комфорт протягом усього дня.

чудова оглядовість

Неперевершений огляд забезпечує максимальний комфорт оператора і можливість контролю усього процесу збирання врожаю. Прекрасна оглядовість досягається за рахунок нової форми і конструкції кутових стійок кабіни і збільшення площі скління.

Комфорт з системою кондиціонування

Нова система кондиціонування підтримує прохолоду в кабіні оператора навіть при високій температурі навколишнього середовища.

моделі дисплея

Завдяки підлокітнику Command Touch, дисплею підлокітника Command Center і цифровому дисплею на кутовий стійці контроль за всіма операціями на машинах серії W не вимагає зусиль.

Головний важіль управління

Головний важіль управління точно лягає в долоню, забезпечуючи виключно плавне гідростатичний регулювання швидкості. З його допомогою можна також управляти підйомом / опусканням похилої камери, підйомом / опусканням мотовила, переміщенням мотовила по горизонталі, режимом повторного скошування, екстреним зупинкою і опциональнимі функціями активного вибору висоти стерні і тиску плаваючого режиму.

консоль CommandArm

Консоль CommandArm дозволяє легко і без зусиль підвищити продуктивність. Органи управління інтуїтивно зрозумілі і зручно розташовані. Для всіх часто використовуваних функцій передбачені "гарячі кнопки", які розташовані так, щоб керування машиною здійснювалося легко і інтуїтивно. Сюди входять такі функції:

  • Загальні настройки процедури збирання врожаю
  • Органи управління трансмісією і системою HillMaster
  • Елементи управління кондиціонером
  • регулятори освітлення

Цифровий дисплей на кутовий стійці

Зручно розташовані на кутових стійках дисплеї забезпечують можливість швидкого перегляду всієї основної інформації про машину (наприклад, швидкість руху вперед, обороти двигуна, величину втрат і попереджувальні повідомлення). Всі ці відомості відображаються постійно, дозволяючи уникнути плутанини або необхідності переміщення по декільком меню.

Додатково було встановлено датчик потужності, що відображає відсоток використання номінальної потужності двигуна. Ця інформація необхідна для постійного збільшення продуктивності машини.

Дисплей CommandCenter GreenStar 3

Цей дисплей відображає важливу інформацію про машину і культурі, спрощуючи підстроювання основних органів управління. Він також підтримує функції AMS (наприклад, AutoTrac). На одній панелі можна отримати швидкий доступ до таких функцій:

  • Налаштування комбайна
  • Дистанційне регулювання решетного стану
  • ACA (автоматична настройка комбайна)
  • Harvest Monitor
  • Harvest Smart (автоматичний контроль подачі насіння)
  • AutoTrac
  • AutoTrac RowSense
  • попереджувальна сигналізація
  • Майстер калібрування
  • Бортова діагностична система
  • Настроюється функція Set Point

Сенсорний дисплей CommandCenter GreenStar 3

Як і CommandCenter GreenStar 3, вдосконалений сенсорний дисплей також забезпечує висновок відеозображення. З додаванням відеокамери дисплей автоматично включається, наприклад для відображення об'єктів камерою заднього виду. Функція відео також дозволяє контролювати процеси, що вимагають акуратної роботи, наприклад розвантаження, без необхідності установки додаткових моніторів.

Дисплей GreenStar 2630

Дисплей GreenStar 2630 Забезпечує чудову продуктивність и неперевершений простоту в ЕКСПЛУАТАЦІЇ. Цей новий монітор обладнаний кольоровим сенсорним екраном діагоналлю 26 см. Він працює з усіма додатками i-Solutions, необхідними для підвищення ефективності роботи - наприклад, функцією ведення документації. Додаткові особливості включають роз'єм USB для передачі даних і функцію відео.

JDLink

Ці вдосконалені телематические інтернет-рішення надають керівникам парків відповіді в режимі реального часу на всі важливі питання.

  • Місцезнаходження машини - на яких полях працюють мої машини, і де саме вони знаходяться?
  • Відстеження місцезнаходження - де і на яких полях працювали мої машини і що вони прибирали?
  • Контроль дотримання меж ділянки - як я можу захистити машини від неналежного використання і крадіжки?
  • Планування технічного обслуговування - коли необхідно провести наступне технічне обслуговування і як його краще здійснити?
  • Витрата палива - скільки палива використовують оператори для різних операцій?
  • Час напрацювання машини - як довго моя машина працювала у клієнта A?
  • Продуктивність прибиральної машини - як я можу контролювати і оптимізувати продуктивність мого парку збиральних машин?
  • Навчання операторів - потрібні чи операторам моїх машин додаткові інструкції?

Модуль врожаю JDLink

Дозволяє об'єднувати машини для оптимізації логістики збиральних робіт Дозволяє об'єднувати машини для оптимізації логістики збиральних робіт. Водії зернових причепів можуть спостерігати за рівнем в зернових бункерах всіх працюючих комбайнів, і бути «викликані», щоб розвантажити вже наповнений зерновий бункер. Зайнявши позицію, оператор комбайна може керувати швидкістю і рульовим керуванням трактора і причепа. Це забезпечує найбільш плавну розвантаження, підтримуючи при цьому швидкість збиральних робіт. Таким чином виключається перевезення наполовину завантажених причепів. Завдяки оптимізації логістики збиральних робіт вся процедура збирання стає більш ефективною і продуктивною.

Засоби дистанційного доступу ServiceAdvisor

Існує ще одна особливість, характерна для всіх комплектів JDLink - це кошти дистанційного доступу Service Advisor Існує ще одна особливість, характерна для всіх комплектів JDLink - це кошти дистанційного доступу Service Advisor. За згодою покупця дилер може отримувати віддалений доступ до машин, перебуваючи на своєму робочому місці. У разі поломки він може отримати коди несправностей і інші відомості про машину. Він також може здійснювати оновлення програмного забезпечення і діагностику, не залишаючи дилерського центру. Таким чином, виїжджаючи на місце, він повністю поінформований про ймовірну несправності. Якщо власник надає дилера доступ до JDLink, останній буде також знати про місцезнаходження машини. Більше не потрібно витрачати час на пояснення дороги або викликати механіків у двір, а не в полі, де вони дійсно потрібні. Все це дозволяє продовжити термін служби машин і забезпечити повну інформованість власника в режимі реального часу для прийняття ним виважених рішень.

AutoTrac

Завдяки автоматичної супутниковій системі AutoTrac кожен прохід відповідає повною ширині захоплення ріжучого апарату платформи. Це зменшує перекриття на цілих 90% - навіть вночі, навіть після довгих годин роботи. Так як комбайн сам здійснює рульове управління, оператори менше напружені і можуть зосередитися на оптимізації продуктивності.

AutoTrac RowSense для кукурудзи

Даний модуль забезпечує ту ж високу продуктивність при роботі з кукурудзою. Спеціальні датчики на жниварці надають дані в режимі реального часу про стан ряду (RowSense). Коли надходження даних переривається, система AutoTrac автоматично заповнює проміжки даними від системи GPS. Спільно ці системи забезпечують максимально довгий час безперебійної роботи та неперевершену точність збирання врожаю.

Універсальний варіант для додаткової гнучкості в роботі або спеціалізоване рішення для певних завдань?
Місцезнаходження машини - на яких полях працюють мої машини, і де саме вони знаходяться?
Відстеження місцезнаходження - де і на яких полях працювали мої машини і що вони прибирали?
Контроль дотримання меж ділянки - як я можу захистити машини від неналежного використання і крадіжки?
Планування технічного обслуговування - коли необхідно провести наступне технічне обслуговування і як його краще здійснити?
Витрата палива - скільки палива використовують оператори для різних операцій?
Час напрацювання машини - як довго моя машина працювала у клієнта A?
Продуктивність прибиральної машини - як я можу контролювати і оптимізувати продуктивність мого парку збиральних машин?
Навчання операторів - потрібні чи операторам моїх машин додаткові інструкції?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com