рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вибір постільної білизни

З розвитком цивілізації жити і працювати людині стало фізично легше, але розумова праця забирає все більше часу З розвитком цивілізації жити і працювати людині стало фізично легше, але розумова праця забирає все більше часу. Сучасна людина проводить багато часу на роботі і прагне якісно облаштувати домашній побут, щоб мати можливість добре відпочити. Чи не мале значення має сон. Від того, як людина виспиться, залежить його здоров'я і працездатність.

Останнім часом люди почали приділяти велику увагу тому, з чого виготовлена ​​їх одяг та постільну білизну. Натуральність у всьому грає важливу роль для покупців. хочете купити постільна білизна високої якості? Тоді орієнтуйтеся на основні критерії:

  • матеріал, з якого виготовлено білизну;
  • якість фарби;
  • якість пошиття;
  • зовнішній вигляд;
  • ціна.

Найбільш популярними є такі види тканини, як бавовна, льон і шовк. Найдоступнішим з них є бавовна. Даний матеріал коштує не дорого, але володіє всіма необхідними властивостями, які притаманні хорошому постільній білизні. Бавовна приємний на дотик, не викликає алергічні реакції, простий у догляді і має гарні кольори.

Постільна білизна з льону коштує дорожче. Після багаторазового прання воно стає тільки ніжніше і приємніше для нашого тіла. Льон є досить міцним матеріалом. Завдяки своїй структурі він пропускає повітря і підтримує однакову температуру тіла як взимку, так і влітку. Крім того даний вид тканини має антибактеріальні властивості.

Найкрасивішим і дорогим буде постільна білизна з шовку. Якщо ви хочете стати щасливим володарем якісного шовкового білизни, не сподівайтеся заощадити. Якісна постільна білизна з такого матеріалу коштує дорого. Але ви ніколи не пошкодуєте про витрачені гроші. Приємні відчуття, які дарує шовк, не можна порівнювати ні з яким іншим матеріалом. Влітку шовкова білизна дає відчуття прохолоди, а взимку зігріває.

Виробники білизни пропонують величезну кількість товарів з синтетичних тканин, які мають безліч позитивних властивостей. Вони прості в обслуговуванні і довговічні. Але не кожен може спати на такій постільній білизні. У багатьох людей виникає алергія на штучні тканини.

Варто звернути увагу на дані рекомендації з вибору постільної білизни, якщо для вас важливий глибокий і здоровий сон.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com