рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Барбус червоний (Одеський) | карповідние | Каталог | TropFish - здорові акваріумні рибки оптом зі швидкою доставкою по Україні.

Барбус червоний (Одеський)

000 грн.

000 грн

Латинь: Barbus ticto
Примітка: немає в наявності

Барбус червоний в природі проживає у водоймах Індії і Шрі-Ланки. До Європи був привезений в 1903 році.

Розмір до 10 см.

Плавають в середніх шарах води.

Тулуб червоного барбуса витягнутий, овальної форми, стиснутий з боків. Вусики відсутні. Черевце світле, пліч-сріблястий, спинка сірувато-зелена. Близько хвоста і над грудним плавником розміщені темні плями, окільцьовані золотом. Непогано видно на тілі сітчастий малюнок луски. Власну назву червоний барбус отримав через яскравого забарвлення самця в період нересту.

Для розкриття повної і найбільш яскравого забарвлення слід підбирати темний фон грунту і задньої стінки акваріума, а також колір рослин. Обов'язкове верхнє світло, зміщене до передньої стінки акваріума.

Самка Барбуса червоного за розмірами більше самця і забарвлена ​​трохи блідіше.

Зі змістом червоного барбуса в акваріумі рідко виникають проблеми: ця невибаглива рибка непогано почуває себе при температурі від 18 до 28 ° С, властивості води не мають особливого значення.

Для утримання барбусів необхідний просторий акваріум, не менше 50 л, з великим простором для плавання і затіненими місцями з плаваючих рослин. Потрібні аерація і фільтрація води, а також бажана щотижнева її підміна.

Яскраво-червоний барбус в їжу вживає будь-який живий і сухий корм.

Для нересту потрібен акваріум об'ємом не менше 20 л, оснащений фальш-дном з пластикової сітки, засадженої дрібнолистими рослинами. Температура води 27 ° С. Рівень води в нерестовий акваріумі не повинен перевищувати 20 см. Самка відкладає близько 200 ікринок, з яких через 3 доби з'являються мальки. Після нересту виробників відбирають.

Барбус червоний - рибка спокійна, стайная. Рекомендується купувати відразу декілька (близько 6-7) рибок. Добре ладнають з багатьма іншими видами. Виняток становлять рибки з широкими або довгими плавниками, у яких барбуси можуть обкушувати плавники.

Гібридною формою, похідною від яскраво-червоного барбуса, вважається одеський барбус неяскравого зеленувато-коричневого кольору з плямистими плавниками (крім хвостового). Під час нересту у самців уздовж тіла тягнеться яскрава червона смуга. Близьким видом (за іншими даними, підвидом) є барбус тікто Столичка, у якого є яскраво-червоний спинний плавник з чорними плямами.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com