рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сироватка "You look Professional" з аргановою олією, 50 мл

Інформація про продавця: Інформація про продавця:   Натискаючи на кнопку де купити, Ви перейдете на сторінку товару на сайті продавця Докладний опис:  Сироватка You look Professional з аргановою олією, 50 мл   Сироватка призначена для інтенсивного відновлення та зволоження сухих, пошкоджених і фарбованого волосся, також ідеально підходить для частого застосування для всіх типів волосся

Натискаючи на кнопку "де купити", Ви перейдете на сторінку товару на сайті продавця


Докладний опис:

Сироватка "You look Professional" з аргановою олією, 50 мл
Сироватка призначена для інтенсивного відновлення та зволоження сухих, пошкоджених і фарбованого волосся, також ідеально підходить для частого застосування для всіх типів волосся.
Арганова олія - ​​одне з дорогих, рідкісних і цінних масел в світі. За ціною воно порівнянне з трюфелями, устрицями або чорною ікрою. Отримують її з кісточок плода дерева аргана Argana Spinosa (залізне дерево) шляхом холодного віджиму. Протягом століть Арганова масло використовувалося в усьому світі щоб підкреслити красу жінок. Багата вітаміном У, жирними кислотами Омега - 6 і Придн біологічно активними речовинами - такофераламі - це масло дає незрівнянне зволоження, має зміцнює і омолоджуючий ефект для волосся і до очіку голови.
призначення:
ідеальна сироватка для реконструкції пошкодженого волосся, сухих і пофарбованих, найсильніший реконструктор волосся, вигладжує лусочки волосся, має ефект випрямлення волосся, стимулює ріст. Завдяки дорогоцінним здібностям арганового масла відновлює сироватка живить, зволожує, зміцнює, регенерує і захищає волосся не обтяжуючи його. Значно полегшує розчісування. Відновлює посічені кінчики, а також відновлює знищені цибулини, надає чудовий блиск навіть освітлені і пофарбованим волоссям. Містить УФ - фільтр. Має зміцнює і омолоджуючий ефект для волосся і шкіри голови, не жирнить волосся. Сироватку можна застосовувати як на вологі, так і на сухе волосся. Бажано в догляді за волоссям використовувати щітку для розчісування з натуральною щетиною. Прекрасний результат можна отримати при випрямленні волосся брашем з використання даної сироватки.
Спосіб застосування :
Після використання шампуню "You look Professional" з аргановою олією, 1000 мол і маски "You look Professional" з аргановою олією, 1000 мол підсушіть волосся рушником, нанесіть кілька крапель сироватки "You look Professional" з аргановою олією, 50 мл на волосся по всій довжині і висушіть його феном. Або втирайте кілька крапель сироватки "You look Professional" з аргановою олією, 50 мл в шкіру голови і нанесіть її на кінчики волосся, висушити і не змивати.
Продукція спеціально виготовлена ​​польською компанією WATS на замовлення імпортера ТМ Laboratoire Ducastel фірми ТзОВ "Ексклюзів_Л".
Рекомендується використовувати в комплексі з шампунем "You look Professional" з аргановою олією, 1000 мол і маскою "You look Professional" з аргановою олією, 1000 мол.
В результаті застосування в комплексі продуктів лінії "You look Professional" ваше волосся придбають природну красу, блиск і здоровий вигляд.





Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com