рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Schwarzkopf Bonacure Repair Відновлення волосся

Секрет порятунку полягає в спільній дії технології Cell Perfector і пептидів, покликаних повернути назад 3 роки пошкоджень.

Пептиди це речовини беруть участь у догляді за шкірою рук. Підтримують пружність і заповнюють кортекс волоса.
Пептиди це речовини беруть участь у догляді за шкірою рук
В результаті Волосся глибоко відновлені сантиметр за сантиметром і захищені захисним антифрикційним екраном.
Під дією формули волосся миттєво і помітно відновлюються, зміцнюються і повні руху, з неймовірним блиском і м'якістю.


Коли волосся пошкоджені, вони втрачає свою силу, свій здоровий зовнішній вигляд і блиск. А сама структура покривається тріщинами. З використанням рятівних пептидів ми можемо скасувати 3 роки пошкодження волосся.
Потужні формули з пептидами живлять, реструктурируют і відновлюють волосся зсередини. Внутрішня структура повністю поповнюється оновленої еластичністю, надаючи згладжування кутикуле для чудового здоров'я волосся з м'яким шовковистим відчуттям.

Як перетворити тьмяні, слабкі, пористі і мляві волосся в локони, що підкорюють своїм здоровим блиском і природним сяйвом? Як зробити так, щоб повернуті до життя волосся знову не втратили життєву енергію? Як відновити локони після хімічної обробки? Як захистити їх від шкідливих факторів, пов'язаних з екологією, харчуванням та стресами нашому житті?

Як відповідь на всі ці питання фахівці лабораторії Schwarzkopf створили унікальну лінію Bonacure Repair Rescue, здатну вирішити всі вищеописані проблеми.

Спеціальна формула для відновлення волосся

Основу формули складають:

Протеїновий комплекс призначений для заповнення структурних пустот і повернення волоссю натуральної міцності. Амінокислоти діють на клітинному рівні, роблячи структуру міцнішою і повертаючи природну еластичність.

В результаті застосування засобів глибоке харчування активно підтримує внутрішню структуру волосся, одночасно відновлюючи природну пружність і зовнішню еластичність, захищаючи кінчики від розтину.

Правила застосування засобів лінії

Серія скомбінована з коштів, розрахованих на довгострокове, щоденне застосування і засобів для короткочасних курсів, що дають швидкий результат. У комплексі вони ефективно доповнюють один одного. Використовуючи кошти в суворій відповідності з інструкцією, і правильно визначивши вихідну проблему, засоби лінії здатні дати по-справжньому ефектний результат.

Крем-шампунь «Рятівне відновлення» рекомендується використовувати для волосся, які втратили життєву силу в результаті неодноразових хімічних впливів. Активний комплекс із протеїнів і амінокислот відновить структуру і зробить локони м'якими і блискучими. Якщо пошкодження носять яскраво виражений характер, рекомендується поєднувати з відновлювальної маскою для волосся Repair Rescue на основі гліцинового амінокислот і Curatec-протеїнів, яка визнана експертами найбільш інтенсивної з усієї лінії.

Schwarzkopf Repair Маска для волосся відновлює засіб ідеально в разі, коли потрібне швидке освіження волосся при мінімальних тимчасових витратах. Протеїновий комплекс і амінокислоти зміцнять і відновлять структуру, пантенол забезпечить базове зволоження, а спеціалізований комплекс IPM зробить процес нанесення крему швидким і рівномірним. Результат на 25% більше міцні волосся.

Відновлює шампунь з медовим екстрактом швидко і ефективно впливає на пошкоджені ділянки волосся, повертаючи силу і енергію, колись втрачені в результаті недбалого поводження або хімічного впливу.

Сироватка для кінчиків, що січуться унікальна розробка, заснована на останніх досягненнях білкової інженерії. Позитивно заряджені доглядають компоненти націлене впливають на пошкоджені ділянки, даючи блискучий результат в короткі терміни.

кондиціонер застосовується після використання шампуню для полегшення розчісування і загального поліпшення стану волосся.

«Експрес-відновлення» засіб, що дає миттєвий результат, завдяки особливому обволікаючій впливу. Волосся набуває сяйво і еластичність.

В інтернет-магазині Бесткосметіка виключена можливість придбання підроблених засобів, усі товари ліцензовані і проходять ретельну передпродажну перевірку. Засоби лінії Bonacure Repair Rescue пропонуються в тарі різного об'єму, щоб кожен клієнт міг вибрати найбільш зручну для кожного індивідуального випадку.

Як перетворити тьмяні, слабкі, пористі і мляві волосся в локони, що підкорюють своїм здоровим блиском і природним сяйвом?
Як зробити так, щоб повернуті до життя волосся знову не втратили життєву енергію?
Як відновити локони після хімічної обробки?
Як захистити їх від шкідливих факторів, пов'язаних з екологією, харчуванням та стресами нашому житті?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com