рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Особлива нічна маска для волосся Ів Роше: відгуки, застосування

  1. Склад нічний маски Ів Роше
  2. особливості застосування
  3. Плюси і мінуси маски
  4. Аналоги нічний Ів Роше
  5. Відгуки на результати від маски для волосся

Нічні маски - давній винахід. Цей спосіб догляду за локонами особливо подобається жінкам, які ведуть активний спосіб життя, коли кожна хвилина дорога. Народних рецептів нічних відновлюють масок існує багато, чого не скажеш про брендового і професійній косметиці. Не так давно на косметичному ринку з'явилася новинка - нічна маска для волосся Ів Роше, яка відразу зацікавила покупців. Давайте розберемося, що входить до складу цього засобу, як його правильно використовувати і як відгукуються про нього вже випробували на собі її дію жінки.

Зміст статті

Склад нічний маски Ів Роше

У складі нічний Ів Роше для волосся ви зможете знайти такі компоненти, як:

  • Нічні маски - давній винахід isopropyl myristate, який пом'якшує волосся і робить засіб більш зручним для нанесення;
  • сквален, що сприяє зволоженню і запуску процесів регенерації, що дає омолоджуючий, протизапальний, загоює, зміцнює і пом'якшувальний ефект;
  • масло жожоба, яке в масці живить і зволожує шкіру, містить в собі масу корисних речовин, надає омолоджуючу і регенеруючу дію, зміцнює і покращує структуру волосся, нормалізує роботу сальних залоз;
  • оливкова олія, у складі якого є вітаміни A, C, D, E, PP, групи B, а також корисні мінерали і амінокислоти, що живлять і відновлюють волосся, що допомагають їм вистояти при негативному впливі сонячних променів, сухого повітря, перепадів температур;
  • масло макадамії, багате вітамінами, марганцем, цинком і магнієм, що живить волосся, що будить до зростання сплячі фолікули, що дає пом'якшувальний і розгладжують;
  • пантенол, в Ів Роше загоює, заспокоює, відновлює шкіру, усуває пористість і ламкість пасом;
  • протеїни сої, що дарують волоссю блиск і шовковистість, що роблять відтінок більш насиченим і соковитим;
  • екстракт насіння лободи, що насичує локони цілющою силою, міцністю, пружністю і обсягом.

Як бачите, в складі маски Ів Роше для волосся багато натуральних компонентів, які в комплексі допомагають у вирішенні найрізноманітніших проблем із зачіскою. Виробник обіцяє, що вже після першого використання нічного кошти ви помітите видимі позитивні зміни в зовнішньому вигляді своїх локонів.

особливості застосування

Нічна маска Ів Роше наноситься не так, як всі інші доглядають маски.

Фахівці рекомендують при її використанні дотримуватись наступних правил: Фахівці рекомендують при її використанні дотримуватись наступних правил:

  1. Перед першим використанням обов'язково зробити тест на чутливість, особливо якщо ви схильні до виникнення алергічних реакцій.
  2. Наносити Ів Роше потрібно на сухі чисті волосся у вечірній час за годину до сну. Виробник запевняє, що ніяких шапочок, рушників і інших предметів надягати на голову після використання маски Ів Роше нічний догляд не потрібно. А на постільній білизні не залишиться слідів від неї.
  3. Наносити маску потрібно чистими руками масажними рухами. Можна наносити засіб на корені, а можна відступати від них 4-5 см, якщо вони швидко жирніє. Після рекомендується розподілити маску по всій довжині волосся, особливу увагу приділити кінчиків, особливо якщо вони січуться або занадто сухі.
  4. Через 7-8 годин (тобто після повноцінного нічного відпочинку) необхідно розчесати локони. Змивати засіб з голови не потрібно.
  5. Використовувати маску потрібно 1-2 рази на тиждень, залежно від типу вашого волосся.

Важливо! Якщо в процесі застосування ви відчули свербіж, печіння, дискомфорт, то рекомендується не залишати маску на голові, а відразу змити. Таке явище виникає дуже рідко і свідчить про індивідуальну непереносимість нічний Ів Роше.

Плюси і мінуси маски

У маски Ів Роше на думку фахівців і вже використовували нічний продукт на собі жінок є як позитивні сторони, так і негативні.

Серед переваг люди відзначають:

Але і негативні сторони застосування Ів Роше для волосся теж є:

  • вона допомагає не всім і не завжди і підходить більше для сухих і ламких пасом (на думку покупців);
  • іноді знижує обсяг, але при цьому додає густоти волосся;
  • маска здатна викликати алергічні реакції;
  • коштує досить дорого.

Аналоги нічний Ів Роше

Існують і інші маски аналогічного нічного дії, розроблені вітчизняними та зарубіжними виробниками Існують і інші маски аналогічного нічного дії, розроблені вітчизняними та зарубіжними виробниками.

Найпопулярнішими з нічних доглядають і відновлюють волосся коштів є:

  1. Маска для волосся Estel OTIUM Miracle Нічна комфорт. Має легку кремову структуру і приємний аромат. Допомагає впоратися з січеться кінчиками, відновити волосся після фарбування та інших косметичних процедур, наповнити їх життєвою силою і енергією. До складу маски входить масло жожоба і касторки, вітамін E, а також інші корисні натуральні речовини.
  2. L`oreal Nutrifier Overnight Masque (Лореаль Нічна маска для сухого волосся «Нутріфайер»). Це засіб насичує локони вітамінами, амінокислотами, мінералами, робить їх більш доглянутими і слухняними, відновлює структуру і покращує ріст локонів. У складі кошти соєве масло, гліцерин, аргінін, амінокислоти і екстракт пшениці.

Важливо! Будь-яке з цих коштів може стати (хоч і досить рідко) причиною алергічних реакцій, тому не забудьте перед першим застосуванням обов'язково провести тест на чутливість шкіри.

Відгуки на результати від маски для волосся

У мережі можна знайти безліч відгуків про нічний масці для волосся Ів Роше У мережі можна знайти безліч відгуків про нічний масці для волосся Ів Роше. Причому все покупниці цього кошти різного думки про нього. Хтось вважає цю косметичну новинку провальною, оскільки на ранок пасма виглядали жирними і злиплими, через що їх довелося терміново мити. Деякі не помітили особливого позитивного ефекту і поліпшення зовнішнього вигляду волосся. А інші сказали в відгуках, що локони стали важче і втратили обсяг, виглядають жирними.

Але багато відгуків і позитивних. Жінки відзначають ущільнення і відновлення структури волосся вже після 2-3 застосувань Ів Роше, говорять про те, що пасма стали виглядати більш доглянутими і здоровими, стали гущі і прискорили своє зростання. Укладати і розчісувати їх після нічної маски для волосся вже простіше, ніж раніше, пішов ефект «соломи», а колір хоч натуральний, хоч пофарбований став більш насиченим і яскравим.

Як відомо, певні косметичні засоби комусь підходять, а комусь ні. Маска Ів Роше може наноситися на всі типи волосся, але призначена спеціально для тонких і пошкоджених, локонів, які постраждали від фарбування і частої укладки, нарощування та інших косметичних процедур. Ви можете скористатися самі нічний міський Ів Роше і оцінити отриманий результат. Тільки пам'ятайте, що застосовувати її занадто часто не можна - досить 1-2 процедур на тиждень.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com