рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Масло для волосся Лореаль Ельс «Екстраординарне»: відгуки, ціна, склад

  1. Характеристика і корисні властивості олії
  2. Засіб володіє наступними корисними властивостями:
  3. Склад масла для волосся марки Elseve
  4. Інструкція з використання, поради
  5. Рекомендовані дози і правила нанесення
  6. Орієнтовна вартість флакона в різних магазинах
  7. Відгуки від використання масла L'Oreal
  8. Ось кілька звичайних відгуків жінок різного віку:
  9. Алла, 17 років
  10. Галина, 32 роки
  11. Анна, 23 роки

Багато дівчат часто стикаються з проблемою сухих, ламких або поплутаних пасом, посічених кінчиків і ослабленого волосся. Вранці або після миття такі локони виглядають кошлатими, розпатланим, погано розчісується навіть найзручнішою масажною щіткою. Деякі купують дорогі шампуні, бальзами, використовують професійні спреї. Однак найзручнішим засобом є олія для волосся Лореаль Ельс «Екстраординарне», відгуки про який практично завжди позитивні. Багато дівчат часто стикаються з проблемою сухих, ламких або поплутаних пасом,   посічених кінчиків   і ослабленого волосся

Масло для волосся Лореаль надає видимий оздоровлюючий ефект

Характеристика і корисні властивості олії

Масло під маркою Лореаль Ельс «Екстраординарне» випускається в зручному флаконі об'ємом 100 мілілітрів з дозатором-помпою. Воно досить рідке, прозоре на вигляд, не дуже жирне і щільне. При вичавлюванні на долоню швидко розтікається, повністю вбирається у волосся, зовсім їх не обтяжуючи.

Доступна ціна дозволяє використовувати його в потрібній кількості щодня, живлячи і відновлюючи сухі пасма.

Користь масла для волосся Лореаль від Ельс очевидна і видно практично відразу

Засіб володіє наступними корисними властивостями:

  • підходить будь-якій структурі, типу, довжині волосся;
  • може використовуватися до, після миття, перед укладанням і розчісуванням, для розгладження локонів або усунення посічених кінчиків ;
  • усуває кинута локонів, полегшує процес укладання;
  • робить пасма менш пористими;
  • не залишає масляних плям на шкірі, одязі, повністю всмоктується.
  • можна використовувати «Екстраординарне» масло L'Oreal навіть для фарбованого волосся , Відновлюючи їх по всій довжині.

можна використовувати «Екстраординарне» масло L'Oreal навіть для   фарбованого волосся   , Відновлюючи їх по всій довжині

Склад масла для волосся марки Elseve

Комплексне «Екстраординарне» масло L'Oreal Elseve містить наступні компоненти, корисні для ослаблених локонів і посічених кінчиків:

  • натуральні масла троянди, соняшника, сої, кокоса, лотоса;
  • екстракти ромашки, льону, квіток Тіари;
  • водорозчинний силікон;
  • витяжку з ягід шипшини;
  • аромати;
  • Культивують спирт.

Всі ці речовини надають локонам яскравий блиск, бездоганний вигляд і гладкість, сприяють легкому розчісування заплутаних пасом. Приємний запах в східних пряним ароматом швидко вивітрюється, не викликаючи алергії і неприємних відчуттів.

Приємний запах в східних пряним ароматом швидко вивітрюється, не викликаючи алергії і неприємних відчуттів

Масло Екстраординарне Лореаль має натуральний склад

Завдяки натуральному складу ціна флакона вища, ніж у засобів з консервантів, зате ефект від застосування та відгуки у препарату L'Oreal завжди хороші. Перш ніж купити його, можна ознайомитись з компонентами, зазначеними на зворотному боці пляшки, прочитати докладний склад.

Інструкція з використання, поради

Професійна лінійка Ельс від Лореаль дозволяє поєднувати в одному засобі безліч властивостей і корисних функцій. Саме тому масло «Екстраординарне» може замінити маску, ополіскувач з бальзамом і захисний кондиціонер. Наносити на пасма його теж можна різними способами:

  1. Перед миттям голови. Треба розподілити невелика кількість по всій довжині прядок до їх тонких кінчиків, залишити так на півгодини. Нормальне волосся отримають харчування, сухе і ламке стануть згодом здоровими, пружними. Рекомендується трохи підігріти рідину в долоні, щоб вона краще вбралася в кожну волосину.
  2. Після миття перед розчісуванням. Потрібно кілька разів бризнути на долоню з дозатора, розподіливши засіб на вологих пасмах. Коріння зачіпати не треба. Цей спосіб захищає локони від плойки, гарячого повітря їх фена. Прядки стануть після просушування гладкими, блискучими, довго залишаться об'ємними.

Наносити масло легко, вбирається воно швидко

Перед тим як купити масло, варто почитати відгуки, поради, щоб переконатися в його користь. Деякі дівчата навіть завдають його перед укладанням, виходом на вулицю в спеку, оберігаючи пасма від впливу шкідливих факторів. Доступна ціна дозволяє використовувати препарат щодня, не шкодуючи витрачених на догляд та відновлення засобів.

Щоб позбутися посічених і ламких кінчиків, треба наносити олію тільки на них. Якщо локони тьмяні і бляклі, засіб слід намазувати по всій довжині від коренів. В цьому випадку для повного відновлення здорової структури доведеться купити мінімум два флакони.

Рекомендовані дози і правила нанесення

Щоб масло «Екстраординарне» Ельс приносило бажаний ефект і користь, потрібно дотримуватися правильні дози його нанесення. Така професійна косметика для волосся практично не шкодить локонам, але вимагає виконання наступних правил:

  • на шкіру голови і коріння це засіб не завдають, тільки на пасма і кінці, щоб силікон не забивав пори;
  • змивати масляну плівку щоденним шампунем доведеться 2 рази, краще купити професійний, до того ж його ціна не надто відрізняється від звичайного;
  • якщо локони інтенсивно рудого кольору, масло треба наносити не частіше 1 разу на тиждень;
  • спочатку засіб потрібно видавити на долоню, натиснувши на дозатор 2-3 рази, після цього слід промазати їм вологі прядки;
  • чим довше і гущі шевелюра, тим більше рідини з флакона треба вичавлювати;
  • для коротких прядок вистачить одного натискання дозатора, довгим буде потрібно 3-4 дози.

Сухі і тьмяне волосся треба промащувати повністю, у жирних змащують тільки посічені кінчики.

Сухі і тьмяне волосся треба промащувати повністю, у жирних змащують тільки посічені кінчики

Для одного нанесення потрібно 2-3 натискання дозатора

Орієнтовна вартість флакона в різних магазинах

Ціна пляшки олії марки L'Oreal Elseve може сильно відрізнятися в різних магазинах. Багато замовляють його на сайтах, економлячи при отриманні знижок, різних бонусів. Найвигідніше купувати його в фірмових відділах Лореаль, де ціна регулюється професійної ціновою політикою.

Флакон об'ємом 100 мл коштує приблизно 340-380 рублів, різниця залежить від націнки магазину. При замовленні на сайті ціна може бути нижчою, однак потрібно шукати безкоштовну доставку, щоб не переплачувати більше. При бажанні можна знайти дешевші кошти, однак ефект від їх застосування не буде таким помітним уже через 2-3 застосування.

Ціна масла доступна практично всім

Багато дівчат, хоча б раз використовували масло для волосся Лореаль, вважають, що його ціна досить прийнятна. Висока вартість компенсується відмінним результатом від використання, карколомним лікувальним, відновлюючий ефект.

Відгуки від використання масла L'Oreal

Численні відгуки в інтернеті дозволяють судити про ефективність масляного екстракту для волосся марки Ельс. Багато дівчат вважають, що його ціна не надто висока, а ось якість і вплив відмінні. Навіть майстри в салонах радять клієнткам користуватися маслом Лореаль, щоб відновити ослаблені пасма в домашніх умовах без зусиль.

Навіть майстри в салонах радять клієнткам користуватися маслом Лореаль, щоб відновити ослаблені пасма в домашніх умовах без зусиль

Відгуки про олію Лореаль у всіх тільки позитивні

Ось кілька звичайних відгуків жінок різного віку:

Ірина, 26 років:

«Коли я перший раз купила« Екстраординарне »масло Лореаль, мені не вірилося в його ефект. Моє волосся після миття завжди плутаються, погано розчісується. Після нанесення розчісувати їх стало легко, проблем стало менше. Кінчики стали гладкими, перестали ламатися після подвіванія плойкою. Хочу відзначити натуральний склад з екстрактів трав і квітів, простоту нанесення і відсутність плям на футболці ».

Алла, 17 років

«Я дізналася про це засобі з журналу, діставши невеликий пробник. Намазала після миття, дуже сподобався запах і ефект. Локони у мене густі, довгі, але влітку стає тьмяним, з за фена починають ламатися у кінців. Масляний склад від Ельс такий м'який і густий, наносити його дуже легко. Зважилася купити цілий флакон, хоч ціна і не дуже низька. Зате своєю зачіскою тепер пишаюся, вона така гладка, блискуча. Просто наношу 3 дози на долоню, промазують волосся від середини до самих кінців. Рекомендую всім, результат просто вражає ».

Галина, 32 роки

«Уже втретє купую собі масло L'Oreal Paris Elseve Екстраординарне в магазині Летуаль. Зачіска в мене хоч і коротка, але волосся слабке, сухі, швидко січеться без щомісячної стрижки. Наношу його після миття через день, сушу голову рушником без фену. Як я раніше без нього розчісувалася, навіть не уявляю. Волосинки м'які, гладкі, лежать так, як треба, не пушаться і блищать. Кондиціонер тепер не купую, мені він став не потрібен ».

Анна, 23 роки

«Засіб для волосся L'Oreal мені порадила подруга. Локони у неї густі і блискучі, не те що у мене - якийсь мишачий хвостик. Почала мазати через день, змиваючи потім при митті. Сподобалася консистенція, запах теж приємний, східний. Прядки стали блищати, покращився вид зачіски. Мені сподобався результат, та й ціна нормальна ».

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com