рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Маски для волосся на ніч

  1. Властивості нічних масок
  2. Правила використання нічних масок для волосся
  3. Рецепти нічних масок

Сучасне життя і умови здобули швидкий темп. І дівчата, будучи гнучкими особами, вливаються в нескінченний потік справ і проблем. Однак як можна досягти успіху і залишатися при цьому красивою, доглянутою і улюбленої хоча б для себе? Якщо вдень Ваш час обмежений, то належний догляд може забезпечити маска для волосся на ніч - корисний і зручний вихід із ситуації.

Властивості нічних масок

Дані маски є досить зручними, так як при їх застосуванні ми економимо велику кількість часу. Щодо їх якості теж не варто сумніватися. Але відчути сповна результат Ви зможете, випробувавши одну з них. Поза сумнівами: нічна маска для волосся здивує Вас.

Ефективність процедури значною мірою залежить від того, скільки часу маска знаходиться на голові. Нічна маска говорить сама за себе, тому в проміжку сну локони вбирають всі необхідні елементи. На відміну від денних, коли більшість дівчат можуть не витримувати необхідний час і змивають, маски в нічний час знаходяться в контакті з волоссям тривалий час, завдяки чому мікроелементи і вітаміни встигають засвоїтися.

Одним з головних інгредієнтів є масла. Вони утворюють захисну плівку навколо кожного волоска, за рахунок чого при змиванні нічних масок для волосся шампуні, а точніше агресивні речовини, що входять до їх складу, не можуть пошкодити або негативно вплинути на шевелюру.

Більш того, вже після другого використання Ви відчуєте зміни в локони: вони стануть більш слухняним, знайдуть блиск і доглянутий вигляд. Такі процедури для нічного відновлення волосся рекомендується проводити власницям сухої і пошкодженої шевелюри. Однак вони не менш корисні і для інших типів.

Правила використання нічних масок для волосся

  • Незалежно від компонентів, що входять до складу, маска повинна наноситися за півгодини до сну. Тобто не можна нанести її і через 2 хвилини лягти спати.
  • Більшість масок наноситься на сухі локони, тому їх потрібно попередньо розчесати.
  • При нанесенні маски для волосся на ніч необхідно ретельно обробляти проблемні місця. Це можуть бути жирні коріння або ж посічені кінчики.
  • Змивати необхідно теплою водою. Крім того, якщо в складі були будь-які масла, то змивати потрібно обов'язково з шампунем.
  • Перед сном рекомендується обернути подушку непотрібної тканиною або рушником, так як вона може сильно вимазатися.


Перед сном рекомендується обернути подушку непотрібної тканиною або рушником, так як вона може сильно вимазатися

Рецепти нічних масок

  • Для росту волосся. В 1 склянці кефіру необхідно розчинити 1 столову ложку гірчиці, а потім 2 яєчних жовтки. Отриману суміш потрібно ретельно перемішати і нанести спочатку на коріння, а потім по всій довжині. Як тільки маска підсохне, а це 20-30 хвилин, можна лягати спати.

Дана маска для нічного догляду за волоссям не рекомендується для використання частіше, ніж 2 рази на тиждень. Крім того, змивати її потрібно кілька разів, так як гірчиця досить складно вимивається.

  • Літня маска. Для її приготування потрібно в рівних кількостях взяти листя м'яти, горобини і кульбаби, промити їх під проточною водою і порвати на дрібні шматочки в посудину. Зверніть увагу, саме порвати, а не порізати, так як таким чином листя інтенсивніше виділять свій сок.Залейте листки невеликою кількістю окропу і дайте настоятися 2 години. Отриману кашку слід нанести на локони і утеплити шапочкою.

Отриману кашку слід нанести на локони і утеплити шапочкою

Забезпечить нічний догляд за волоссям будь-якого типу. Подібні маски для волосся нічні дуже зручно робити в літню пору року, коли на вулиці без проблем можна знайти необхідні інгредієнти.

  • Нічна маска для жирного і ослабленого волосся. Для її приготування необхідно змішати 2 столові ложки меду і попередньо збитий яєчний жовток. Така суміш ретельно втирається в коріння і залишається підсихати. Через півгодини можна лягати спати. Вранці нічну маску для волосся необхідно змити теплою водою з сильним напором.

Нормалізує сальні виділення і допоможе відновити локони. Крім того, яєчний жовток м'яко очистить волосся.

  • Масляна маска для сухого волосся. В даному випадку нам знадобиться кілька видів масел: 2 столові ложки реп'яхової, стільки ж масла жожоба і мигдалевого, 1 чайну ложку рожевого масла. Всі складові потрібно перемішати до однорідної маси і нанести на локони, особливо приділяючи увагу кінчиків.

Всі складові потрібно перемішати до однорідної маси і нанести на локони, особливо приділяючи увагу кінчиків

Оскільки маска для волосся на ніч дуже жирна, змивати її потрібно кілька разів з шампунем. При регулярному використанні сухі локони знову знайдуть блиск і стануть менш ламкими.

  • Маска з імбиру для всіх типів. Береться 1 невеликий шматочок імбиру, подрібнюється і змішується з 2 чайними ложками кунжутного масла. Наносити суміш потрібно на коріння, а потім обов'язково утеплювати шапочкою.

Досить відомий факт, що імбир позитивно впливає на ріст волосся, тому за допомогою такої маски зростання і нічний відновлення волосся гарантовано. Також подібна кашка здатна освіжати і тонізувати шкіру голови.

  • Картопляна. Даний рецепт відрізняється своєю простотою та доступністю. Необхідно очистити картоплину, перетерти з допомогою терки і змішати з білком одного яйця. Потім домішується столова ложка меду.

Потім домішується столова ложка меду

Всі компоненти нічний маски для волосся замішуються ложкою і наносяться по всій довжині. Обов'язковою умовою є обгортання голови плівкою або шапочкою.

  • Зміцнююча фруктова. Необхідно змішати сік моркви і свіжих яблук в рівній кількості (для середньої довжини це десь по 2 столових ложки). Далі в суміш додається сік алое в кількості 1 столової ложки. Його можна придбати в аптеці або ж приготувати в домашніх умовах. Отриману суміш потрібно втирати переважно в корені, а залишки розподіляти по всій довжині.

Однак як можна досягти успіху і залишатися при цьому красивою, доглянутою і улюбленої хоча б для себе?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com